Něco vám připomenu

Lubomír Andrassy
3. 11. 2015
28.7.2014 v hlavním večerním zpravodajství v americké TV Nova nám byla oznámena “dramatická” zpráva, že Spojené státy předložily důkaz – satelitní snímek o tom, že Rusko balistickými raketami ostřeluje Ukrajinu! Tehdy se Rey Koranteng telemostem spojil i s Ing. Šándorem a očekával potvrzení této “senzační” zprávy. Dočkal se pravého opaku, a jakoby dostal facku, zeptal se znovu (cituji přesně):


“To znamená, že vy nevylučujete možnost, že skutečně může jít o podvrh?“ a zesmutněl…

Na to mu Ing. Andor Šándor (analytik a poradce v oblasti bezpečnosti) nejen že odpověděl ve smyslu, že předložené americké důkazy jsou nepovedeným padělkem, ale připomněl mu i informaci z roku 2003 o jasných amerických důkazech o biologických zbraních v Iráku, z nichž se nakonec vyklubaly obyčejné zemědělské stroje!
Ano, vážení, Amerika NÁM – podlidem z Evropy předložila satelitní “důkazy” – fotografie Ukrajiny z  50. let minulého století! Na snímcích nebyly ruské raketové odpalovací rampy, ale kombajny, které v té době vykonávaly práci pro blaho sovětského lidu. A MY? Nechali jsme si to líbit a dále se necháváme masírovat zprávami o agresi Ruské federace a o její touze po světové nadvládě.
Jenže…, od toho data, co uvádím výše, se něco velmi podstatného změnilo! Proto

Teď vás poprosím:

Věnujte prosím necelou půlhodinku ukázce z videodokumentu “Vojenské tajemství”, jehož odkaz zveřejňuji pod článkem. A chvilku přemýšlejte! V  souvislosti s Ukrajinou zjistíte, že kdyby Rusko někdy skutečně chtělo vojensky zasáhnout proti Ukrajině, respektive proti její nelegitimní zločinné a oligarchistické vládě, s destabilizovanou – hladovou a  zastarale vyzbrojenou ukrajinskou armádou, bylo by “hotovo” během několika hodin! Zmíněný dokument vám nejenom vysvětlí příčiny Syrské (dnes už i Uprchlické) krize, důvod vzniku teroristické organizace ISIL a  jejich stvořitele, ale především vám odtajní preciznost současných ruských zbraňových systémů. To co teď RF předvádí v Sýrii, z toho mrazí! Pominu teď špičkové moderní stíhačky a potlačím vztek na naše politiky za předražené švédské Gripeny. Zdůraznit bych chtěl právě ten šílený raketový útok 28 střel vypálených z ruských lodí v Kaspickém moři. Ty rakety letěly do svých cílů na vzdálenost přes 1 500 kilometrů – to za prvé! Za druhé – naprogramovány byly tak, aby se při své cestě obloukem vyhnuly Turecku! A za třetí – cíle teroristů v Sýrii zasáhly s přesností + – 3 metry! Uvědomujete si, s čím strašlivým se současný svět potýká? Všimli jste si, že kromě Ruska, nikdo jiný na světě neměl možnost něco tak nebezpečně přesného v praxi použít (akce US Army v Iráku nepočítám – to byl spíš debakl). Záběry z této ostré ruské vojenské akce se před několika dny staly celosvětovou senzací!

Víte co to znamená?

Především obrovské zostuzení Spojených států, které (při své nabubřelosti) Rusko dlouhodobě podceňovaly. To může mít ale vážné následky – USA nejsou zvyklí “stát v koutě na hanbě”, když někdo celosvětově, a během několika dnů, prokáže jejich manipulace a lži. Na jedné straně nás může uklidňovat, že teď si na Rusko nedovolí. Ale můžeme na to spoléhat, když víme o jejich obrovských ekonomických a politických problémech? Co když někdo, kdo má přístup k červeným tlačítkům, ztratí nervy? Ve stavu, v  jakém USA jsou, by se z jejich pohledu mohlo zdát, že už není co ztratit. A to mě děsí!
Nabízí se logicky možnost dalšího (nikdy nekončícího) závodu ve zbrojení. “Když vy přistavíte, tak my to poženem vo štok. Když vy brizolit, tak my kachličky!” Jenže…, řekněme si to na rovinu:

USA už na další studenou válku nemají čas!

A v tom je to nebezpečí, které svět vrhá na práh 3. světové!
Nejsem rusofil. Ani sluníčkář. Zajímá mě jen pravda a lež. A kdybych si teď měl vybírat, věděl bych, na čí jsem straně. Ještě před několika lety jsem byl jedním z těch, kdo americký způsob celosvětového hlídání svobody a demokracie uznával. Po jisté životní zkušenosti jsem ale začal váhat a přestal jsem plýtvat svou důvěrou. Tak je to dodnes. Pak přišlo období, kdy jsem si začal ověřovat (počátek války v Iráku, rozvrat v  Libyi). Dnes už neověřuji. Dnes už nevěřím, a cokoli je nám z té zámořské strany sdělováno, chápu opačně. A potvrzuje se mi, že se nemýlím! Je to sice smutné, ale alespoň si nepřipadám jako tupá ovečka mávající červenou kartou.

Mezi NEBEM a ZEMÍ je spousta podivností a  PRAVDY, kterou každý z nás má na dosah. Jen ji uchopit. Možná se o to snažím i tímto článkem. Možná bych si přál, aby konečně evropští politici pochopili, že není možné tupě poslouchat ty, co nám lžou a  předkládají nám falešné “důkazy”. Není možné lhářům dovolit, aby přišli do naší země a zřídili si tu další vojenskou základnu! Ale jsem už velkej kluk a vím, jak se kutálí hrášek odrážející se od zdi – mám s tím zkušenosti. I kdybych se stokrát bál zvuků polnic, a zároveň se na ně těšil, tak dnes už vím, že znám totožnost dvou tajemných šelem, o  kterých se píše v nejznámější knize světa. Jednu jsem tu dnes pojmenoval. Stále vám nestačí ztracená a padající civilní dopravní letadla? Kolik jich ještě spadne, než si otevřeme oči?
Pravda je na dosah. NENECHME SI JI BRÁT!

Zdroj: FB https://www.facebook.com/lubomir.andrassy/posts/919919041420770

„Vojenské tajemství“ – ukázka – odkaz: zde

Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC: odkaz: zde