Uprchlíci XXIX. – packalové z Paříže versus profesionální lháři

– vlk –
20.11.2015 Kosa zostra čili vlkovobloguje.wordpress.com

Když čtu, vidím a  slyším další a další informace a detaily o pařížském atentátu, jeho strůjcích, raziích a vyšetřováních, přidám k tomu tvrdá chlapácká prohlášení typu – jsme ve válce, toto je válka, zesílené nálety, aktivaci jednoho z článků Lisabonské smlouvy o němž až dosud neměl nikdo ani potuchy a po aktivaci Francií netuší, co je vlastně smyslem té aktivace a k  tomu si připočte hrdá prohlášení – teroristům neustoupíme a následně, hodinu a půl před výkopem v Hannoveru se zruší fotbal Německo – Holandsko a vše tohle korunují hlasy těch, co se cítí být ve válce, že jako nesmíme směšovat teror a migranty a varování že nám hnědne společnost, tak si člověk s  obyčejným rozumem musí myslet, že si může vybrat jen mezi terorem, na straně jedné a lháři a blázny na straně druhé.

Ale vezměme to pěkně popořádku. Začnu těmi teroristickými packaly z Paříže. Ne, 130 nebo kolik je přesný počet mrtvých v době , kdy tohle čtete, mi rozhodně nepřipadá málo. Stejně tak ne 350 zraněných. Jsou to obrovská čísla! Ale přesto tvrdím, že ti arabští krvaví kluci, plní zloby nenávisti a zla ke všemu našemu z pařížských a bruselských předměstí byli packalové a trapní břídilové. Naštěstí. Žádní supermani zla a teroru, jak se nám je snaží prodávat. Jen trapně nešikovní zabijáci – amatéři. Opakuji znovu – naštěstí.

Ti tři, co měli v úmyslu za pomoci vest s trhavinou, zaútočit na fotbale v Parc de Princes v podstatě spáchali jen čistou sebevraždu. Jeden nevinný zabitý, který se k tomu náhodou přichomítnul je obrovská šťastná náhoda! Která se stává asi tak jednou, nikoli za deset, ale sto let! Podobně ti střelci v Bataclanu. Bylo tam 1500 návštěvníků. A oni z nich zabili asi 80….. Při palbě ze samopalů a následném odpálení se.

Sdělovadla nás přesvědčují o perfektně vymyšleném, naplánovaném a provedeném teror záměru, který byl rafinovaně zorganizován a  řízen Islámským státem a osobně jedním z jeho největších, nejrafinovanějších a nejbrutálnějších zlosynů….

To ovšem neodpovídá skutečnosti. Jediné, co se teroristům technicky povedlo, bylo, že ty akce jakž takž synchronně načasovali a provedli. A tím to skončilo. Příprava byla amatérská, provedení ještě horší. Na místo dojeli nikoli kradenými, ale svými nebo osobně vypůjčenými auty! Naprosto nechápu, že se buď nějak s výbušninou nedostali před fotbalem do hlediště a následně nenastražili další pasti s výbušninou u vchodů, kudy by se valila zpanikařená divácká lavina do bezpečí. A pokud tohle bylo nad jejich síly, zejména proniknout na stadion, proč se neodpálili při příchodu nebo odchodu diváků na/ze stadionu? Naštěstí to byli packalové, co se chtěli evidentně dostat k Alláhovi co nejrychleji a jakékoli logické uvažování jim bylo na hony vzdáleno. Srovnejte si to s atentáty provedené Čečenci v Rusku – Beslan, Dubrovku, moskevské metro, nemocnici v  Buďonovsku! To byl teror skutečně naplánovaný a konsekventně vojensky provedený se vším všudy! Nic podobného, ZATÍM, Západ, s výjimkou 11. září, nezažil. Ale nejspíš zažije. Je to jen otázka času. Až teroristé objeví možnosti plynového útoku, otrav vody nebo propašování jedu do potravinářského řetězce nebo využívání dronů k trhavinovým útokům na masové kulturní, sportovní a společenské akce…

A co hlavní organizátor pařížských atentátů – ten Belgičan – syn marockých přistěhovalců do Belgie, který byl do včerejška hledán po celém světě? A je líčen jako superzloduch a je mu dávána nálepka nového Carlose?! Ano, je to nejodpornější grázl, jakého si lze představit. Který se vyžívá v násilí a místo mozku má jen nenávist. Ale žádný superorganizátor. Jen krvavý grázl. Který uměl zblbnout pár dalších pitomců. Nic víc.

Co je ovšem zarážející je, jak snadno se přesouval z Evropy na území ISl a zase zpět. Ačkoli je na všech možných pátracích seznamech…. Jestli je něco na pařížských atentátech nepochopitelné, tak právě a zejména tohle!!! Dokonce tu Paříž přímo organizoval někde ve Francii. Jak je něco takového možné?! Proč se na to nikdo neptá?! A proč to nikdo z hlavounů nevysvětluje? Ještě se k tomu vrátíme.

Přejděme ke chlapáckým prohlášením a  gestům. Francie je ve válce, Evropa je ve válce, svět porazí teroristy, nenecháme se zastrašit! ISL vymažeme z mapy světa! Valí se to na nás ze všech stran.

Přiznávám, že to ne příliš chápu. Jsou snad ti ISIL fanatici světovým nebezpečím až od 13.11. 2015? A do 12. 11. včetně to bylo co? 130 mrtvých v Paříži probudilo svět, který před tím neviděl statisíce zabitých Iráčanů, Syřanů, Kurdů, Jezídů a dalších? Opět – nechápu to. Co to je za divný svět? Nyní se proti ISIL má zformovat fronta. Kde výslovně už /skoro/ všichni chtějí Rusko. Už se s Putinem jedná na nejvyšších úrovních. Francie mu neprodala Mistraly, nyní je z něj spojenec…. Protože od 13.11. je ISIL superzlem. Do té chvíle to byl -Putin!

A nyní k těm gestům – bombardování těch fanatických darebáků je jistě fajn a potřebné. Nicméně – všichni vědí, že samo nic nevyřeší. To ISIL nějak přestojí. Už si to úspěšně rok vyzkoušel. A nic na tom nezmění ani ruské stíhací nebo strategické bombardéry, ani ruské střely s plochou dráhou letu. O nějakých dalších zanedbatelných 12-ti francouzských stíhačkách nemluvě. Takhle ISIL nikdo ze vzduchu neporazí. To může zařídit jen pozemní operace. Ke které se nikdo nemá. Krev jsou ochotni prolévat jen Assadovi vojáci a Kurdi. Kurdy ničí Turecko, Assad a jeho armáda jsou zase naprosto nepřijatelní pro Západ… Je opravdu ISIL tím světovým superzlem? Když ano, pak…. Pak je na čase postavit kurdské milice na roveň turecké armádě a syrské vládní armádě přiznat titul spojence a jako se spojencem s ní zacházet a jednat!!! Jinak v té válce s ISIL prostě nejsme a nebudeme! Kolik se bude muset odehrát teroristických útoků, než tuhle primitivní aritmetiku pochopí nadkritická masa západních politiků, novinářů a těch, kteří v našem prostoru fungují jako samozvaná mravnostní policie?

A co ona hrdá gesta typu – nenecháme si od teroristů vnutit jejich strategii strachu. Hrdě budeme stát na svých hodnotách a to tak, aby to viděli! Když šli fandové z Parku princů po fotbale zpívali La Marseillaise! Svět byl nadšen a  aplaudoval jejich odhodlání! Jak by to bylo vypadalo, kdyby ti vraždící kluci fanatici měli trochu taktického uvažování a uplatnili chladnou vražednou logiku, kterou jsem naskicoval?

Asi stejně jako o dva dny později na pařížském Náměstí Republiky! Kam přišli svůj vzdor proti teroru předvést Pařížané! Ale jen do chvíle, než se rozkřikla zpráva, že se někde střílí! Pak nastal totální chaos a panický úprk hlava nehlava! Zachraň se kdo můžeš! A bylo po ukázce vzdoru!Každý utíkal sám za sebe a že by někdo zpíval tu burcující francouzskou hymnu? Ani nápad!

Stejné to bylo v úterý večer v Hannoveru. Kde si to, jako symbol vzdoru proti teroristům, měli rozdat Němci a Holanďané ve fotbalu. Za výslovně symbolické účasti německé kancléřky, vicekancléře, ministra vnitra a ministra spravedlnosti. Prostě veřejný symbol odporu a za udržení našich hodnot! Jenže 90 minut před výkopem bylo všechno jinak. Utkání bylo odřeknuto, policie vyvedla fanoušky ze stadionu a prováděla jeho rozsáhlé prohlídky. Prý dostala jasné varování.A ze symbolu odporu byl jen útěk! Který navíc nařídili ti, co se tam původně chtěli ukázat demonstrativně své hodnoty! Když došlo na lámání chleba, odpískali to! Nepřipadá vám to jako šílený trapas?

A k tomu ještě slyšíme, že Evropa hnědne! Ano – to je jediné , s čím souhlasím. Hnědne. Protože musí. Díky naprosté ignoranci a neřešení problémů kolem migrační vlny ze strany těch, kteří vládnou evropským státům a Evropské unii. Hnědne proto, že tihle diskreditují svým nekonáním, svou neochotou dělat nutná a nepopulární opatření, snahou skandalizovat ty, kteří mají jiný názor a značkovat je jako fašisty, demokracii a demokratické struktury. Místo toho, aby vzali rázně a zejména včas agendu opravdovým xenofobům, jsou hnědým odérem natíráni všichni, kteří si si dovolí vyjádřit, ohledně uprchlíků, jiný názor. Místo toho aby vládní a společenské elity svým konáním vzaly skutečným xenofobům hrací prostor, tak ho svým absurdním ne/konáním neustále rozšiřují. V Německu už to došlo tak daleko, že podle článku v seriozním Die Welt pokud někdo umístí na Facebooku protimigrantské texty nebo fotografie, může být zbaven práva vychovávat své dítě! I když se tím nedopustí trestného činu! Že k tomu jaksi přijde o práci a je osobně znemožněn je návdavkem a samo sebou.

Viz:http://www.welt.de/finanzen/verbraucher/article146904927/Nach-Hetze-ist-das-Umgangsrecht-in-Gefahr.html

Elity radši dělají gesta a  lžou. Jak je to dávno, co ve Francii Marine Le Pen byla vláčena bahnem co by fašistka? A nejen ve Francii… A dnes, po Paříži? Hollande, který ještě školil před pár dny eurounijní východ z humanity a lidskosti, vyhlásil výjimečný stav a omezil občanská práva! Nejen to – budu citovat z Echo 24

Hollande navrhoval podstatně přísnější dohled na stoupenci radikálního islámu, i za cenu omezení jejich svobod. Navrhoval odebírání francouzských pasů těm, kdo mají dvojí občanství a nepovedou život v souladu s republikánskými hodnotami. V krajních případech včetně deportací. Volal po silné mezinárodní koalici pro razantní intervenci v Sýrii a dalších padlých regionech Blízkého východu. Navrhoval přísnou kontrolu hranic.

V úterý pohovořil jeho pravicový rival, šéf republikánů Nicolas Sarkozy v televizi TF 1. A šel ještě o dost dál než Hollande. Kdyby byl u moci, označkoval by všech jedenáct a půl tisíce Francouzů podezřelých z extremismu. Skončili by v domácím vězení, případně by museli ještě nosit elektronické náramky, kdy je má policie na každém kroku pod kontrolou. Vykázal by ze země radikální imány, všechny, kteří se hlásí k salafismu. Francouze, kteří by se vrátili ze Sýrie a Iráku by zavíral do vězení. Podobně jako Hollande by deportoval Francouze s dvojím občanstvím podezřelé z extremismu. A zavedl by tvrdé trestání jakýchkoliv islamistických projevů na internetu.

Zdroj: http://echo24.cz/a/w435e/francie-je-pripravena-tvrde-branit-sve-zajmy-co-my-a-zbytek-evropy

Kde je dnes Marine Le Pen? Dá Merkelová svým francouzským přátelům evidentně potřebné lekce z Willkommenskultur? Nebo snad je už na čase, aby naopak začala brát Merkelová a podobní lekce aspoň trochu zdravého rozumu u náhle prozřivších francouzských politiků? Protože speciálně od ní zní i po  Paříži, že musíme zůstat vůči migrantům vstřícní, že potřebují naši ochranu a že nesmíme uplatňovat princip kolektivní viny, neboť nebezpečím může být jen malý zlomek těch, co do do Evropy vtrhávají!

V jednom z prvních dílů Uprchlíků jsem napsal, že evropští politici ohledně migrantů otočí až tehdy, když ztráta voličských hlasů z komunity přistěhovalců v dalších volbách bude daleko menší ztrátou než hlasy, o které přijdou díky svému nesmyslnému postoji u většinové populace. To proroctví se právě – nejméně ve Francii a v Belgii naplnilo. A před tím už prokazatelně zafungovalo ve volbách ve Vídni, Švýcarsku a Polsku. Dovolím si sem dát jednu zajímavou mapku:

Zdroj:http://www.novinky.cz/zahranicni/359473-evropa-panikari-z-muslimu-ale-kolik-jich-vlastne-je.html

Současná muslimská populace tedy tvoří asi 7% obyvatelstva. V Belgii a Holandsku asi 10%, V Německu PŘED migrační vlnou 5,3%, necelých 5% pak má Británie….

Merkelová zatím dělá velká gesta. Dodejme,že zejména prázdná. Ačkoli v Německu přihořívá….

Soudím, že pokud nemá začít hořet / to se zatím týkalo „jen “ cca 600 ubytovacích zařízení pro migranty/ udělala by kancléřka dobře, kdyby si nechala od kámoše Hollanda pár věcí vysvětlit!

Ve Francii tvoří muslimové 7% z celku. Těch radikálních je, jak prohlašuje Sarkozy, asi 10 500…. Což jsou asi tak 0,2% z jejich počtu Allahových vyznavačů v zemi galského kohouta… Tedy statisticky úplně zanedbatelný počet! Jenže my nemáme co do činění se statistikou a velkými čísly! Evropu ohrožuje teror. A u toho je celkem jedno, jestli ho vykonávají dvě promile nebo dvě procenta! Co asi bude Merkelová a Německo dělat, až se také v Německu objeví nějaká ta promile sebevražedných a ozbrojených sebevražedných a konajících fanatiků?! A že to není žádná utopie ukazuje ten nekonaný úterní fotbal v Hannoveru! Já prostě neumím pochopit, že pro Merkelovou a podobné bylo normální zrušit ten fotbal, kvůli latentnímu nebezpečí kreveprolití a na druhé straně nedělat doslova nic k zastavení té migrantské tsunami! Nebo jste snad slyšeli, že by se Balkánská cesta uzavřela? Nikoli. Jen momentálně se sdělovadla pojímají honem na pařížské naštěstíterorpackaly! Ale tzv. Syřané se Balkánem valí dál. A Merkelová tvrdí, že nebezpečí od nich nehrozí a že na ně nesmíme hledět optikou pařížského masakru…..

Jsem osobně dalek toho, abych přiživoval už tak dost vypjatou atmosféru strachu tím, že budu tvrdit, že do migrantské vlny infiltrovali teroristé. Jakkoli to tak asi také bude. Nicméně tohle nebezpečí pokládám za zcela marginální . V celém komplexu problémů kolem migrantů. Ano, nepochybně teroristé a fanatici té vlny využili. Ale podívejte se na předchozí zákeřné krvavé útoky fanatických sebe/vrahů v západní Evropě od roku 1990…. Je jich celý příšerný krvavý náhrdelník! A žádné stěhování národů se tehdy nekonalo a dokonce ještě fungovaly národní hranice! Jinými slovy – pokud nějaký teroristický fanatik chce jít vraždit do Evropy – dokáže to. A  žádné stěhování národů k tomu nepotřebuje. Tak jako onen superterorista Abdelhamid Abaaoud, který byl, podle francouzské prokuratury, přeci jen zabit při razii v Saint Denis. Ten přicházel do a z  Evropy jak chtěl. Podobně ti z letadel 11. září se dostali do USA, které mají velmi přísné vstupní kontroly.

Ten problém o který by se měla Merkelová a ostatní willkomenskulturtrégři akutně a enormně zajímat se jmenuje – Moelenbeck! Čtvrť Bruselu na dohled od centrály EU, která je někdy od 70-tých let pevně v rukou migrantů. Super terorista Abaaoud se tam narodil svým marockým rodičům. Kteří kdysi přišli do Belgie za lepším pro sebe a své děti. Nejméně další tři další vrazi z Paříže zde bydleli. A pocházeli ze svých emigrantských rodičů z jiných takových Moelenbecků. Z Francie. Skoro všichni teroristé posledních 10-15 let jsou produktem druhé a třetí přistěhovalecké generace. Ze čtvrtí podobných Molenebecku. Ty jsou pařeništěm a inkubátorem budoucích islamistických vrahů. Protože naše hodnoty nejsou jejich hodnotami. Přesto, že v nich vyrůstali. Integrace se evidentně nezdařila a nedaří.

Do Německa zatím přišel asi 1-1,5 milionu migrantů. Nikdo neví přesně kolik. Převážně mužů. Kteří si představují, že za nimi přijdou rodiny. Pokud se tak stane, kolik že celkově vlastně dovandrovalo lidí k mama Merkel? Pět milionů? Sedm milionů? Nebo snad ještě více? Kolik nových Moelenbecků po celém Německu Merkelová svou ztrátou smyslu pro realitu vytvořila? Tohle je ono opravdové a fatální nebezpečí té migrantské tsunami! Nebo si snad Němci nalhávají, že dokáží ohledně integrace muslimů to, co se prokazatelně nepodařilo ve Francii nebo Belgii?

Vytvořili jen další a další vyloučené lokality neúspěšných, zklamaných, frustrovaných migrantů bez jakékoli naděje a perspektivy. Dovolím si odhad – z těch, co letos přišli přes Balkán jich bude nejméně 70%. Část z nich se následně zradikalizují a budou mstít svému okolí. Ještě horší to bude s jejich dětmi. S požehnáním a podporou fanatického náboženství. Kteří sami sebe uvidí jako mučedníky. A  jejich okolí je v tom bude podporovat. Merkelová a podobní lžou sami sobě a nám všem. Pár desítek nebo i stovek teroristů, kteří sem s migranty pronikli je prostě akceptovatelné riziko. Při vší hrůze, kterou jsou schopni vyvolat. Ale nakonec buď budou pochytáni, zastřeleni nebo se sami odpálí. Těch je konečný počet. Naopak nekonečná bude řada budoucích rekrutů ze starých, ale zejména nových Molenbecků!!!

Prostě mocní Evropy a EU lžou sobě i nám. Ohledně migrantů. Lžou nám i  co se týče postoje muslimských komunit a muslimského světa. Slyšíme, že pařížský teror odsoudili muslimští představitelé tuhle, támhle a prostě všude. Ale je to pravda? Já osobně viděl zapálené svíčky u domů radikálů po zátazích francouzské policie! A  nějaké prohlášení muslimských představitelů na tom nic nezmění. Jsem si osobně jistý, že jakkoli Islámský stát neměl v podstatě s tou teroristickou vlnou celkem nic společného, jen ji využil propagandisticky, ale vlastní akce a jejich příprava byla samodomo akcí lokálních fanatiků – a podle toho vypadala a dopadla, je jasným vítězem! Protože ve čtvrti Moelenbeck, Saint Denis a  dalších podobných muslimských koncentracích v západní Evropě, jsou ti hrdlořezové z minulého pátku drženi za jedinečné hrdiny: a budou je rádi při první příležitosti následovat desítky a možná stovky nových. Bez časového omezení. Tak už to bude napořád. A Západ se nicneděláním proti migrantské tsunami postaral o to, že nyní ten potenciál posílil v hodnotách milionů jednotek.

Mimochodem, co si muslimové opravdu myslí o pařížských událostech a  to zcela bez obalu, se nejlépe ukázalo při úterním fotbalovém zápase Turecko – Řecko. Při minutě ticha před výkopem. Pieta se naprosto nekonala. Stadionem bouřilo – Allahu Akbar! Pokud jste neviděli, je to k nalezení zde:

http://fotbal.idnes.cz/turecti-fotbalovi-fanousci-piskali-behem-minuty-ticha-za-pariz-pvh-/fot_reprez.aspx?c=A151118_014302_fot_reprez_pes

A aby toho nebylo málo, tak podle britského včerejšího Daily Mailu evropští politikáři – ti co prosazují ty největší evropské hodnoty a symboly prý skutečně něco připravují k obraně Schengenu… Čekali byste společnou obranu italských a řeckých hranic, tlak na Turecko, že se z Frontexu stane opravdová pohraniční stráž Unie se vším všudy? Já také! Jenže je to jinak. Oni prý se rozhodli Schengen bránit tak, že ho prostě zmenší!!! Vyloučí z něj Řecko, Itálii, Španělsko, Polsko, Slovensko a Maďarsko!!!! Česko by tam, ZATÍM, zůstalo. Ale najednou by muselo bránit cca 1000 kilometrů vnější schengenské hranice!!!

Viz

Zdroj: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3324142/Greece-Spain-Italy-kicked-Schengen-Zone-Eastern-European-countries-bid-save-EU-s-passport-free-travel-area.html

Záměrně jsme napsal Zatím ! Protože podle holandského De Telegraafu se má dokonce uvažovat o ještě daleko ořezanější verzi Minischengenu – země Beneluxu, Německo a  Rakousko!

Viz: http://www.telegraaf.nl/binnenland/24759268/__VVD_steunt__mini-Schengen___.html

Jeden se nestačí divit. V první verzi jsou vyloučenými ze společného prostoru Španělsko, které se s migrací přes své evropské enklávy, když ji celá EU nechala s tím problémem na holičkách, vypořádalo rychle a komplexně, Polsko, které je naprosto bezrizikové, Maďarsko, které jediné začalo něco rozumného proti přívalu z Balkánu konat.Ale vždycky je naopak v Schengenu Merkelland, který tu katastrofu spustil do gigantického rozměru, Rakousko, které poučovalo kde koho, ale migranty šupem vozilo od uherských hranic na ty velkoněmecké a Belgie se svou dnes už pověstnou čtvrtí Moelenbeck – takto rájem muslimských sebevrahů… Uznejte, to nemá chybu! Proč nám zase lžou?!

Opravdu nevím, proč je zvažováno Španělsko. Ale vím proč, jestli to je pravda, by byli vyloučeni Poláci, Maďaři a Slováci. Odpověď najdete sami, když se podíváte, s kým tyto všechny tři země sousedí…. Ano – Ukrajina je ten důvod! Bruselské hlavy v tom případě evidentně počítají s dalším migračním exodem. Tentokráte z proevropské, svobodné Porošenkovy a Jacenukovy Ukrajiny….. Kterou na Majdanu stvořily. Jiné vysvětlení není.

Dodatek.
Ještě to ani nevyšlo a  už musím dodatkovat. A přiznávám, že jsem docela slušně naštvaný. Původní článek jsem dopsal včera asi v pět hodin odpoledne. A při večerních zprávách v televizi zírám jak blázen! Oni snad tu Kosu čtou, jak to píši, jak odhaduji a rešeršuji a pak to pouští jako hlavní zprávy dne…. Proč vlastně čekám s novými články vždycky do půlnoci?

Belgie expres schválila doslova drakonické zákony – zavírání nepovolených mešit, extremisté budou nosit povinně náramky, zákaz prodeje SIM karet, vyhoštění radikálních muslimských duchovních etc. etc..

Francouzský premiér varuje před dalšími útoky. A prý přijdou útoky chemickými a bakteriologickými zbraněmi…

Do toho hřímá jeho belgický kolega, že jako vyčistí Molenbeck jako hnízdo teroru a džihádu…

K tomu je najednou i ČT plná informací o zmenšeném Schengenu a Minischengenu…

Nejednou všichni mají to, co jsem napsal řádově před dvěma hodinami…. Francie ještě nedávno tvrdila, že Assad musí pryč, protože použil proti svému obyvatelstvu chemické zbraně. A nyní se bojí plynového útoku od islamistů? Zvláštní! Belgičané ještě před měsícem byli proti jakýmkoli radikálním krokům proti muslimské komunitě. A je velmi smutné, že je při tom podporovala i česká komisařka Jourová. Nikoli ovšem překvapující. Ne pro toho, kdo při jejím protlačování do Bruselu Babišem a Zemanem měl všech pět pohromadě. A najednou belgický premiér obrací?

A ČT ještě minulý týden varovala ústy svých komentátorů a pozvaných expertů typu Romancov, Fištejn, Štětina a další podobní! A dnes referuje o Minischengenu a  zve si úplně opačné lidi?

Už zbývá jediné – aby konečně Merkelová pochopila, že to, co má nyní Belgie v Moelenbecku a  Francie v Saint Denis a spoustě dalších měst si svou nesmyslnou politikou dovezla do Německa, na co si zadělala a že východoevropské země se brání oprávněně tomu, aby si ten problém nuceně zatáhly domů na její příkaz také. Protože je to nevratné!

Slyšeli jsme mnohokrát lekce o solidaritě. Dnes ti, co nám je dávali volají po Minischengenech a chtějí postavit svoje ploty na hranicích s námi! Ano EU hrozí zánik. Kvůli nedostatku solidarity. Té opravdové. Té z pochopení potřeb jiných, solidarity dobrovolné. Evropská myšlenka je v akutní krizi. Díky těm, co ji zprofanovali, zneužívali a blamovali.

Jen jako závěrečnou tečku přidám informaci z ARD – onen novodobý Carlos a organizátor pařížských atentátů odcestoval naposled do Sýrie ke kámošům z ISIL v roce 2014 z letiště Bonn-Kolín nad Rýnem. Protože prostě Němci o něm nedostali žádný záznam od Belgičanů nebo Francouzů…. Tak ať si ten Minischengen udělají!