Německá ARD odpálila bombu: Turecko umožňuje ISIL obchodování s otroky v příhraničním tureckém městě! Co na to řekne Brusel? [CZ Titulky]

– VK –
23.12.2015 AENews

Německá televize ARD odvysílala výbušný materiál, který hrozí přerůst v otevřenou diplomatickou roztržku mezi Ankarou a Berlínem. V dokumentárním filmu štáb ARD natočil důkazy o tom, jak bojovníci Islámského státu ovládají turecké město Gaziantep, kde mají tržiště s otroky a obchodní kanceláře, pod přímým dohledem tureckých vojáků, kteří se tváří, že nic nevidí. Bojovníci ISIL volně chodí po městě, turečtí vojáci dělají, že je nevidí. 

Naprosté odhalení Erdoganovy islámské politiky v celé nahotě. Turecká armáda dokonce zašla tak daleko, že když do města přijedou z Evropy lidé, kteří chtějí vstoupit do ISIL a hledají kontakty, vojáci turecké armády poskytnou ochotně i informace, ve které kanceláři ISIL ve městě je možné se nechat naverbovat.

Jezídské ženy jako zboží na tržišti s otroky v tureckém Gaziantepu

Džihádisté si mohou koupit i děti, dokonce ve věku jejich pouhých 8 let a poté je znásilňovat. Znásilnění není podle Koránu posuzováno jako hřích, pokud je akt vykonán na bezvěrkyni nebo jinověrkyni. To platí i o migrantech v Evropě, takže velký pozor v okolí uprchlických táborů! Jezídské a kurdské etnikum je na této úrovni podlidí, takže džihádisté netrpí žádnými výčitkami. Ve skutečnosti jinověrci mají nižší cenu pro džihádisty, než mají psi.

Turecko kouzel zbavené! Ovšem Turecko, jako členská země NATO. Náš server AE News už včera informoval o tom, jak Norsko, jako členská země NATO, vědělo již od léta, že Turecko nakupuje ropu od ISIL a tuto informaci Norsko poskytlo všem partnerům NATO, včetně vojenské mise ČR u NATO! Ale ministerstvo obrany ČR drželo ústa a basu spolu s kumpány z NATO. Jak zareaguje Brusel?

Toto odhalení o trhu s otroky ISIL v tureckém městě je dalším důkazem o tom, že Turecko nepatří do civilizovaných evropských struktur, nepatří do NATO a nepatří do EU, kam se mermomocí snaží natlačit. Jestlipak Evropská komise navrhne sankce proti Turecku za obchod s lidmi? Jestlipak se ozvou sluníčkové neziskovky a budou protestovat proti Turecku a jeho porušování lidských práv před ambasádou v Praze?


-VK-

Šéfredaktor AE News