Kadyrov: Každý patriot musí dát nepřátelům Ruska po tlamě

22. 1. 2016       zdroj
Čečenský vůdce komentoval výsledky mnohatisícového shromáždění, které se dnes konalo v Grozném. Hlavní není, kolik lidí bylo na tomto shromáždění, ale hlavní je, že všechny národy, všechny konfese jednoznačně chtějí žít v jednotě, míru a harmonii. Toto prohlášení bylo dnes učiněno Ramzanem Kadyrovem, když hovořil o mnohatisícovém shromáždění, které se dnes konalo v hlavním městě Čečenska.


Ti lidé, kteří dnes přišli na toto shromáždění, znovu ukázali, že nechtějí válku, chtějí žít v Ruské federaci. Vyhovuje jim dnešní vláda a nikdy nikomu nedovolí hrát si na politiku a zahrávat si s osudem našich lidí, poznamenal Ramzan Kadyrov.

V komentáři k počtu účastníků řekl, že akce v Grozném shromáždila asi 800 000 osob.

Bylo mi řečeno, že jedna kolona byla z Dagestánu a bylo v ní asi pět set vozů. Takových kolon bylo několik. Všichni tito lidé přijeli podpořit politiku našeho národního vůdce Vladimíra Putina. Jsem hrdý a šťastný, že jsme takovou akci v Grozném uskutečnili, protože Čečenská republika je ten objekt, který si v posledních letech vybral Západ a Evropa s cílem zničit Rusko. Každý, kdo s námi nesouhlasí, ať zamíří na Západ. Ale v Čečensku a v Rusku by tito šakalové být neměli. Neměli by zde být ti, kteří přitakávají Západu a Evropě a snaží se provádět politiku v zájmu rozpadu našeho svrchovaného státu. Jsem připraven převzít veškerou odpovědnost a celý život sedět ve vězení proto, aby naši lidé žili dobře. Nechci třetí vojenskou kampaň na území Čečenska a celkově Ruska, zdůraznil Ramzan Kadyrov a dodal, že to, že na shromáždění přišlo tolik lidí, je zcela zásluha Vladimíra Putina.

Ještě jednou chci připomenout, že když všelijací šajtáni vyjádřili přání říci, že jsou nesystémová opozice a jsou nepřátelé našeho státu, pokud berou kopejky, aby zničili naši zemi, měli by být chyceni a sedět. Všude, kde se objeví, měl by jim dát každý patriot po tlamě. Nejsou občané Ruska, jsou ostuda. Nesmí být v Rusku, vyhlašuji válku v každém smyslu tohoto slova. Nechci, aby kvůli těmto šakalům trpěly naše ženy a děti, jako trpí v Sýrii a na Ukrajině, dodal prezident Čečenska.

Čečenský vůdce také řekl, že nepřišel na shromáždění, protože nechtěl přitahovat pozornost.

Putin je dobrý člověk. Zbytečně pustil toho šajtána Chodorkovského. Takoví jsou tito lidé. Bez cti a bez svědomí. Kvůli jeho matce Putin Chodorkovského pustil. A ten teď sedí v Evropě a chce přes Čečenskou republiku vniknout do ruské politiky. To se nesmí stát. Jsem voják a jsem připraven převzít plnou odpovědnost za to, aby tito šajtáni u nás nebyli, dodal vůdce Čečenské republiky.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr.Vladimíra Grulichová