Kdo, nebo co mutter Merkel sundá slepecké brýle? Možná volný sex, v Koránu je psáno: Vcházejte k nim, kdy se vám zachce…

Foto: navrhovaná hráz proti uprchlické povodni

Karel Stýblo
9.1.2016   Rukojmí
Ten bohorovný klid naší vlády je mimo realitu utečenecké povodně. Snad proto, že máma evropské unie Angela drží v jedné ruce peníze a v druhé rákosku? Divím se, že naši vyvolení už dávno nepochopili, že natažené ruce pro evropské dotace, jsou pouhým vazalstvím. Jako blbí jsme si utahovali opasky za Klause, ale teď, strkáme hlavu do písku před evropským samoděržavím. Bránit se tolerancí 
proti byrokracii evropských blahorodí, je idiotská hra o život.
Jak dlouho ještě bude Evropa čekat, než se muther Merkel tak – nějak zeptá? Nebo už dlouho na jejím pracovním stole leží varování poradců a z nepochopitelných důvodů to nebere na vědomí. Nebo ještě hůře; někdo jí nasadil slepecké brýle…

Ještě něco o islámu.
Nemá cenu znova a znova mluvit o radikálech, nebo umírněných pojetích, protože výchova následníků Proroka je neobyčejně jednotná. Platí, že chlapci a děvčata ve školním věku, jsou co nejvíce odděleni a na výchovu budoucích mužů dohlíží velká rodina, případně kmen. Mladí muži nemají možnost užšího styku se ženami dříve, než po svatbě. Masturbaci korán zakazuje a dívky jsou odmala vedeny k poslušnosti, hrozí jim třeba i ukamenování. Partnera jim zásadně vybírá hlava rodiny.



Proč mezi utečenci je tolik mladých mužů?

Mnoho teorií už bylo vyřčeno, ale docela vážně mě napadá ještě jedno vysvětlení. Vedle slibovaného sociálního blahobytu se v Evropě otevírají další obzory – třeba volný sex. Islámským mladíkům ale nikdo neřekl, že evropská žena musí s milostnými radovánkami souhlasit. Týká se to i vlastní manželky. Muslimští muži to těžko pochopí, protože v Koránu je psáno: Vcházejte k nim, kdy se vám zachce…

Vraťme se domů.

Po novém roce se většina našich politiků shodla, že rok 2015 byl nejsložitější od sametové revoluce. Stačí jen dodat, že pro řadového občana, znechucení politikou dosáhlo dalšího patra. Zaplať Pánubohu, že v našem prostoru se mrakodrapy jako v Dubaji, nebo alespoň typu obchodního centra v New Yorku nestavějí. Že se naklání jenom Tančící dům v Praze, nebo věž u kostela v Přibyslavi. Troufám si tvrdit, že po silvestrovských sexuálních radovánkách mladých muslimů v Německu, Finsku, Rakousku a dokonce ve Švýcarsku, se naklání i věžička krásného kostelíka, nedaleko Havlíčkova Brodu, v Krásné Hoře.

Řekl bych, že dnes již drtivá většina občanů nechce, aby se věžičky našich i evropských kostelíků nakláněly. Nebýt internetových sítí, německá veřejnoprávní media by snad sexuální řádění muslimů při silvestrovské noci, zamlčela. Však u nás doma to dobře známe z tutlání informací o životě našich cikánských spoluobčanů. A tak v tomto gardu, našeho premiéra Bohouše, silvestrovské události v Německu asi mnoho nezajímají. Prozatím se nevyjádřil ani vicepremiér Andrejko a dalšímu předsedovi koaliční strany, Pavlíkovi Bělobrádkovi se podivuji. Měl by to být křesťan jako poleno.

Kolik jich bylo?

Mnoho, možná tisícovka případů je pro Německo teprve začátek. Mají doma víc než milion lidí z „jiného světa.“ Sexuální radovánky se staly i jinde v Evropě a neskouslo to ani Finsko. Jestliže má islámská nauka a zákon v jedné podobě, výzvu Koránu k podrobení světa, musí každý průměrně inteligentní Evropan pochopit, že Islám do Evropy nepatří. Oni souvěrci, či soukmenovci, totiž demokracii považují za slabost! Proč se druhá strana vítající křesťanský Nový rok, nedokázala sjednotit k obraně? A proč všudypřítomná policie nebránila vlastní lidi?

Ještě jednou domů.

Ten bohorovný klid naší vlády je mimo realitu utečenecké povodně. Snad proto, že máma evropské unie Angela drží v jedné ruce peníze a v druhé rákosku? Divím se, že naši vyvolení už dávno nepochopili, že natažené ruce pro evropské dotace, jsou pouhým vazalstvím. Jako blbí jsme si utahovali opasky za Klause, ale teď, strkáme hlavu do písku před evropským samoděržavím. Bránit se tolerancí proti byrokracii evropských blahorodí, je idiotská hra o život.

Epilog.

Až se naše pštrosí hlavy z písku vynoří, budou přes naši vstřícnou západní hranici proudit davy islámských mužů zpět, protože z Angely matky se docela jistě stane macecha. A zhrzení čekatelé na pečené holuby přímo do huby? Bude jim stačit, když v Česku zbudou alespoň masné kosti .