Kdo stojí za zločinem “Lex Vitásková”? Premiér Sobotka, nebo je tlak z venku?

Zastřel si svoji Vitáskovou...19.1.2016  Pařát dnes
Zastřel si svoji Vitáskovou…

Křišťálově čistý zločin a státní zástupci jsou najednou slepí? Co dělá Bradáčová a Ištvan? Kolik milionů dostal odvolaný náměstek Vitáskové Jan Nehoda?


Komedie, která nemá obdoby!

Lex Vitásková: x žalob, jedna blbější než druhá. Změny legislativy, jedna blbější než druhá. Vitásková stále odolává a nikdo ji ještě nezastřelil. Proč veřejnost mlčí? … To skutečně nevidí, jak je pošlapávaná demokracie České republiky a Schapiro z nás dělá onuce? Vitásková odmítne podepsat dotace, na které nemá potvrzení. Pokud by to podepsala bez potvrzení, může být zatčena a odsouzena se sazbou (prý) až šest let. Pokud by to ale nepodepsala, bude odvolána, protože nesplnila požadavek vlády. Pak odjede na dovolenou a nějaký náměstek klidně bez vědomí nejvyšší nadřízené podepíše dotace za 42 miliard! Ano, náměstek jen ze své vůle podepíše dotace za 42 miliard! Kde to jsme? Už dávno má být u něho domovní prohlídka a zajištěna konta. Je však ticho po pěšině a Jan Nehoda – místopředseda úřadu, je velice vysmátý. Proboha, kde to dnes jsme?

Stíhání na svobodě

Vitásková zaměstnala právničku. Asi skvělou, když byla tou nejvyšší. Ale údajně tím vznikla škoda z výše platu Vesecké a povinných odvodů za zaměstnance 1 056 033 korun, oznámil mluvčí detektivů. Proboha, kde to jsme?  


Nezávislý úřad, který závisí na kontrolovaném

Nezávislý úřad má být pod kontrolou premiéra Sobotky. Úřad, který má hlídat Sobotku a jeho partu. Toho Sobotky, co odlétá do USA na poradu o jaderné bezpečnosti a Obama se na něj těší. Prý demokrat každým coulem, pokud… Pokud návštěva dopadne ke spokojenosti americké administrativy a obchodu. Proboha, kde to jsme?

A co kauza zvlněných silnic?

Jak to pokračuje? Kdo to zaplatí? Sobotka to uhrává do autu. A proč? Kdo je vlastně Radek Pokorný?

Existuje? Pokorný Sobotkovi v emailu: Stopni komisi k D47, Eurovie nám šoupne na kampaň

Stačí si přečíst nadpis a je jasné, kdo zločiny kryje: zloděj křičí – chyťte zloděje. Nejzkorumpovanější ambasáda je americká. Přesto z ní stačí ukázat a… A pokud ukáže, justice zatýká a vlády padají. Nevěříte?

Proč jede Sobotka potřetí do USA a sejde se dokonce s kámošem Schapira Obamou? Vážně je tak excelentní? Nebo jde projednávat jadernou bezpečnost? Proč ne Drábová? Protože se nejedná o bezpečnost, ale zkorumpovanou zakázku Westinghouse ve stomiliardovém tendru na dostavbu třetího bloku jaderné elektrárny Temelín. Nevěříte? Tak čtěte: Vitásková je jednou z překážek nastavení cen energií, zatímco dlouhoprsťák Schapiro šílí, protože ji ještě parta státních zástupců nedokázala odstranit a snad jedině nájemný vrah by Vitáskovou oddělal!

Sobotka pojede v březnu do USA jednat o jaderné bezpečnosti, pozval ho Obama

A zde krásně vidíme, co to ta jaderná bezpečnost je. Korupce, korupce a korupce. Tady vidíme demokracii v americkém hávu: zločin a korupce. Ale stačí ukázat prstem a ze zkorumpovaného se stává anděl a z anděla korupčník.

To jsme vážně v roce 1989 chtěli?

P.S. O faktické korupci amerických velvyslanců lze podrobnosti dohledat na Wikipedii.

O dalších důkazech je psáno zde:

Všichni buršové Boha Schapira – velvyslance USA v ČR na …

Redakčně kráceno.