Bezvízový styk s Tureckem aneb „Vláda je odpovědna Poslanecké sněmovně“!

Oldřich Lukáš
26. 3. 2016
Vláda ČR ústy svého předsedy prohlásila, že nebude respektovat usnesení Poslanecké sněmovny PČR proti bezvízovému styku s Tureckem. „Těžko můžeme měnit dohodu, která už byla uzavřená na úrovni všech 28 členských zemí EU“, konstatoval premiér. „Usnesení Sněmovny nemá pro vládu právní důsledek“, podpořil ho Martin Stropnický.


Česká republika však má jistý zákon, který musí respektovat úplně každý. Jmenuje se Ústava ČR a v ní je mj. jasně řečeno, že „Vláda je odpovědna Poslanecké sněmovně“. Jak to, že tedy vůli poslanecké sněmovny Vláda respektovat nemusí? Dále se v ní uvádí, že: „Lid je zdrojem veškeré státní moci“. Jenomže právě lid nechce o bezvízovém styku s Tureckem ani slyšet, jelikož se právem obává, že tak otevřeme bránu nekontrolovanému přílivu muslimských teroristů a barbarům, kteří svými „hodnotami“ patří do období tisíce let před naším letopočtem. Ověřit si to může Vláda v referendu. Čí vůli tedy vláda prosazuje, když ne parlamentu a ne svého lidu?

Mají však občané opravdu důvod obávat se něčeho zlého? Inu, pokusme se zamyslet nad několika aspekty bezvízového styku s Tureckem. Turecko, jak prokazují mnozí dopisovatelé a experti na internetu, je totalitním státem trestajícím vlastní žurnalisty za pravdu nepohodlnou sultánovi (prezidentovi) Erdoganovi. Spolu se Saudskou Arábií a CIA patří ke kmotrům ISIS (výcvik, výzbroj, obchod s kradenou syrskou naftou, boj proti Kurdům – jediným bojovníkům proti ISIS, nepočítáme-li ruskou a syrskou armádu). Má tím pádem lví podíl na vzniku uprchlické tsunami drtící Evropu. Jen letos Turecko dokázalo nesmyslně vyhrotit své vztahy s Ruskem, ale i s Bulharskem.

Co lze od takového „spojence“ očekávat? Podle dohody s EU přijme migranty z Řecka, když za každého z nich pošle do Evropy zpátky migranta jiného (údajně ze Sýrie). A ještě za to dostane miliardy Eur. První zásadní otázkou je, proč rovnou nepošle všechny migranty do Saudské Arábie, která má klimatizované stany pro miliony věřících, kde se mluví a píše arabsky, všichni jsou „správné“ víry a mají stejnou kulturu. Proč toto eurozrádci Turkům ani nenavrhli?

Ale budiž. Rostoucí odpor Evropanů však zjevně vede k uzavírání hranic některých států a posléze i Evropy samotné. Jak tedy dostat do EU další migranty, aby mohlo konečně dojít ke spolehlivé likvidaci evropské kultury? Inu, to není problém – buď přes Lybii, nebo přes Ukrajinu. Postačí vrácené uprchlíky poslat z Turecka do Afriky, koupit jim lepší čluny za peníze EU a nechat je odplout do Řecka. Odtamtud budou (možná) opět vráceni a za každého z nich bude Turecko moci poslat další migranty, tentokrát už legálně (nejlépe letecky), do Evropy zpátky.

Jenomže je tu několik neposlušných států, jejichž občané nechtějí pochopit, že atentáty v metru patří ke svébytné obohacující multi-kultuře muslimů; patří sem Maďarsko, Slovensko, ČR (snad), dokonce už i Polsko, zlobí i Makedonie, Bulharsko a kdoví kdo ještě bude. Dokonce se vzpírají blahovůli Angely Merkelové a smečky jejích predátorů, která požaduje jménem EU přerozdělování uprchlíků podle jimi daných kvót. Plácají něco o svébytnosti států a respektu k vůli jejich občanů. Když to tedy nejde přes kvóty, je nutno hledat cestu jinou. A ta se jmenuje – bezvízový styk s Tureckem! Imigrant s vízem EU (razítko většiny států zahlcených islamisty není problém) se může po Evropě pohybovat, jak chce. Nelze mu tedy bránit ve vstupu do žádného ze států. Nádherná cesta, jak obejít zákony neposlušných zemí na ochranu hranic, udělování víz, či povolování pobytu!

Jak vidno, přístup naší vlády se pohybuje na hranici vlastizrady, ne-li za ní. Dobře si to zapamatujme a až půjdeme k volbám, dejme těm, co nás chtějí prodat Světovládě a NWO, jasně a politicky nekorektně najevo, že naše představy se od těch jejich přeci jen „poněkud“ odlišují.