Dokonalý Západ, Rusko jako věčné zlo a proč se přepisují ruské dějiny – video

Pozorovatelka
20.3.2016  AENews


„Krym – dva roky poté“, to bylo velké téma mainstreamu těchto dnů a snahy, jak ukázat „nespokojenost“ obyvatel Krymu po jeho tzv. anexi, byly tak marné, že i Česká televize musela uznat, že obyvatelé Krymu připojení k Rusku oslavují, jak je vidět ve videu zde. Nic to ale nemění na tom, že reportáž je plna jízlivosti, že pro ní byl nalezen „dav“ asi tří kritiků anexe a že obsahovala tvrzení, že za celým připojením Krymu k Rusku nakonec stáli „zelení mužíčci“ . Nemluvě o pochybnostech, že Rusko snad nebude schopno postavit most, který jej propojí s Krymem (most přes Kerčenský průliv):

K mostu na Krym stojí za připomenutí nejen vojenská technika, kterou Rusko nedávno světu předvedlo v Sýrii, ale také nová zpráva, že právě provádí zkoušky rakety, která m.j. má šestkrát překročit rychlost zvuku, viz Rusko testuje nové rakety Zirkon, něco o tom i zde a něco v tomto videu:

Jestli jsem Krymem, Kerčenským mostem i raketou Zirkon odbočila od úvodního videa, má to souvislost. První odkaz je potvrzením, jak se antiruská propaganda snaží svět přesvědčit, že Putin Krym k Rusku připojil násilím a potvrdit tak, že Rusko prostě je „rozpínavý agresor“. A následující dvě videa jsou ukázkou, jak je ten ruský národ „zaostalý“… (Kerčenský most ještě i zde).

Ale zpět k úvodnímu videu, které je o tom, že Rusko vždy vadilo a vše nasvědčuje tomu, že vždy vadit bude – dokud se nepodřídí tomu, že má být pouze další surovinovou základnou pro západní drancování.

A za tím účelem bude vždy démonizováno a každý, kdo se postaví na jeho stranu, bude považován za propagátora „agresivního Kremlu“… Naštěstí těch,
kteří vidí pravdu, přibývá!