Pane prezidente, nenechte se umlčet… Totalita a válka nám nehrozí ze strany Ruska, ale ze strany politických elit Spojených států a Evropské unie…

Libor Malý

8.3. 2016     Rukojmí
Jsem přesvědčen a myslím si, že většina národa pochopila, že Senát a loutky z ,,Pražské kavárny“ se snaží umlčet pravdu a odvést pozornost skrze nedůležitý výrok o Peroutkovi.A to proto, že jste řekl lidem o skutečných globálních problémech Evropy, řízené migraci, což se pár lidem nelíbí. Je to poodhalení spiknutí pár politických světových špiček a světových oligarchů.
Jsem si jistý, že pro většinu občanů v České republice není vůbec důležité, jestli existuje či neexistuje článek ,,Hitler je gentleman“, protože z hlediska minulosti, současnosti a mírové budoucnosti je tento článek téměř nepodstatný. Důležité je to pro posluhovače, přisluhovače, internetové žoldáky a masmédia, která pracují pro americké válečné zájmy a manipulují s lidmi, které staví do role hloupých ovcí, což ve většině případů občané České republiky nejsou. Je třeba neustále poodhalovat lidem ty skutečnosti, které ohrožují bezpečnost všech lidí nejen v České republice, ale i na celém světě. Také si dovoluji tvrdit, že jsou tu právě lidé, kteří potřebují soustředit pozornost občanů této země na existující či neexistující článek, protože tak funguje tzv.,,vymývání mozků“ západní propagandou.

Sedmdesátiprocentní většina národa také pochopila, kde je pravda a věřím, že v brzké budoucnosti to bude celý národ, kterému bude jasné, že totalita a válka nám nehrozí ze strany Ruska, ale ze strany politických elit Spojených států a Evropské unie. A to, že se opět probouzí zlo světových oligarchů skrze politiku údajně mírotvorného Washingtonu a Bruselu, kterou máme podpořit a vehnat se do vlastní zkázy. Jeto obdobná politika západu jako byla provedena v letech 1914 a 1939. Také většina lidí je seznámena s realitou, že toto zlo páchá pár stovek nejbohatších a nejmocnějších skrze loutky, které jim slouží.

Také většina občanů v ČR vnímá, že placená západní propaganda skrze neziskové organizace nám lže a vnucuje nám hrozbu nového srpna 1968. Protože žádná komunistická diktatura v Ruské federaci není u moci jako v roce 1968, a také neexistuje žádný vojenský pakt proti Severoatlantické alianci NATO, který by toto spáchal jako ve výše uvedeném roce, je tato teorie lhářů a internetových žoldáků, kteří slouží v diskuzích, lživá. Pravda je taková, že nám hrozí probuzený nacismus světových oligarchů, kteří se snaží za posledních 100 let napadnout či vyprovokovat Rusko už potřetí ke světové válce a snaží se nám vnutit agresi Vladimíra Putina. Reakce ruského prezidenta na násilný, nelegitimní převrat na Ukrajině fašistickým Pravým sektorem financovaným Washingtonem, byla více než pochopitelná. A to z toho důvodu, že Pravý sektor hajloval a vraždil ruskou menšinu v Oděse a spáchal zákaz zásobování na poloostrov Krym, kde měli lidé zemřít vyhladověním, jak bylo uvedeno ve francouzském dokumentu ,,Masky revoluce“.

Většina lidí v České republice také pochopila, že jsme se měli stát součástí nejhroznější války s Ruskem, kde měli všichni Slované zemřít jako v největší válečné zóně mezi západem a východem. Také věřím, že záchrana před politickou západní a lživou propagandou je budoucnost seskupení států V4, která bude opět hájit zájmy národních států střední a východní Evropy, které nehájí Evropská unie. Je třeba, aby se zkorumpovaní lháři, kteří slouží světovým oligarchům a americkým válečným zájmům, nedostali k politické moci díky vašim sdělením, pane prezidente.

Máte velkou podporu v občanech v celé České republice, ale také v pravdě, takže věřím, že zlo bude ztrácet moc a bude v budoucnu zcela veřejně odhaleno. Dovoluji si Vám poděkovat za vaší práci, která nám pomáhá udržet svět v míru a ve skutečné demokracii.