Vyděrač Erdogan dosáhl svého a může si diktovat podmínky! Ankara mezitím horlivě obchoduje s ropou IS na černém trhu a zcela promyšleně organizuje běženeckou invazi.Turci bombardují kurdské jednotky, jež na rozdíl od Turecka proti terorismu skutečně bojují…

Břetislav Olšer
8.3. 2016 Rukojmí
Tak se nám právě v Bruselu odehrálo další posilování protektorátů EU, k těm 28 stávajícím by mělo přibýt i Turecko. Není náhodou že novému Mnichovu, byť se odehrál v Bruselu, šéfuje Němka Merkelová; geny jsou geny a Turecko fašistické…


Přes deset roků se snaží islámský asijský stát Turecko zaplevelit už tak nesvobodné EU, proto též vstoupilo, resp. bylo USA vybráno do NATO jako další člen, který se Hitlerovci podobá nejen křišťálovou nocí. Naopak ho vlastně předstihlo, jelikož těch křišťálových nocí v podání Turecka bylo mnohem víc, ne však proti Židům jako kdysi, ale proti Kurdům, kteří též jako kdysi Židé neměli svůj vlastní stát. Dnes mají Izrael, Kurdové, největší 40milionový národ světa, si pořád ještě o něm musí nechat jen zdát..,

Naopak Turci se snaží vojenskými invazemi na území Iráku ničit bombardováním tisíce kurdských vesnic s mlčením jehňátek NATO, a aby toho nebylo málo, dnes v rámci tzv. protiteroristického boje s IS-DAEŠ bombardují pro změnu kurdské jednotky, jež na rozdíl od Turecka proti terorismu skutečně bojují. Ankara mezitím horlivě obchoduje s ropou IS na černém trhu a zcela promyšleně organizuje běženeckou invazi. Něco za něco. Konečně nastal ten den D, kdy vyděrač Erdogan dosáhl svého a může si diktovat podmínky.

Na svém území má už na tři miliony uprchlíků, na jejichž údajné výdaje dostal tři miliardy eur, přičemž však jen asi půl milionu z nich žije v táborech, zbytek jen pod mosty, v parcích, na náměstích a kde se dá. A to je další záměr Erdogana, dovést běženeckou krizi do ad absurdna, aby si mohl klást vyděračské podmínky fašistického šmejda; my přijmeme námi k vám nahnané “vaše” běžence, co nemůžete zvládnout, ale Turecko za to dostane další tři miliardy, bude navíc přijato do EU a zrušíte nám vízovou povinnost do vašich států.

Tož, tak se to dělá; zatlačit někoho pomalým a latentním přitahováním šroubů do kouta, aby měl před sebou jen bezpečnostních zdi a drátěné ploty, z nichž pak není jinak úniku. A co bude další díl této tragédie, když se stane islámský asijský stát členem Evropské unie? To, co se stalo za Hitlera po Mnichovské dohodě; státy reprezentované Francií a Anglií podepsali “mír”, Hitler dostal mj. Sudety a další země pod svou kontrolu, viz. Protektorát Böhmen und Mähren, tak se po Erdoganově vstupu do Evropy konečně naplní nejen Barrosův projekt EUROMED.

Jak je všeobecně známo, evropskými křesťany bylo v pominutém hnutí mysli slíbeno přijetí 80 milionů muslimů na starém kontinentu, což zatímně završí Erdoganovu fašistická rozpínavost, jejímž smyslem je zaplevelit nejen Evropu islámem, jak říkají Halíkové a spol. islamismem, což je pěšky jak za vozem… A to byla před Hitlerem ještě děsivá 2. sv. válka, co je před Erdoganem se neví, ale jen tuší…. Ano, a je to tady; naplňují se prorocká slova: „Zalidníme Evropu našimi dětmi. Porazíme bezvěrce dělohami našich žen!” Tuto větu neřekl žádný středověký islámský sexuální maniak, ale v roce 1974 prezident Alžírska Boumedienne. http://www.rukojmi.cz/clanky/240-proc-nemaji-kurdove-se-40-miliony-obyvateli-jeste-svuj-vlastni-stat-aneb-turecko-utoci-na-bojovniky-s-islamskym-statem

Pro mizející evropské kultury je to důležité; o dvacet let později se totiž tento na první pohled směšný blábol do puntíku naplňujev celé své zrůdnost. Předběžný odhad desítek milionů migrantů má údajně vyrovnat demografický úbytek v celé Evropě. Realita je však krutě jiná; přetvořit křesťanskou Evropu v muslimskou. Jde právě o ony „dělohy islámských žen“, resp. těch tureckých, jejichž porodnost je mnohonásobně vyšší než Evropanek. A to všechno již předpověděl nejen alžírský, ale též libyjský prezident Kaddáfí, který byl proto pro jistotu zavražděn, aby si jeho proroctví nikdo nemohl vysvětlit jako velmi pravdivé a pravděpodobné…

Kdyby ještě můj přítel novinář v Londýně Karel Kyncl žil, určitě by napsal fejeton rovněž o muslimském kazateli Abu Waleed, jenž se Britům za jejich shovívavost odměnil svým kázáním 23. června 2011 v Londýně, kdy je seznámil s jejich „blízkou budoucností“. „S Alláhovou pomocí dobudeme Bílý dům. Zažijeme den, kdy budou vykopnuty dveře do Bílého domu a vejde kalif (následník Mohameda),“ vykřikoval za souhlasného halekání kolemstojících muslimů.

S Tureckem v EU se budou i bývalé křesťanské chrámy měnit v mešity… Istanbul…Snímek Břetislav Olšer
„Přijde den, kdy skončí Obama i Cameron na kolenou, aby nám muslimům platili daň za ochranu nemuslimů,“ prohrábl si svůj mohutný plnovous. „Prapor islámu zavlaje nad Bílým domem i nad sídlem britské vlády na Downing Street.“ Inu, stará dobrá Anglie, co se jednou změní v další zemi proroka Mohamada, kde už dnes uslyšíte proroctví: „Věřte mi, přijde den, kdy královna Alžběta II. bude nosit burku…”

A těch prorockých předzvěstí nynějšího Erdoganova počátku celoevropské invaze islámu bylo víc: “Muslimové celého světa, bezprávní této země, povstaňte! Vybojujte drápy a zuby své právo, nebojte se řevu velmocí! Sjednoťte se pod pyšným praporem islámu a zaveďte jeho vládu,” napsal ve svém testamentu ajatolláh Chomejní. A Islámský stát ho poslechl, jeho teroristé právě podřezávají krky bezvěrcům a ovládají už půlku arabského světa až k Evropě.

Proč si připomínat dávnou minulost; nedávno počátkem roku 2015 prohlásil německý islamista Christian Emde, jeden z tisíců těch, kteří z Německa odešli mezi teroristy Islámského státu v Iráku a Sýrii, aby se zde naučil zabíjet nevinné lidi: „Jednoho dne si podrobíme Evropu. Ne že chceme, my to uděláme. Tím jsme si jisti. Evropané, přestoupíte na islám, jinak zemřete! Židé a křesťané, kteří nepřijmou islám jako svou víru, nebo kteří nezaplatí peníze ze svou ochranu, budou zabiti“.

A přitom jsme měli jsme možnost tomu ještě zabránit; bylo to 3. října 2005, kdy se v Bruselu začaly vést rozhovory s Tureckem o jeho vstupu do EU, rádoby smysluplná politika evropských vůdců však byla zlomena systematickým “náborem” běženců od Afriky až po Blízký východ, kdy se Evropa ocitla v kleštích, z nichž není úniku. A to byl čas, na který čekal Erdogan, aby udeřil; pověřil svého ministra pro vztahy s EU Volkana Bozkira, svého Goebbelse, který včera řekl v Bruselu: “Nepotřebujeme peníze, potřebujeme se cítit s EU v jedné rodině…” Inu, tak prolhaným lišákem nebyl ani zmiňovaný Goebbels, který netvrdil takovou lež, jako po 85 letech turecká diplomacie, co řká, že je špatné, když si proevropští intelektuálové a aktivisté myslí, že “EU prodává lidská práva za pomoc Turecku s uprchlíky…¨ Jak to bylo, pohádko, se Smolíčkem pacholíčkem a třemi prstíky o kousek tepla žadonících Jeskyněk.,.?