Oděsa bude pomstěna

Alexander Rogers
2.5.2016  Žurnalistskaja pravda
 

Odplata za masakr 2. května v budoucnu jistě přijde. Takové trestné činy nejsou k promlčení.
Druhý rok kyjevský režim demonstruje 2. května svůj zvířecí strach z Oděsanů a žene do města hromadu vojáků-katů a obrněné techniky.

Teroristický režim, který se opírá o zastrašování obyvatel, ukazuje, že se sám bojí. Bojí se nejen povstání (to určitě přijde, ale ne 2. května, kdy všichni malí náckové jsou v pozoru, jako by se to mělo stát právě teď), ale především se bojí skutečnosti, že lidé po celé Ukrajině uvidí, že z tohoto režimu nemusí mít strach.

Oděsa, 2.5.2016. Vystrašené ukro-úřady nepovolily pustit neozbrojené občany Oděsy na poli Kulikovo pole …

Koneckonců, dnes tisíce obyvatel Oděsy přišly a vzdaly hold mrtvým obětem nacistického režimu. A to i přes dav ozbrojených katů, což ukazuje, že se nebojí – a to je pro režim, který spočívá výhradně na šíření hrůzy, jako smrt.

Proto začínají směšné pokusy o narušení události, zavírání Kulikovo pole pod záminkou údajného nebezpečí bombových atentátů. V případě, že celá Ukrajina uvidí masové protesty (a solidaritu s oběťmi – což je také protest), bude se krvavé junty bát méně.

Všechny tyto skrývané držky za represivním náhubkem – to přece není vše. Chápou, že jsou to jen utlačovatelé, váleční zločinci, které na Ukrajině po změně sil čeká soud (v lepším případě) nebo spontánní lidová odplata. “Hrdinům je děsně“.

Odměna za masakr 2. května přijde jistě. Takové trestné činy se nepromlčují.
Jak říká klasik, “Rusové vždycky přicházejí za své peníze.” A pro Rusy je spravedlnost důležitější než peníze, takže to, že rusové půjdou za spravedlností je jisté a zaručené.

A radostné výkřiky “vlastenců” nad masovou vraždou “tak jim bylo třeba, těm podlidem” budou zákonitě nahrazeny hysterickým kvičením “A proč zrovna my?”. A pak se ozve zvuk kácející se stoličky a přijde dráždivém ticho, ve kterém uslyšíte jen praskání rytmicky se ve větru vlnícího napnutého lana.

Učili nás – nacisté se mají věšet, to jediné je pro ně správné.

Kruh se uzamkne, spravedlnost bude obnovena.