Kurs Brexitu

– vlk –
 21.6.2016  Kosa zostra čili

Tak ještě zítra pozítří budu pro Kosu psát tenhle článeček. leč myslím, že už je dohráno, jakkoli ještě ani nejsou instalovány volební urny. Sázkovky i finanční trhy to už vidí naprosto jasně a zřetelně! 

 
 

z včerejšího poměru 29:71 pro setrvání máme dnes už astronomických 24:76 !!

Což samozřejmě ovlivnilo u  sázkové kurzy. Když si dnes vsadíte na Brexit a  trefíte to, pak za vsazenou libru dostanete hned 4 vyhrané. nejvyšší kurs od vypsání!!! Naopak když vsadíte setrvání pak za vsazenou libru dostanete jen 1,25 libry – nejnižší kurs od vypsání…. A ostatní sázkovky to vidí stejně.

Kdyby náhodou někdo chtěl opět namítat, že je to masivní manipulace veřejnosti těsně před referendem, nechť si pečlivě prohlédne graf britského akciového indexu.

FTSE během včerejška POSILIL a  to většinově hned zrána o 3,03 % o sotva uvěřitelná 3,03 % a britský akciový trh nabral z minuty na minutu hodnotu majetku představující neuvěřitelných 270 miliard liber, což je, „počítáno přes palec“ nějakých 9 rozpočtů České republiky!!!

A podobně reagovala libra, která včera posílila o  2,7%

Zkrátka ti, kteří v tom mají opravdu obrovské peníze už s jistotou vědí, jaký bude konečný součet hlasů ve čtvrtek večer.