Po Šlachtovi by měli odejít i Ištván a samozřejmě Pelikán

vyvadil jiří novýJiří Vyvadil 
19. 6. 2016    Vaše věc 

Že odešel Robert Šlachta, je výborná zpráva. Chudák všem nám sdělil, že deset let přespává v autě či na ubytovnách. Ale ten apartmán v Harrachově, před kterým byl před cca 3 roky viděn se Lenkou Bradáčovou, jako ubytovna nevypadal…A to se deset let nemyl a nečistil zuby?


Je to v podstatě velmi slabý policista. Srdcař jistě, diletant také.

A k němu patří Ivo Ištván. Sypu si popel na hlavu, že jsem kdysi chtěl, aby byl Nejvyšším státním zástupcem.

Výsledkem jejich nejdramatičtější prokurátorsko-policejní akce v historii České republiky, při které se bouraly dveře na Úřadu vlády je trapnost a nic.

Před třemi roky neprozřetelně premiér Nečas ve Sněmovně řekl, že plukovníci nebudou rozhodovat, kdo bude či nebude ministrem.

Do tří týdnů mu Šlachta – Ištván odvedli jeho milenku v poutech a on musel padnout.

Když před měsícem Chovanec řekl, že bude provedena reorganizace v útvaru ÚOOZ, tak jsem si řekl: No a teď máš Milane na mále, Šlachta po Tobě půjde a sejme Tě.

Milan Chovanec ale není hlupák a tím, že dal termín 1. 7. 2016 zcela zaskočil prokurátorsko–policejní skupinu Šlachta-Bradáčová-Zeman-Ištván…

Ta rychlost je lehce paralyzovala.

Nestíhali připravit protiakci a Chovance neodvedli v železech.

Okamžitě se však propojili se svou vlivovou skupinou Pelikán – Babiš a domnívali se, že si zopakují akci jako před třemi roky a ihned začali vyslýchat policejního prezidenta a jeho náměstka, aby u nich vyvolali strach z možného sloučení těchto útvarů.

Jenomže opakovaný vtip přestává být vtipem.

Z tehdejšího monstrprocesu byli tuším tři bývalí poslanci Tluchoř a spol. vyňati na základě rozhodnutí Nejvyššího soudu a dnes Nagyová a spol. byla zproštěna z obžaloby.

Je dobré, že Šlachta se zaregistroval na Úřadu práce o zaměstnání. Někde u bezpečnostní agentury si jistě místo najde. Je mladý a snaživý. Prostě srdcař. Snad na to bude stačit.

Lenka ho také jistě někde u sebe přespat nechá. Plat má jako vrchní státní zástupkyně skvělý.

A Ištván by po dnešku měl Úřad práce také vyhledat. Ukázalo se, že měli pravdu všichni ti, kteří v tom viděli spiknutí a já se fakt dnes omlouvám.

Zbabělcem je Pelikán.

90% právníků se těšilo, že tento chaotický ministr spravedlnosti odejde.

Nic nevytvořil, jen kibicuje a vše ničí.

Slíbil, že odejde- Mnozí otevírali šampaňské a zase zůstal.

No nic. Patří ke hnutí ANO a tam fakt nelze ničemu věřit.

Jen plácají, plácají a plácají.