Tuhý boj o Cenu Peka Vyskoče v policejní aféře

– vlk –
14. 6. 2016 Kosa zostra čili vlkovobloguje.wordpress.com

Snažím se číst, ohledně policejní aféry všechno možné. Abych se v  tom totálním zmatení, ale ještě větším nedostatku relevantních informací alespon trochu zorientoval. A nemohu říci, že se mi to nějak daří. Spíše naopak. Čím více čtu tím více docházím k názoru, že v  celém to virválu jde o nějaké racio a  snahy se dobrat podstaty až v úplně poslední řadě. Důležité je tu aféru využít, či přesněji zneužít, pro podporu politických cílů nebo aspon názorů konkrétního politikáře…

Proto jsem se rozhodl udělat malou přehlídku vybraných bizarností a  absurdit, které byly záměrně plesknuty do českého mediálního prostoru. V rozporu se snadno dostupnými fakty, realitou a zdravým rozumem.

Je mi líto, ale musím tuhle „hitparádu“ zahájit málo známým výrokem prezidenta Zemana, hned v samém začátku policejní taškařice. Nikoli proto, že bych na něj chtěl nasazovat, ale prostě proto, že tenhle úlet bych zrovna u něj nečekal…. 3. června prohlásil:

„Nesouhlasím se sloučením dvou protikorupčních útvarů do jedné instituce. A to z toho důvodu, že jako bývalý ekonom trochu vím, co to znamená monopol. Monopol kdekoli – v ekonomice, právu i všude jinde. Znamená to eliminaci soutěže mezi dvěma protimafiánskými útvary, která by podněcovala jejich výkonnost.“
Zdroj

Původně jsem tuhle hlášku chtěl dát do vtipu dne. S  doporučením prezidentovi, jestli by tu svou vizi neměl ještě více rozvinout a  netroškařit – proč koneckonců mít jednu vládu a  jednoho prezidenta? Kteří také mají monopol. Vždyť kdyby ty vlády, parlamenty, policie, armády, berní úřady i  prezidenti byly dva /nebo třeba i tři a  proč ne ještě víc?/, tak by si krásně konkurovaly a  to teprv by země vzkvétala….

Ale jak šel čas, tak těch absurdních, tedy ještě absurdnějších blábolů přibývalo jako hub po  přívalových deštích. A  daleko větších.

Kdo se přihlásil se svou hláškou téměř okamžitě byl samozřejmě Okamura a  jeho spolek. Tedy abych Tomiovi nekřivdil – tak v tomhle osobně nejel. Na následující ptákovinu měl svého člověka:

„Nahlas se mluví o tom, že je třeba, aby se celá kauza kolem OKD konečně vyšetřila, a protimafiánský útvar vedený Robertem Šlachtou se s politiky zapletenými do korupce moc nemazlí, takže je možné, že již kolem OKD krouží a získává informace, což by bylo velice dobře. Ty informace by mohly zlomit vaz premiérovi, který má již zmíněnou divokou privatizaci na svědomí z doby, kdy řídil ministerstvo financí,“
Zdroj

Autorem téhle velemyšlenky je jakýsi Radek Rozvoral. Manažer, místostarosta Všechlap u Nymburka a člen předsednictva Okamurovy SPD. Těm Všechlapům fakt nezávidím. Mít ve vedení obce člověka, kterého zajímá jen vlastní fantasmagorie a  zcela ignoruje fakta, to je tedy terno. Ne, Sobotka nemá, ani omylem, na svědomí divokou privatizaci OKD. V  tom jeli úplně jiní. A  v  době, kdy ta divoká privatizace OKD opravdu svištěla, byl právě zvoleným poslaneckým uchem v Parlamentu. Rozhodně ne ministrem financí. Jako šéf státní kasy prodával, v  podstatě už naprosto znehodnocený státní MENŠINOVÝ podíl. Fakta lze velmi snadno získat. Když má někdo trochu zájmu. Třeba na Kose.

Viz například
Kalousek, OKD, Bakala a byty OKD
nebo
Ještě jednou byty OKD, aneb je redaktor Lidovek Tomáš Plhoň ignorantský idiot nebo notorický lhář?

Jenže pravda a realita Okamuru ani ty kolem něj nikdy moc nezajímala. Tak proč s tím začínat dnes?

Dalším prima kusem stejného ražení, jen z opačné části politického spektra, je jistý Marek Hilšer, prý vysokoškolský pedagog. Snad na 1.lékařské klinice Karlovy univerzity….

Na veřejnosti proslul jako PutinKiller- Zabiják Putina.

Ale také evidentně kámoš Kalousků a Votápků, s nimiž si velmi notoval ohledně Ukrajiny v ČT u Jílkové….

který má politicky naprosto a neotřesitelně jasno

a nešetří svou pravou ruku…..Ale jistě jde jen o nešťastnou náhodu.
Zdroj.

Z  myšlenek tohoto velikána vyjímám:
 

…Zatknutí Davida Ratha s krabicí plnou milionů byl mistrovský kousek policie a státních zástupců a následovaly další…

…Dalo se předpokládat, že reakce kmotrovských temných sil na sebe nenechá dlouho čekat….

Dnes se celá situace opakuje. Nečekaný výpad tentokrát přichází ze strany Sociální demokracie a kmotrů s ní spojených. Mají strach. Nemohou ovlivňovat vyšetřování trestních případů protimafiánského Šlachtova útvaru. Aféra Vidkun, v níž je obviněn primátor Olomouce za ČSSD a vystupují v ní kmotři Langer a spol., může některé politiky vážně ohrozit. A tak na scénu nastupují ministr vnitra Chovanec s policejním prezidentem Tuhým a bývalým příslušníkem StB náměstkem Laubem, aby odstranili Šlachtu. Postup je jednoduchý. Pod zástěrkou bleskové reformy, o které věděl jen málokdo, bude do tří týdnů zničena protikorupční elitní jednotka. Nemají-li zbraně na českou justici, alespoň paralyzují to nadějné, co zbývá v české policii. Tomu se říká Chovancův blitzkrieg na spravedlnost. A vypadá to, že se ministr vnitra nezastaví před ničím….
Zdroj: http://hilser.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=527776

Rád bych PutinKillera Hilšera upozornil na zásadní drobnost – Šlachta spol. s Rathovým zatčením má asi tolik společného, jako on sám. Tedy nic. Tohle byla akce Protikorupčního, tedy konkurenčního útvaru k  tomu Šlachtovu…

A kdyby existoval onen Chovancův Blitzkrieg na justici, nepochybně by k žádnému Vidkunovi nebylo vůbec došlo.

Je tedy fakt, že s  Hilšerem a pár dalšími podobnými policejní prezident zjevně opomenul zamýšlenou policejní reformu prokonzultovat! Trestuhodné!! Opravdu trestuhodné!

Ten místostarosta od Okamury by se s Hilšerem měli shodnout – jde o kauzu Vidkun nebo o OKD. Určitě najdou společný průnik yntelygence – obojí.

Nejedou v  tom zdaleka sami. Mají v tomto ohledu mocného spojence, který přichází s  dalším motivem padoucha Chovance! Andyho Babiše.

Babiš v neděli uspořádal tiskovku a  přednesl mimořádně hustý … no – blábol. Slovo hustý berte jako těžký eufemismus. Slovo blábol je vyjádřením myšlenkové hodnoty toho proudu slov. Tedy domněnek, naprosto nepodložených konstrukcí a  cílených podpásovek. Kde, mimo jiné zaznělo také tohle:

Tato vláda deklarovala, že bude bojovať proti korupci. A my chceme bojovat. Proto jsem taky zveřejnil jako první ministr v historii této země všechny smlouvy, v lednu 2015. Proto jsme taky museli bojovať proti našim koaličním partnerům v prosazování smluv Rekonstrukce státu. Takže my to děláme a já zásadně odmítám tyhle sprosté urážky, že jsem konfident ÚOOZ.

Já jsem konfident ÚOOZ, pane Chovanče? Proto Vaše plzeňská ÚOOZ účelově obvinila moji firmu? Taky bych mohl říkat, co se říká po Praze. Že ministerstvo vnitra řídí lobbistická organizace. A další věci. Pan Šlachta byl poslední ostrov, na který pan Chovanec neměl vliv.

Někdo z  Babišova okolí by mu měl vysvětlit, tedy mimo jiné, že:

  • boj proti korupci NENÍ v náplni ÚOOZ, ale ÚOKFK
  • že najednou nemůže nastat situace, kdy ÚOOZ je posledním ostrovem, na který Chovanec nemá vliv a  při  tom současně JEHO /Chovancova/ plzeňská pobočka ÚOOZ účelově obviňuje Babišovu firmu

Ale uznávám, že tohle je v  celé té Babišově tirádě celkem nepodstatná drobnost. Neumím si představit, že si zbylé dvě vládní partaje ještě s  tímhle člověkem sednou za jeden stůl. Já bych to nedokázal.

V neděli jsem k  případu policejní reformy napsal, že Babiš, místo toho, aby se snažil zasahovat do cizích rezortů, by se sakra měl starat o  ty, za které on a jeho lidé zodpovídají. Například za obranu. A  doložil naprosto zoufalou výstrojní situací armády. Než jsem dopsal dnešní článek, přišel blesk z  čistého nebe – Spiegel o  Andyho Agrofertu píše jako o subjektu, který zcela vědomě a  systematicky hodlá ohýbat pravidla pro čerpání peněz z operačního programu pro malé a  střední firmy. Jde o drobné – 114 miliard Kč.. A  Spiegel se odvolává na zjištění bruselského OLAFu…. Detaily zde

Jsem zvědav, jak dlouho bude trvat, než od Babiše uslyšíme, že to není pravda, že všichni lžou a  hází mu klacky pod nohy, protože bojuje proti korupci a  je to vlastně v Chovancově režii… Určitě má nějak pod palcem i OLAF. Tedy nejméně jeho plzeňskou pobočku…

Je to fakt zoufalá přehlídka totální bizarností duševního úpadku, co všechno se kolem téhle policejní kauzy děje!

A to je jen malý výběr z  šíleností, na které jsem při  rešeršování narazil. Nicméně tu největší bizarnost jsem si nechal nakonec – článek k policejní reformě a jejímu pozadí z dílny alternativního serveru AE News…(Nová republika otiskla včera zde.) To jsem tedy teprve mrkal na drát!!!

Protože AE News svou superkonstrukcí překonal Babiše, PutinKillera i  místostarostu od Okamury dohromady!

Ten zkrátka vytvořil teorii, že Šlachtu /podle AE News po zásluze/ chce odstřelit ČSSD, která konečně rozpoznala, že tenhle plukovník PČR je vlastně ve službách CIA a  pro ní smrtelně nebezpečný. Stejně tak vrchní státní návladní Bradáčová a  její kolega Ištván, kteří na příkaz Washingtonu rafinovaně odstřelili Nečasovu vládu a  to proto, že ta chtěla zadat dostavbu Temelína Rusům!!! Takže musela být zdiskreditována stůj co stůj a k  tomu výborně složily odposlechy Nagyové. A všechno vlastně tak nějak koordinoval další americký agent Babiš – díky svému vlivovému impériu a  byl vlastně vyslán do vlády jako americký exponent. Jenže dnes už Amíci za ním nestojí, k šíření svého vlivu využívají radši Bakalova media, takže Babiše hodili přes palubu a ten bojuje o všechno….

Budu přímo citovat z AE News…

Lidé okolo amerického velvyslanectví chtějí Šlachtu pro to, co jako plukovník dokáže zajistit proti českým politikům za svinstva z odposlechů a sledovaček, Babiš chce Šlachtu pro to, co dokáže zamést pod koberec, Sobotka nechce Šlachtu pro to, co by mohl Šlachta z pod koberce vytáhnout, Bakala chce Šlachtu pro to samé, pro co ho chce Babiš a novináři z fiat-alternativy nechtějí Babiše pro to, pro co ho nechce Sobotka.

Vyznáte se v  tom? Přidejte si k  tomu, že parta Nečas, Vondra, Kalousek, občan Schwarzenberg byli AE News shledáni jako těmi, co prosazovali při dostavbě Temelína ruské a  nikoli americké zájmy a proto museli být Šlachtou a Ištvánem, jako americkýma prodlouženýma rukama, odstraněni !!!!!! a Zeman, který má i podle AE News blizko k Rusku a zaujímá rozumné postoje vůči Moskvě, tak ten se jak víme do hry při pádu Nečase a  spol. zapojil významně také. A  šel na ruku CIA!!! Což nám AE News z nějakého, pro mne nepochopitelného důvodu – tají, když prostě sestavil svou úřednickou vládu a nevzal na vědomí 101 podpisů poslanců, kteří vyjádřili svou podporu Miroslavě Němcové….. Takže si kladu otázku – není von ten Zeman nakonec taky agent Sí Aj EJ, hrozně hroznej hrozně zlej? Navrhuji, aby autor článku – pan VK se neprodleně spojil s Jakubem Jandou z  Evropských hodnot a  všechno mezi sebou vydiskutovali. Jsou tak nějak jedna krevní skupina, ačkoli s opačnou DNA.

Jo, tohle fakt nemá chybu!!! Tohle bezpečně překonává všechny ostatní.