O důstojnosti

5. 7. 2016, Anatolij Šarij

Úřad ukrajinské vicepremiérky pro otázky evropské integrace připravil nestandardní videopozdrav ke Dni nezávislosti USA.

Evropská pravda 5. 7. 2016 (Mezinárodní bezpečnost a evropská integrace)
Úřad vicepremiérky Klimpuš-Cincadze pozdravil USA klipem s tanci a vlajkou. Video je publikováno na oficiální facebookové stránce Ivany Klimpuš-Cincadze.


Klip byl pořízen v pondělí v parku na Institutské ulici, aktéry byli spolupracovníci úřadu a jejich přátelé, řekli “Evropské pravdě” účastníci natáčení, kteří přinesli rekvizity – vlajku USA a oblečení v barvách americké vlajky.
Sama Klimpuš-Cincadze se v 50 vteřinovém neformálním videu neobjeví, ale až poté, kdy blahořečí USA za “podporu, za přátelství a strategické partnerství”…

pozn. překl.: Tentokrát se Anatolij Šarij nezmohl ani na slovo a jen pověsil video, ve kterém ukazuje kurzorem na text v “Evropské pravdě” (sqělý název!) a pak nechá diváka kochat se pohledem na ukrajinské rektální alpinisty. Vždy se najdou, ve všech zemích, ve všech dobách. Snad se budou líbit i vám. Text z “Evropské pravdy” jsem přeložil, viz výše. Pěkný kulturní zážitek přeji, Ď.