Přestoupí Fiala do ČSSD, nebo Zaorálek do ODS?


Lubomír Man
26. 7. 2016                            

Určitě to neudělá ani jeden, ale mohli by to klidně udělat, a jelo by to v obou těchto stranách dál tak, jak to v nich jelo až doposud.  Protože ti dva páni se absolutně ve všem shodnou. Kde jsou ty časy, kdy si zástupci právě těchto dvou stran jeli po krku jak šelmy, ale dnes se k sobě tulí jak dvě hrdličky. A cvrlikají oba totéž. 

Že jedinou naší možností jsou EU a NATO, obrana proti přívalu migrantů je možná jedině v rámci těchto dvou organizací, a Klaus mladší ať se stará o školství, když je kantor, a nevykřikuje nesmysly o tom, že bychom EU měli dát co nejspěšněji sbohem, a bránit  migrujícím zástupům bychom se měli sami na našich hranicích. Jinak to prý neubráníme a s kostely a vepřovým se můžeme rozloučit.
Nesmysl! Západ nás ochrání, tam patříme, jen on je výspa blaženosti, zdroj dobra, útočiště nás slabých a archa spravedlnosti.
Poslouchal jsem včera  tohle svorné duo, uváděné redaktorem Takáčem na ČT, a ptal jsem se, jak k tomuhle náhle se zjevivšímu názorovému souzvuku někdejších nesmiřitelných vlastně došlo? To ODS odložila to své stranou a případně i do haraburdí a tak se k ČSSD přiblížila, anebo je tomu naopak?
Co si myslíte vy?
A ještě jedna otázka: Který ze dvou stranických přestupů, v titulku uvedených, by byl přirozenější?