Uniklé emaily: Bývalý velitel amerických ozbrojených sil v Evropě a vrchní velitel NATO konspiroval proti Obamovi. Chtěl rozpoutat válku s Ruskem!

– VK –
4.3. 2016  AE News
 

Server Aeronet v roce 2014 průběžně informoval o snahách amerických jestřábů v Evropě, kteří se snažili využít situace na Ukrajině po kyjevském puči k tomu, aby vyprovokovali Ruskou federaci k válce se Severoatlantickou aliancí. Nyní po 2 letech unikly citlivé emaily bývalého velitele amerických vojsk v Evropě a vrchního velitele spojeneckých sil NATO Philipa M. Breedlova. 

Z uniklých emailů [1] je evidentní, že generál se snažil v letech 2014 a 2015 lobovat u amerických elit proti prezidentu Obamovi, aby vůči Rusku zaujal silové postavení a přímou vojenskou participaci sil NATO na Ukrajině. Komunikoval s lidmi jako Wesley Clark, Colinem Powellem, Harlanem Ullmanem z lobbistického think-tanku Atlantic Council, Victorií Nulandovou a americkým velvyslancem na Ukrajině Geoffrey Pyattem.

Colinu Powellovi napsal:

Gen. Philip M. Breedlove

Hledám radu ve dvou směrech. Do jakého časového rámce zasadit tuto příležitost (na konfrontaci s Ruskem) ve chvíli, když všechny oči jsou upřeny v americké vládě na ISIL, a za druhé, jak tuto věc probrat s POTUSem (pozn. zkratka pro amerického prezidenta). 

Náhled jednoho z emailů

Wesley Clark přeposlal 8. dubna 2014 Breedlovovi údajnou zpravodajskou informaci od Anatolije Pinčuka a Dmitrije Tymčuka, ukrajinských aktivistů s napojením na nový režim v Kyjevě po převzetí moci juntou. Ve zprávě oba Ukrajinci tvrdili, že Rusko připravuje invazi na Ukrajinu, a že americká vojska, resp. NATO musí vyslat na Ukrajinu své ozbrojené síly, aby se podařilo revoluci zachránit. Informace byla originována od Phillipa Karbera, bývalého mariňáka, prezidenta americké neziskovky Potomac Foundation. Karber potvrdil [2] autenticitu svých emailů, a tím potvrdil i autenticitu samotných hacknutých emailů generála Breedlova.

Phillip Karber, šéf Potomac Foundation

Jak přesvědčit Obamu pro válku s Ruskem

Harlan Ullman z Atlantic Council v říjnu 2014 doporučil Breedlovovi, aby se obrátil na amerického viceprezidenta Bidena, že je to nejlepší cesta, jak se dostat do Bílého domu k prezidentu Obamovi se svými návrhy na agresivní vojenskou intervenci NATO na Ukrajině. V listopadu rovněž doporučil Breedlovovi, aby kontaktoval Davida O’Sullivana ve Washingtonu, vyslance EU v USA. V únoru 2015 potom Ullman napsal generálovi, že Obama nebo Kerry musí být přesvědčeni, že musí provést konfrontaci s Putinem. Ullman stejně tak doporučil Breedlovovi, aby se dobře uvedl u Ashe Cartera. Ten má akademický background a velmi na něj zapůsobí, pokud si Breedlove bude dělat poznámky toho, co Ash Carter říká, aby mu zalichotil. V komunikaci Ullman používá výraz „maskarova“, což je zkomolený přepis ruského slova „maskirovka“, tedy kamufláž.

Harlan Ullman z Atlantic Council

Generál Breedlove zašel ještě dál, v březnu tohoto roku obvinil Rusko a Sýrii z toho, že používají uprchlickou migraci k vojenským účelům a destabilizaci Evropy. Vládě Baracka Obamy došla s Breedlovem trpělivost v květnu tohoto roku, kdy byl nahrazen generálem Curtisem Scaparrottim, který má ovšem proti Rusku stejně agresivní postoje.

Vysoká politika na freemailech je jako mor

Jak je možné z hacknutých dokumentů vidět, generálové a diplomaté používají zcela běžně freemailové služby Google, podobně jako Bohuslav Sobotka používá emailový účet u českého Seznamu. Tyto emailové úniky v dnešní době nejčastěji vznikají tím, že člověk se s telefonem nebo tabletem připojí někde v restauraci nebo v hotelu na veřejnou WiFi bez zabezpečení, anebo na tzv. spoofovanou WiFi, kdy hotspot je úmyslně nekryptovaný, aby se na něj připojilo co nejvíce hostů z hotelu, v restauraci, apod. Některá zařízení jsou dokonce nastavena pro „inteligentní“ připojování k nechráněným WiFi sítím, abyste ušetřili za mobilní data operátora.

The POTUS – President Of The United States

Z uniklých emailů je zcela patrné, jak obrovský rozkol panuje mezi administrativou Baracka Obamy (globalistická sekce americké moci) a lidmi z okolí ozbrojených sil USA a diplomacie (národní elity). O tomto rozpolcení americké vládní moci hovoříme už velmi dlouho na Aeronetu, já sám se k tomu často vyjadřuji v pátečních pořadech na Svobodném rádiu. Tyto uniklé emaily pouze odhalují surový obraz toho, jaké dvojvládí panuje v nejvyšších patrech americké moci. Snaha o vojenskou konfrontaci s Ruskem je tezí současných amerických národních elit, ale spolu se změnami priorit globalistů se pomalu začínají pohledy národních elit upírat směrem na stabilizaci a záchranu USA, což má být hlavním úkolem Donalda Trumpa jako nového prezidenta USA. Nepřítelem jeho vlády nebude Rusko, ale globalismus. A snaha o získání Ruska na svoji stranu v boji proti globalistům půjde ruku v ruce s tím.

Válka elit je v plném proudu

George Soros se dostal do nelibosti. Jeho nadnárodní neziskovka Open Society Foundations se dostala pod palbu kritiky, a to právě z USA, zevnitř systému, více zde. George Soros je globalista. A protože ti jsou v USA čím dále více v nemilosti, útok proti jeho neziskovce a obvinění z netransparentního financování je potom úderem ze strany národních elit. Mohutný odvetný boj probíhá i v Evropě. Globalisté se snaží konsolidovat Evropu po výbuchu „evropských hodnot“, které dohnaly Brity k odchodu z EU. Globalisté v EU jsou připraveni na nový model fungování Evropy a chtějí Rusko zpátky na svoji stranu, právě v boji proti americkým elitám. Náznaky sbližování EU a Ruska, oteplování vztahů mezi Ankarou a Moskvou, odklon Turecka od amerických jestřábů, Erdoganova omluva Putinovi za sestřelený bitevník.

Wesley Clark, bývalý vrchní velitel NATO

O to více v této době budou probíhat útoky mezi jednotlivými elitami proti sobě, zápas o nové směřování EU byl zahájen a síly, které si nepřejí normalizaci vztahů evropských zemí s Ruskem budou proto mnohem intenzivněji útočit proti serverům alternativy, které kritizují americkou imperiální dominanci v Evropě a bezpečnostní eskalaci na hranicích NATO s Ruskem. Samozřejmě, že jde o hodně. Pokud Američané ztratí kontrolu nad Evropou, která si začne dělat „globalistickou politiku“, mnoho neziskovek přijde o své finance. Mnoho novinářů a redaktorů z České televize nedostane své novinářské ceny od amerických nadací. Evropa se mění, ale snaha o rozpoutání konfliktu s Ruskem ze strany amerických elit bude pokračovat, minimálně až do listopadu, kdy proběhnou v USA prezidentské volby.

Pozn. závěrem… a co na to Česká televize? Bude reportáž o tom, jak americký generál chtěl vehnat Evropu do 3. světové války? Bude omluva Aeronetu, když jsme před 2 lety o těchto aktivitách amerických generálů a diplomatů na Ukrajině informovali v desítkách článků a mainstream v čele s ČT nás obviňoval z dezinformací?

-VK-
Šéfredaktor AE News

S použitím zdroje: [3]