Česká vláda si dělá z občanů neskutečnou legraciVláda připravuje integraci šesti tisíc imigrantů do České republiky!!

Radek Rozvoral
29.8. 2016   Rukojmí

 Nahlas sice odmítá imigrační kvóty, ale ve vší tichosti už hledá generálního poskytovatele integračních služeb, jež bude mít za úkol integrovat šest tisíc žadatelů o azyl.
Rezort Chovancova Ministerstva vnitra potichoučku připravuje půlmiliardový kšeft na veřejnou zakázku na generálního poskytovatele integračních služeb pro imigranty na období let 2017 až 2019.

 V materiálu se píše o přibližném počtu šesti tisíc osob, které by měla Česká republika přijmout ve zmíněném tříletém období. Poskytováním integračních služeb je míněna pomoc oprávněným osobám především v oblasti bydlení, vzdělávání, odstranění jazykové bariéry a pomoc při vstupu na trh práce.
Z toho je patrné, že vláda přistoupila na povinné kvóty Bruselu, i když veřejně na plná ústa premiéra Sobotky a vícepremiéra Babiše prohlašuje, že je proti kvótám. Je vidět, že je skutečnost od reality vzdálená na sto honů. No jo blíží se krajské a senátní volby, tak se všichni ve svých velkohubých prohlášeních předhánějí, jak jsou proti imigračním kvótám a jen co vysloví poslední větu, hned za zády připravují tajně úplně něco jiného. To je přesně obraz české politiky posledních 25-ti let. Slibovat hory i s horákama a v reálu dělat přesný opak.
Je to pokrytectví toho nejtěžšího zrna, ale nejhorší na tom je to, že jim na to někteří lidé zase skočí jako slepice po flusu no a než ten zobák rozlepí, tak již bude pozdě a nezbude jim nic jiného než opět jen v hospodách kritizovat, jak je všechno špatně. Proto je potřeba vnímat a dávat si do souvislosti všechny činy politiků a podle toho se také řídit. Jsem přesvědčen, že se některým lidem již teď pomalu rozsvěcuje a že to velké pokrytectví prokoukli. Český lid není hloupí, jen by se měl o veřejné věci více zajímat, protože naše země jsou naše daně a naopak naše daně jsou naše země a je jen na nás komu ty daně pro společné hospodaření svěříme.