Vražda – nový trend nepostižitelné stínové moci? Vládci anglosféry utahují své sevření lidstva, Matky Země a jejích zdrojů! Agrese NATO proti Rusku po celé Evropě a taky ta flotila US Navy v Jihočínském moři. To jsou nejčerstvější a nejzávažnější otisky tlapy toho monstra!

Peter Koenig
18. 8. 2016   Zvědavec 
Na politických vraždách k dosažení jejich cílů není v řadách jakýchkoliv mocných nic nového. Tato praxe se provozuje přinejmenším celá staletí, pokud ne rovnou tisíciletí, ale v posledních nejméně padesáti letech se drasticky zintenzivnila také vidí, že jejich konec se možná blíží.Ve své beztrestnosti si začínají čím dál více dovolovat. Tlačí na svou šéf-loutku Obamu, ten pak tlačí na NATO a své evropské a středovýchodní vazaly a ten tlak, co vyvíjejí na svět, je skrze ničivé války, smrt, chaos, zkázu celých zemí, ekonomik, lidí oloupených o své zdroje a tak dohnaných k bídě, bezdomovectví a podlomenému zdraví, mnozí z nich se stali uprchlíky prchajícími ze své vlasti – a kam že to vlastně prchají?


 Lidé mají čím dál více přístup k alternativním zdrojům zpráv a informací a čím dál více lidí postupně začíná spatřovat tu Velkou lež od kontrolovaných médií, tu propagandu, která mate jejich mysl a slouží jen tomu 0,001%.

Takže tyto pochybné existence, které samy sebe pasovaly na Vládce vesmíru západního monetárního systému, to tryskem ženou k Novému světovému řádu (New World Order) dobře si vědomy toho, že když nebudou spěchat, tak to k němu asi nestihnou…

 Kam že to vlastně uprchlíci prchají?

Ke svým katům, do zemí Evropské unie, zrovna k těm bezpáteřním národům, které se podílely na zničení jejich živobytí, a u kterých nejsou mírně řečeno – vítáni. Mají ale snad na vybranou? – Kdepak. Je to pro ně nejbližší místo, kde je k dispozici jídlo, voda a přístřeší nezbytné pro jejich holé přežití.

Politické vraždy se hodí, když se narazí na těžké zátarasy na cestě vpřed pro tyto sami sebe zvolené vládce světa – ty nepostižitelné potentáty temna, kterým ke štěstí nestačí jen dominance nad anglosférou, pod ní totiž musí být celý svět. Hodí se pro těch pár lidí či rodin, co mají kontrolu nad všeobjímajícím královstvím korporátních financí, řídících vojenskoprůmyslový komplex a světové bankovnictví s avantgardou FEDu, BIS a Wall Streetu v čele, s intimní oporou v MMF a v samotné „Světové bance“.

Přichází snad ta náhlá smrt 38 letého Shawn Lucase jako překvapení? – Shawn Lucas 28. června 2016 v zastoupení příznivců demokratického presidentského kandidáta Bernie Sanderse, jakož i dárců a členů Demokratické strany v bezprecedentním hromadném právním podání zažaloval z podvodu Demokratický národní konvent (DNC) i s jeho předsedkyní Debbie Wasserman Schultz.

K obviněním patřila korupce, porušení svěřeneckých povinností, volební podvod a manipulace s cílem odstavit Bernie Sanderse na vedlejší kolej k zajištění, aby Demokratický národní konvent zvolil Hillary Clinton. DNC se podařilo nejen zvolit Hillary za oficiální presidentskou kandidátku, ale také Sandersovi podstrčit a úspěšně od něj získat vyslovení jeho podpory pro Hillary.

Julian Assange z WikiLeaks řekl, že má drtivé důkazy o podvodech Hillary v Nadaci Clintonů stejně jako o aktivitách DNC k ilegálnímu odstrčení Bernie Sanderse od jeho nominování kandidátem Demokratické strany na prezidenta. Žaloba Shawna Lucase dost možná obsahovala kriticky důležité důkazy, které by mohly s kandidaturou Hillary skoncovat.

Mohl by to být začátek konce bonanzy hojnosti pro vojensko-bezpečnostní průmysl, stejně jako konce zlatého věku Wall Streetu, když obojí ohromně sází na to, že prezidentství Hillary bude pokračováním jejich pustošivého výpadu proti světu – pomocí jejich bomb a bank. Zabití posla pravdy je už dávná taktika diktátorů k zastrašení ostatních ‚potenciálních poslů‘, aby se radši chovali řádně.

Přitom datový analytik DNC Seth Rich, který pracoval na problémech s uplatněním voličských práv, byl zavražděn na ulici ve Washingtonu DC minulý měsíc. To vyvolává teorie a spekulace – věděl snad něco, co vědět neměl? – Jeho vražda zůstává nevyřešená až do dnešního dne.

Zabíjení, vraždění i otevřené války vedené Washingtonem prostřednictvím tajných služeb, vojska a NATO jak v USA, tak po celé planetě zatím jen bují.

Nezapomínejte, že i ti ve vládě USA i s jejich ohromnou mašinérií agrese nejsou nic více než pouhé loutky malé a všemocné nepostižitelné stínové elity těch, kteří už začali být tak sebejistí, že brzy dosáhnou svého cíle číslo Jedna, tj. Nového světového řádu (New World Order), že teď už veřejně bez skrupulí předvádí i svá někdejší tajemství – satanské ceremoniály všeovládající moci. Vraždy těch, co stojí v cestě jejich cílům, jsou přitom pouhými podružnostmi.

Příklad, na který lze k ilustraci tohoto poukázat, je z nedávného (z června 2016) slavnostního otevření nejdelšího tunelu na světě (57 km) vedoucího horou Saint Gotthard ve Švýcarsku, kde ti, co jsou za oním okem na špičce pyramidy z dolarové bankovky, otevřeně předvedli satanistické představení, jaké co paměť sahá, nebylo na veřejnosti ještě vidět. Přehlídka bezostyšně ukazových symbolů svobodného zednářství ve své největší ohavnosti.

To, co se kdysi provádělo jako okultní krvavé rituály, se teď předvádí otevřeně. Je jim to už jedno. Je to snad projevem toho, že teď už mají natolik na dosah svůj cíl dominance v celém spektru; nebo je to jen varování, že přijdou další ukrutnosti, jelikož jim to už neběží tak hladce, jako to fungovalo v posledních staletích? – Jak mohla švýcarská vláda tento ceremoniál podpořit? Nebo snad k němu byla dohnána?

Konec konců ta kouřová clona svobodného zednářství Světové ekonomické fórum v Davosu (WEF), stejně jako Bilderberg, Trilaterální komise, Výbor zahraničních záležitostí (CFR), Chatham House a další – se nejradši odehrávají někde v Davosu a ve Švýcarsku. Zrovna tak ve Švýcarsku (v Basileji) sídlí i ta nesmírně tajnůstkářská BIS (Banka pro mezinárodní vyrovnání), které rovněž říkají centrální banka centrálních bank, jenž je zcela soukromě vlastněná pod dominancí Rothschildů a vytvořená uprostřed Velké deprese v roce 1931 údajně, aby regulovala platby německých reparací po I. světové válce, kdy dnes přes BIS musí probíhat všechny mezinárodní transakce s tranzitem peněz, a která za II. světové války sloužívala FEDu a Wall Streetu k přelévání peněz do Deutsche Reichsbank k financování války proti Sovětskému svazu.

Legitimní otázkou by tedy mohlo být: Kdo řídí Švýcarsko?

V mysli se vybavuje i náhlá smrt z 18. ledna 2015, kdy do hlavy střelili argentinského prokurátora Alberto Nismana. Ten měl v roce 1994 na starosti vyšetřování bombového útoku na Židovskou komunitu v centru Buenos Aires, který si vyžádal 85 mrtvých. Ten měl údajně důkaz proti (prezidentce) Cristině Kirchner, že kryla Íránce, kteří byli z tohoto útoku podezřelí.

Írán z tohoto bombového útoku ve skutečnosti obvinila CIA, ale nikdo nikdy neuvedl žádný motiv. Jen se to v té době hodilo – jako by to bylo i dnes – jako možnost této neangažované zemi uškodit vyfabrikovaným obviněním.

Je daleko pravděpodobnější, že AMIA (španělský akronym pro Argentisko-izraelskou vzájemnou asociaci) provedla bombový útok pod falešnou vlajkou prostřednictvím Mossadu, aby tak zajistila, že Argentina bude nadále pokračovat v dodržování Washingonem uvaleného embarga na potenciální energetické obchody mezi Argentinou a Íránem. A tak tento případ nejspíš nebude nikdy vyřešen.

Je však možné, že Alberto Nisman měl ve své zprávě odpověď, o které nechtěli, aby spatřila denní světlo; a že zabití Alberto Nismana NEPODNÍTILA Cristina Kirchner, jak to propagují západní média.

Takže od toho Velkého útoku z 11.9, co do chodu uvedl onu příšernou a nikdy nekončící válku proti terorismu, tu máme tisíce, pokud ne rovnou desetitisíce dalších obětí útoků pod falešnou vlajkou. Ty po celém světě páchají tzv. džihádisté, kteří toho nemají tolik společného s islámem, jako jsou zapleteni nebo nuceni zabíjet nevinné lidi západními tajnými službami, převážně z tria CIA-Mossad-MI6 – a slouží jako pouzí pacholci k prosazení urychleného dosažení cílů mocenské elity. ‚Agresoři‘ jsou téměř vždy policií zabití na místě. Mrtví přeci nemluví.

Anglo-američtí vlastníci médií pak už zajistí, že strach se rozšíří široce a hluboce, čímž lidi z větší části přimějí, aby se doslova a dobrovolně vzdali svých lidských a občanských práv, žádali o militarizaci svých zemí – ta je přeci pro jejich ochranu.

Co by ta trapná stvoření (nejsem schopen je nazvat lidmi) z vrcholku pyramidy mohla ještě chtít? – Úplnou poddajnost? Za co? Za ty stovky bilionů, jestli ne tisíce bilionů našich ničim nekrytých západních nadekretovaných peněz, které si zašili mimo dohled světových fiskálních orgánů.

Tím se ale dostáváme k jádru pudla a ke své šanci. Potřebují tu úplnou dominanci nad světem udělat pomocí těch falešných bezcenných cárů papírků dolarových penízků, aby kontrolovali i Rusko a Čínu – tudíž ta agrese NATO proti Rusku po celé Evropě a taky ta flotila US Navy v Jihočínském moři. To jsou nejčerstvější a nejzávažnější otisky tlapy toho monstra. Rovněž jsou tu naděje, jediné zbývající naděje, vkládané do těch národů světa, které se nechtějí poddat sevření sionisticko-zednářských spárů.

Spása by mohla přijít od opuštění monetárního systému založeného na dolaru a euru a v připojení se k novému systému, který spolu připravuje Rusko s Čínou, k němuž se navazuje i Šanghajská organizace pro spolupráci (SCO) a nakonec třeba i BRICS. To obnáší polovinu obyvatelstva světa a třetinu jeho hospodářského výsledku (HDP).

Tento alternativní systém je téměř připraven ke spuštění. Prestituti nepíší o CIPS – Čínském mezinárodním platebním systému – který je nachystán obejít vše kontrolující dolarový systém SWIFT a banky BIS.

Vládci u moci to vědí. To bude znamenat jejich zánik. Říkal jsem to už mnohokrát a říkám to zase: Porážka západního na dolarech založeného monetárního systému jeho opuštěním s přechodem k životaschopné alternativě nabízené Východem, by mohla být právě TOU nenásilnou cestou k úniku z nemilosrdného útlaku Západu.

Čína s Ruskem mají zlatem podložené měny. Západ má peníze produkované jen tak ze svévole. Rothschildové a Rockefellerové tohoto světa mají sice také ohromná kvanta zlata, ve skutečnosti tuny zlatých rezerv v trezorových kobkách BIS – ta množství se drží v nejpřísnějším utajení – ale ani zdaleka se to neblíží takovému množství, jaké by mohlo podložit ty tisíce bilionů jen tak svévolně vypuštěných dolarů zaplavujících planetu.

Možná se už blížíme k závěrečnému dějství. Zůstaňme nad zemí, kde je světlo, a vědomě s probuzeným uvědoměním prchejme z onoho satanistického podzemního světa vlády ultra-mocné hrstky.
Zdroj: Assassination – The New Trend Weapon of the Elusive Mighty?