Výroky nebezpečných psychopatů.Allbrigtová : “Savčenková rozumí pojmu svoboda. Je mi ctí, že se mohu na summitu setkat s touto hrdinkou.”

Miroslav Petr
4.8. 2016   Rukojmí 
 Savčenková : “Ukrajina potřebuje diktátora, který vrátí moc lidu. Nechci, ale mohu také velmi brzo být nucena stát se prezidentkou Ukrajiny.” Porošenko : “Nabízím NATO své zkušenosti s válčení s Ruskem.” Bělobrádek : “Budeme přijímat ročně přes tisíc upruchlíků Imigrant do každé rodiny.”Shireff, generál NATO : “Putin může přes noc vyhlásit válku alianci!”
Merkelová : “Pomáhat uprchlkům je naším úkolem. S invazí se vyrovnáme.”

Junker : “Nikdy se nevzdáme otevřených hranic bez ohledu na migrační krizi a dopady terorismu.”

Soros : “Evropa musí přijmout minimálně tři sta tisíc uprchlíků ročně a dát desítky miliard eur na jejich integraci. Tito lidé by byli bezpečně přepravováni z Blízkého východu do Evropy.”

Shireff, generál NATO : “Putin může přes noc vyhlásit válku alianci!”

H.Blaško, generálmajor ve výslužbě : “Vše je řízeno z Moskvy, která má všude své agenty. Brexit je dílem promyšlené propagandy z Moskvy. Junker a Merkelová jsou agenty zcela nepochybně, protože svojí činností uvedli Evropu do chaosu, který Moskvě určitě vyhovuje. Je nutno zahájit přípravu na možný válečný konflikt s Ruskem.”

Dienstbier : “Referendum by mohlo ohrozit demokracii. Imigranti mohou být pro společnost přínosem, měli bychom jich dobrovolně přijmout více.”

Bělobrádek : “Budeme přijímat ročně přes tisíc upruchlíků Imigrant do každé rodiny.”

Schwarzenberger : “ČR může přijmout stovky syrských uprchlíků. Musíme k nim být vstřícní.”

Kalousek : “Sebevědomé Česko by se nemělo bát tří tisíc uprchlíků.”

Sedláček, ekonom : “O budoucnosti Anglie rozhodla stará nevzdělaná generace.”

Telička : “Já zaplatil na daních tolik, že z nich žije spousta lidí dost dlouhodobě, možná i vy.”

Svoboda, KDU-ČSL : “Zrušte český dabing, lidé si zlepší znalosti cizího jazyka.”

Sobotka “Je dobře, že jsme v EU a NATO. Už jen pouhé zahájení diskuse by ohrozilo všechny výhody EU a NATO. Kdo jiný nám garantuje bezpečnost než náš spojenec NATO. Není důvod k referendu a nejsou reálné důvody ke změně. Bylo by to hazardování s zájmy našich lidí. Nedomnívám se, že by EU někoho poškodilo.”

P. Kolář : “Musíme se naučit žít v ohrožení. Není důvod k panice.”

P. Pavel, generál NATO : “Pokud může NATO proti terorismu podniknout něco, musí se zaměřit na příčinu vzniku terorismu.”

M. Horáček : “Zemanovo přijíždění za občany je součást volební kampaně. Prezident jezdí za naše peníze. Nástupem na prezidenta nepostupuji žádnou obět. Nemám 40 milionů na kampaň. Máme moře, protože jsme v Evropě.”

J. Bok : “Chováme se k příchozím blbě, vychováváme z nich radikály.”
Novotný, bulvární novinář : “Všichni jsou debilové, povl, idioti. Nikdo tomu nerozumí. Já jsem nejlepší novinář.”
Tito šílenci vládnou / nebo někteří chtějí vládnout/ deseti milionům občanů nebo dokonce půl miliardě Evropanů. Nebylo by na čase tyto vlastizrádné vrahy Evropy konečně odstranit?