Debata Trump vers Clontonová a neuvěřitelně vlezlá trapnost českých medií

– vlk –
28. 9. 2016  Kosa zostra čili vlkovobloguje.wordpress.com

Rozebrat první televizní debatu obou kandidátů na amerického prezidenta se teprve chystám. Včera se mi nepodařilo najít hodinu a půl v kuse, abych si to poslechl a udělal z  toho nějaké závěry vhodné pro samostatný článek. Takže zatím jsem se „spokojil“ jen s  tím, co odprezentoval český mainstream.


A přiznávám, že mne nejvíce zajímaly průzkumy, jak debata zapůsobila na americké voliče a  kdo podle průzkumů měl navrch. Předpokládám, že jste na tom plus mínus stejně. A  nebudu zastírat, že mne nijak nepotěšilo to, co, bez výjimky a konto výsledku debaty převzal za bernou minci český mediální prostor. Totiž tohle:

Podle bleskového průzkumu televizní stanice CNN 62 procent dotázaných považuje Clintonovou za vítězku debaty, zatímco pro Trumpa hlasovalo 27 procent. Podle 53 procent dotázaných byla Clintonová „upřímnější a bezprostřednější“, podle 40 procent byl naopak lepší Trump.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/100-milionu-divaku-debata-trumpa-a-clintonove-lamala-rekordy-poi-/zpravy-svet.aspx?c=A160927_100310_ln_zahranici_ele

Tohle nám dali mediální servery, Česká televize, Český rozhlas, prostě všichni… Vyhrála, drtivě Hillary! Donald byl za kačera. Donalda. Bylo to opravdu tak? Náhodou jsem byl upozorněn článek i s  grafikami v Daily Mailu, který shrnul výstupy z bleskových průzkumů řady velmi respektovaných medií. A  vypadají takhle:

Zdroj: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3809204/Most-snap-polls-Trump-winning-debate-landslide.html

+15

+15

+15

+15

+15

+15

+15

+15

+15

+15

+15

+15

+15

+15

Jinými slovy – česká media se naprosto neobtěžovala s jakýmkoli zjišťováním a ověřováním! Převzali za bernou minci jeden z mála průzkumů, který hovoří o tom, že Clintonová měla na vrch a  šmytec. Cpou nám ji horem dolem jako pravdu nejpravdovatější!

Neuvěřitelné kompletní selhání českého zpravodajského sektoru!!! Něco podobného by si nedovolili ani Husákovi a Bilakovi komunističtí cenzoři!
Velmi mne štve, když Babiš používá svého mediálního impéria tak, jak to činí. A hodlám se tomu v nejbližší době velmi detailně věnovat nejméně dvěma články. A  s  útrpností hledím na jeho nájemné brky, kteří v potu tváře, s kachním žaludkem, vytvářejí obraz tatíčka Andyho, spasitele národa. Nicméně logicky to chápu – účty se musí platit každý měsíc a kdo platí, tomu prostě nájemní psáči hrají. Vlastně – píší a  intervjůkují. Ale nikdy by mne ani v  nějakém těžkém rauši nenapadlo, že celá česká aspoň trochu oficiózní mediální diaspora bude dělat jako jeden muž, pardon – psáč trapného přicmrndávače u  amerických prezidentských voleb a  fungovat jako klaka za zvolení Hillary Clintonové!!!
To jsme to fakt dopracovali! Volby v Rusku byly zmanipulované, občanům byly vymývané mozky jednostrannou propagandou, atd.atd. Psala a  říkala stejná media, která nás nyní krmila výsledky odezvy první prezidentské debaty!!!!
Nemohu než zopakovat to, co jsem před pár dny už použil jako vtip na tento den. S  drobnou úpravou

Moc jsem zvědav na to, co by tihle manipulátoři začali předvádět, kdyby Trump ty volby vyhrál…