Když viník vyšetřuje svůj vlastní zločin (případ letu MH17)

Jaromír Petřík

29. 9. 2016     zdroj (redakci NR zasláno autorem)
Málokdo v roce 1939 pochyboval, že vysílačku v Gliwicích přepadli Poláci. Německá nacistická propaganda běžela na plné obrátky a vzala si to jako záminku k vojenskému napadení Polska. A svět tehdy této nacistické lži věřil. Teprve po prohře nacistického Německa se prokázalo, že zločin přepadení vysílačky v Gliwicích spáchali němečtí nacisté. ZDE

Před 2 lety v ukrajinské občanské válce (dle kyjevských pučistů to nebyla občanská válka, ale protiteroristická operace), bylo nad územím Ukrajiny sestřeleno civilní Nizozemské letadlo.

Západ okamžitě sputil neuvěřitelnou mediální masáž, že za sestřelení tohoto civilního letadla může Rusko a obratem vyhlásil protiruské sankce.

Ovšem vrcholem lží a pokrytectví bylo naprosté pominutí faktů, že ne Rusko, ale ukrajinští pučisté, kteří svrhli legitimně zvoleného prezidenta Janukovyče (tudíž jejich vláda byla nelegitimní) rozpoutali tuto válku proti svým spoluobčanům na východě Ukrajiny, kteří je odmítli uznat za svoje nové vládce a v legitimním referendu se vyjádřili pro samostatnost.

Západ, místo, aby se zachoval stejně jako v případě Kosova a nelegitimní pučisty v Kyjevě postavil před soud a v případě neuposlechnutí bombardoval Kyjev stejně jako před několika lety bombardoval Bělehrad, tak se postavil na stranu těchto nelegitimních pučistů, kteří se dostali k moci, jak v rozporu s ukrajinskou ústavou, tak v rozporu se všemi zákonnými normami, které Západ hlásá.

Navíc Západ podpořil vyslání ukrajinských vojsk, aby vyvraždila ty obyvatele východní Ukrajiny, kteří odmítli uznat vládu nelegitimních kyjevských pučistů.

Takže už v této fázi se dopustil zločinů nejen kyjevský režim, ale i Západ.

Jenže obyvatelé východní Ukrajiny se odmítli dát povraždit a bránili se. A bránili se natolik úspěšně, že uštědřili těžké ztráty kyjevskému režimu opírajícímu se o neonacisty (prapor Azov) a islámské teroristy (padl zde Čečenský generál Munajev zde, atd).

Kyjevští pučisté i západní politikové nevýslovně zuřili, že se obyvatelé východní Ukrajiny nenechali zotročit a měli odvahu bránit životy svých žen a dětí.

Téměř 10.000 mrtvých a přes milion uprchlíků Západu jaksi nevadilo.

Kyjevští pučisté nasadili i letectvo. Jenže obránci Donbasu měli účinné protiletadlové zbraně a začali útočníkům tato letadla sestřelovat.

A co udělali ukrajinští pučisté?

Místo, aby nad touto oblastí uzavřeli vzdušný prostor, posílali civilní letadla nad území, kde docházelo k sestřelům letadel.

Dopadlo to samozřejmě tragicky. Kdo sestřelil nizozemské civilní letadlo, se spekuluje. Možná to byli obránci Donbasu, možná ukrajinští vojáci.

Západ nyní křičí do celého světa, že to byli proruští separatisté, že to tak vyšetřila jejich „nezávislá vyšetřovací komise“, ale pominuli jednu zásadní věc:

Účastníkem vyšetřování je hlavní viník, tedy kyjevský režim, který válku proti obyvatelům Donbasu rozpoutal a západní státy, které tento režim uznaly a podporují.

A navíc odmítli k vyšetřování přizvat Rusko, které obviňují jako spolupachatele.

Takže se Západ zachoval stejně jako v případě nacistů při přepadení vysílačky v Gliwicích v roce 1939, kdy zločin vyšetřovali sami nacističtí viníci.

A v případě sestřelení Nizozemského letadla je přitom viník naprosto jasný bez jakéhokoliv vyšetřování.

Je to ten, kdo rozpoutal válku proti svým spoluobčanům a nad válečnou zónou neuzavřel vzdušný prostor a ten, kdo tuto válku podpořil. Bez tohoto by nikdy nedošlo k sestřelení žádného letadla!

A to není nikdo jiný než kyjevský pučistický režim společně se zeměmi NATO.

Západní propaganda může na adresu svého úhlavního nepřítele Ruska hlásat co chce, ale že krev nevinných civilistů ze sestřeleného letadla teče na jejich hlavy, to žádným způsobem nemůže popřít.