Pravda o anexi Krymu! Proč v naší televizi neukáží skutečnou tvář fašistické a katastrofálně chudé Ukrajiny a nádherného Krymu, kde žijí lidé bez války, v míru a stále se zlepšující životní úrovni?

Miroslav Petr
8. 9. 2016   Rukojmí
I když historie není zrovna můj koníček, přesto vím, že je dobré znát aspoň nejzákladnější historické události u nás i ve světě. Navíc díky informacím na internetu si lze cokoli snadno najít Tento poloostrov patří už stovky, ne-li tisíce let Rusku, je to jeho srdce a byla tam křtěna Kateřina Veliká. Má pro bezpečnost Ruska mimořádně strategickou polohu. Chruščov jej daroval v roce 1954 Ukrajině k výročí jejího založení před 6oo lety. Málo se ví o tom, že to udělal bez souhlasu ruského parlamentu. Takže tento dárek byl ve skutečnosti protizákonný a tudíž neplatný. Tak jako je u nás neplatné oddělení od Slovenska a tím i členství v EU a NATO, protože dle ústavy k rozdělení československé republiky musí být referendum.


V roce 2O14-2O15 na Krymu Američané zařizovali podmínky k vybudování vojenských základen. Jakmile se to ruská špionážní služba dozvěděla, ihned informovala Putina. Ten provedl urychleně referendum a poslal tam ruské vojáky, kteří tam pasivně/!/ hlídali kvůli Američanům, což / světe div se”! / ukázala i ČT. Když jistý novinář upozornil, že se na Krymu nestřílí, dostal výpověd. Nedávno byl na Ukrajině zatčen novinář, který filmoval architektonické a přírodní krásy Krymu, a tím dokazoval, že je tam mír. Faktem je, že 97% obyvatel Krymu konečně může mluvit svou rodnou řečí ve své rodné vlasti. O životní úrovni ani nemluvě – Ukrajina skutečně nemá ani na důchody. Ale to se v ČT nedozvíte. Ani o vzkvétajícím Rusku, kde během tří let Putin postaví 30 stanic metra atd.. Putin nepřekročil ve smlouvě daný počet vojáků na Krymu. Ruská bohatá architektura s typickými kopuleni je zcela nesrovnatelná s betonovými hranatými mrakodrapy.

K odlehčení jeden vtip: Hitlery Cliftonová se ptá v Číně: “Nevíte, kdy mám začít válku s Ruskem?” Odpověd z Číny: “Začněte hned, Putin staví most na Krym, staví nový kosmodrom, rekonstruuje železnice na Sibiři, buduje 30 stanic metra, buduje kolem tří tisíc pravoslavných kostelů, a vůbec nemá čas na nějakou válku.”

Proč byl tento novinář zatčen? Proč v naší televizi neukáží skutečnou tvář fašistické a katastrofálně chudé Ukrajiny a nádherného Krymu, kde žijí lidé bez války, v míru a stále se zlepšující životní úrovni? Takže každý kdo mluví o anexi Krymu lže, mnozí bohužel dokonce vědomě! Nebo se necháváte ovlivnit tím, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou?