Starý pán už jiný nebude – Češi jsou prý xenofobní, jelikož nemají moře!

Radek Rozvoral
l5.9. 2016   Rukojmí

Kníže Schwarzenberg zase perlil. V rozhovoru pro rakouský list Die Presse am Sonntag, mimo jiné prohlásil, že jsou Češi xenofobní také proto, že žijí ve vnitrozemí.Nezapomněl také říci, že bez Velké Británie bude na Evropskou unii „smutný pohled“ a že zlaté časy jsou v Evropě dávno pryč. Na Evropskou unii a její sebranku nikým nevolených úředníků je smutný pohled již několik let a zcela jistě s tím nepůjde nic udělat. Byrokratická a centralistická Evropská unie plná regulací je totiž nereformovatelná a do doby než se úplně rozpadne, na ní bude smutný pohled stále.

Velká Británie je první zemí, která dokázala to, po čem touží i další státy Evropy a samozřejmě, že se za nějaký čas referend určitě dočkají. Lidé v nich pak sami rozhodnou, aby ten smutný pohled na Evropskou unii skončil. Informace o současném růstu britské ekonomiky, která pozitivně reaguje na rozhodnutí občanů o vystoupení z Evropské unie, je toho jasným důkazem a ukazuje prolhanost novinářského hlavního proudu, který straší občany důsledky vystoupení z Evropské unie.
Když už se starý pán zmínil i o tom, že zlaté časy jsou v Evropě dávno pryč, tak samozřejmě jsou s tím nelze nesouhlasit, jelikož úředníci EU svými činy nás občany velice zklamali. Na příkladu Velké Británie a jejího růstu ekonomiky po rozhodnutí o odchodu z osmadvacítky je ale vidět, že se zlaté časy do Evropy postupně začnou vracet.
No, a že jsou Češi xenofobní, jelikož žijí ve vnitrozemí a nemají moře, tak to už je opravdu nebetyčný blábol. Měl by panu knížeti někdo vysvětlit co je to vlastně xenofobie. Víme dobře, že je to strach z neznámého a Češi strach z neznámého nemají. Máme strach z velice známé násilné, netolerantní a ženami opovrhující islámské ideologie, která tu nesmí v žádném případě zakořenit. Následujme Velkou Británii a vyhlasme referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie!