Běda zemi, ve které „komediant vládne“!Komedianti si totiž z nějakého důvodu myslí, že jsou lepší než ostatní a mohou lépe než „obyčejný plebs“ hodnotit co je pro nás dobré a správné.

Ladislav Kašuka
30.10. 2016   zasláno redakciNR

Od doby co se do vedení naší země dostal na nějakou dobu Václav Havel, si všichni ostatní komedianti myslí, že jsou někým, kdo může hodnotit, soudit ostatní a určovat kdo a jakým způsobem u nás může vládnout. Pokud se jim to nelíbí, píší charty, vyhlašují protesty, požadují omluvy a dělají vše možné proto, aby takový člověk odstoupil ze své funkce, vůbec nehledě na to, že byl do své funkce zvolen lidem. Oni si totiž z nějakého důvodu myslí, že jsou lepší než ostatní a mohou lépe než „obyčejný plebs“ hodnotit co je pro nás dobré a správné.
Všichni víme, jak to pro naši zemi dopadne, když se do vysoké funkce dostane jeden z nich. Vezměme si třeba jejich modlu, notorického alkoholika, jak tovární komín hulícího milovníka absinthu a dekadence Václava Havla, kterého si západní tajné služby společně s normalizačními komunisty dlouhá léta hýčkali, aby ho posléze dosadili na post prezidenta polistopadového Československa. Jen co tento člověk nastoupil do funkce, slíbil všechno možné i nemožné, včetně toho, že se nebude zdražovat, nebude nezaměstnanost a již nikdy nevstoupíme do žádného vojenského paktu.

Realita však byla úplně jiná! Pod jeho vedením a kvůli tomu, aby mohl vládnout a udělat z naší země loutku a vazala západu, byla nejdříve vyhlášena amnestie pro zločince, kvůli jeho znovuzvolení byl na několik dní uvězněn jeho odpůrce Miroslav Sládek, aby nemohl volit. Potom byla protiústavně rozdělena republika a naše země byla zatažena do útočného vojenského paktu NATO, díky čemuž se naše armáda účastní misí v zemích, kam je nikdo nezval a které nejsou členy aliance, což z naší země dělá agresory a z našich vojáků obyčejné žoldáky a vrahy! Dále jsme se stali členy Evropské unie, která nám diktuje zákony, které musíme přijmout a přetváří Evropu v multi-kulti zónu, ve které se jako ve velkém tavném kotli mají rozpustit naše tradice a nakonec i samotné evropské národy, aby vznikl pronárod poddajných méně inteligentních bez tradic, národních hrdinů a vlastního sebeuvědomění, který by bylo pro „elitní rodiny světových mocných“ lehčí úplně zotročit.

Jsou prostě lidé hrající své role pro ty, kteří jim za to zaplatí, tak to bylo odedávna a tak je tomu i dnes. Jediný rozdíl je, že dříve ostatní lidé věděli, že se takovým lidem nedá věřit „ani nos mezi očima“ a každý bral s velkou rezervou všechno, co vypustili ze svých úst. V současnosti se bohužel ke komediantům, kteří většinou nikdy nepoznali co je to opravdová práce a normální život část lidí chová jako k nějakým celebritám, přestože by si takový postoj veřejnosti mnohem více zasloužili třeba doktoři, policisté, nebo dobří vyučení řemeslníci a dělníci, na kterých každá země ve skutečnosti doopravdy stojí!