Rejstřík politických triků je bohatý, co s tím uděláme?

Michal Kadlub
31.10. 2016 posláno redakci NR v diskusi na novinkách jsou i tyto příspěvky…možná stojí za přečtení:
V koncentračních táborech a v druhé světové válce zahynuli tisíce skutečných hrdinů, po kterých dnes neštěkne ani pes. Tito lidé nedostali žádné ocenění a většina z nich nemá ani náhrobní kámen, kam by jim příbuzní položili kytičku. V dnešních dnech celá ČR řeší nějakého Bradyho. Vládní činitelé pronášejí projevy, udělují ocenění a hluboce se klaní. Pokud se chcete mermomocí někomu klanět, tak si ráno přivstaňte, běžte na autobusové a vlakové nádraží a tam se klaňte všem, kteří jedou do práce. Klaňte se všem, kteří pracují a podnikají, klaňte se všem, kteří vám každý měsíc posílají přemrštěné daně, aby jste mohli mlaskat. Běžte vy hrdinové do domova důchodců a tam se klaňte těm, kteří budovali tuto zem a dnes žijí na okraji společnosti. Měli byste být režiséry našich spokojených životů, ale pod Vaším vedením se v ČR točí film, na který by nikdo nešel, ale všichni v něm hrajeme!

Pavel Žídek, Choceň
Pokračování:
Čína při uzavírání rámcové hospodářské dohody s ČR,měla několik požadavků, mezi něž patřilo i to,
že čeští politici, se nesmí oficiálně, na vládní úrovni, stýkat s disidenty Čínského režimu, mezi něž patří i Dalajláma. Sobotka to stvrdil podpisem dohody.
Herman,jakožto uplacený zrádce, pracující pro Německé zájmy, měl od Němců zadání, tento bod porušit a u příležitosti konference FORUM 2000, která byla účelově svolána, tento bod porušit, protože Němci dobře věděli, že to ohrozí Česko-Čínskou spolupráci a Němci budou mít naději na udržení kšeftů s ČR. Hermanovo setkání s Dalajlámou, pak v celé kauze, hraje klíčovou roli.
Čína už na základě Hermanova porušení mezivládní dohody vypověděla setkání s Českými podniky na obchodním fóru, což onu smlouvu vážně ohrožuje. Celá taškařice s medailí pro Bradyho, je jen mediální zástěrka obchodní války, mezi Německem a Čínou o trh s Českem. Je to hra zpravodajských služeb.
Nejde o Bradyho medaili, ta je jen divadlem pro nevědomé masy.