VIDEO: Další skandál Clintonové! Uniklé emaily odhalily, že její kampaň si zaplatila moderátory a novináře, aby manipulovali veřejným míněním! [CZ Titulky]

– VK –
12. 10. 2016   AENews
Kampaň Hillary Clinton čelí dalšímu skandálu. V uniklých emailech [1], které zveřejnil server The Intercept, byla nalezena komunikace vedení kampaně se stovkami moderátorů, redaktorů a reportérů amerického mainstreamu, kteří byli zpracováni a naverbováni, aby psali a vysílali pozitivně o Hillary Clinton, aby umisťovali na titulní stránky Hillary v nejlepším vyznění, aby byla v hlavních vysílacích časech v televizi a aby zakrývali a odsunovali do pozadí její skandály a negativní informace. The Intercept vybral z emailů několik desítek těch nejznámějších moderátorů a novinářů, kteří pro Clintonovou pracují a manipulují pro ní veřejným míněním.

Seznam prodejných presstitutů zahrnuje redaktory a moderátory takových mediálních kanálů jako jsou The New York Times, NBC, ABC nebo server Politico. Skupina těchto spřátelených novinářů a moderátorů je nazývána jako Super PAC (super smečka). Vedení kampaně kontaktovalo všechny tyto subjekty již dávno před započetím kampaně, jeden z dokumentů uvádí luxusní koktejlovou párty, kam byli novináři a moderátoři pozváni, aby ochutnali, jaké to je být mezi elitami. Když si zapnete americkou televizi, tak se potom nemůžete divit, že se člověku chce zvracet. Potom je jasné, proč CNN a americký mainstream falšuje průzkumy, proč vychvaluje Hillary Clitnon a plive na Donalda Trumpa.

 Trumpovo volební shromáždění.

 

Moderátorka radila černošce, jak má odpovídat na kameru!

Video nahoře zachycuje i další průser, ke kterému došlo na televizi CNN po skončení druhé prezidentské debaty. CNN se rozhodla, že udělá panelovou diskusi s nerozhodnutými voliči. Jenže… zvukař CNN, který už zřejmě dostal padáka, nechal zapnutý mikrofon před začátkem rozhovoru moderátorky s jednou černošskou ženou. Mikrofony zachytily, jak moderátorka nejprve mluví potichu, skoro šeptá a vyjevené Afroameričance napovídá, jak má v rozhovoru mluvit a odpovídat. Poté si moderátorka řekne, že je všechno v pořádku a začne mluvit nahlas a pokládat černošce předem domluvený dotaz. Na americké alternativě se doslova z tohoto zvrací, Američané na to reagují tak, že tohle už je naprosto přes čáru, že z nich televize (CNN) dělá debily.

  Zatloukat a zatloukat, a když to nejde, tak se to zamete!

CNN všechno popřela, že prý šlo o nedorozumění, byla to prý kontrolní skupina, která neslyšela debatu. Toto zdůvodnění je asi tak pravdivé, jako poslední zmanipulovaný průzkum CNN o tom, že Hillary zvítězila i v druhé debatě poté, co Donald Trump jí zpráskal jako psa a kvůli tomu Hillary zrušila na dalších několik dnů své mítinky s voliči. Už opět a znovu asi kvůli kašli. Americký mediální mainstream je plně zaplacený a v žoldu kampaně Hillary Clinton. Globalisté ani vlastně jiné nástroje v USA nemají, ale mediální kanály pracují zcela ve prospěch Hillary Clinton, snad jen s výjimkou Fox News a Seana Hannityho.

Ovšem to je druhý extrém, to je pro změnu anti-Clinton médium, takže objektivitu a nezaujatost aby člověk pohledal. Tu však nalézt lze. A je to překvapivé. Slavný kalifornský list Los Angeles Times je baštou demokratů, ale drží si určitý status nezávislosti už poměrně dlouho. No, a jejich poll tracker, což je průběžný ukazatel volebních preferencí v celých USA, ukazuje něco, co je v rozporu se všemi průzkumy ostatních globál medií v USA. Podle něho Donald Trump vede volební preference už od 12. září bez přerušení, momentálně o 2 procentní body [2].

Shromáždění příznivců Hillary Clinton…
Průzkum NBC, že Hillary vede o 11%, dělala firma Obamova poradce!

To je obrovské překvapení a je to zcela v rozporu se zbytkem průzkumů, které Trumpovi přisuzují mnohem méně, než kolik dávají Hillary Clinton. Poslední průzkum včera od NBC dokonce hovoří o tom, že Hillary po druhé debatě zvýšila náskok na 11 procentních bodů před Trumpem. Každý, kdo sledoval debatu, tak musí kroutit hlavou. A to kroucení lze i vysvětlit. Server Infowars přišel s odhalením [3], že průzkum pro NBC pořídila firma, které šéfuje bývalý poradce Baracka Obamy a asistent jeho kampaně z roku 2012, jistý Geoffrey Garin a jeho firma dostala před průzkumem několik peněžních tranží od kampaně Clintonové!

Chápete to? Je tohle vůbec možné? Poradce, který pomáhal Obamovi se znovuzvolením v roce 2012, přijme peníze od kampaně Clintonové a udělá průzkum se skupinou 500 respondentů (o polovinu méně, než má mít statistický vzorek), v nichž převažují výrazně Demokraté a výsledek od této firmy převezme NBC a veškerá americká média jako směrodatný průzkum? Nepřipomíná vám to něco? Není to náhodou přesně to, o čem jsme před 2 roky už psali [4] ve vztahu k českým průzkumovým agenturám?

  Prefabrikace průzkumů nutí lidi nejít volit svého kandidáta, protože průzkum nahlodá důvěru voliče v kandidáta a jeho šance na úspěch!

Politická partaj si zaplatí průzkumovou agenturu, ta udělá průzkum, aby byl ve prospěch kandidáta X, ostatní média průzkum převezmou, ochotně ho tlumočí a veřejné mínění a informační pole se začne měnit. Lidé, když to slyší jednou, neuvěří tomu. Když přijde druhý průzkum a opět ukazuje objednaný výsledek, lidé začnou pomalu věřit. A když to pokračuje, po nějakém čase je prefabrikovaný výsledek realitou. Ti, kteří podporovali někoho jiného, ti to vzdají a k volbám nejdou. Je to takové to: „Však průzkumy ukazují, že se do parlamentu Frantova strana nedostane, Karle. Tak to nemá cenu jít k volbám, ne? No jo, máš pravdu, Václave. Je to na prd. Průzkumy nelžou, říkali to v televizi…“

 …a shromáždění Bernieho Sanderse. Přesto vedení Demokratické strany raději Sanderse odstranilo a upřednostnilo Hillary Clinton. To je k zamyšlení.

Ve Spojených státech probíhá v této chvíli stejný proces jako ve Velké Británii před Brexitem, kde ještě večer před referendem létala průzkumová čísla o tom, že zastánci setrvání Británie v EU vedou o 7 až 10% a v Evropě byl klid, v Bruselu se dokonce o britském vystoupení ani nediskutovalo jinak, než v rovině vtípků a spekulací. A potom přišel den referenda, Britové nedali na průzkumy a šli volit. Mohutně. A výsledek všichni známe. Průzkumové agentury zalezly pod zem, ale nyní opět vylezly na druhé straně Atlantiku a zkouší prefabrikovat průzkumy proti Trumpovi. Poll tracker LA Times ukazuje a potvrzuje, že s americkými průzkumy a médii není něco v pořádku. Ještě nikdy se průzkumy takto nerozcházely.

Porovnání, kolik peněz vydává na TV reklamu tým Hillary Clinton a kolik tým Donalda Trumpa

Stejně tak je vidět obrovská hysterie uvnitř Republikánské strany. Ale ne kvůli tomu, že by se Trump nedostal do Bílého domu, ale kvůli jeho volebnímu programu, který děsí republikánské elity. Paul Ryan, šéf poslaneckého klubu Republikánů v Kongresu, se ostře navezl do Donalda Trumpa, že končí s jeho podporou. Trump mu na Twitteru odpověděl, že bez něho se mu povede lépe, alespoň Trumpovi spadnou okovy z rukou a bude moci svoji kampaň vést podle sebe a bez jeho zásahů. Trump překresluje Republikánskou stranu k politickému středu. To dosud Republikáni nezažili. Za Trumpem stojí „blue collars“, dělnická třída v USA, což byla vždy doména Demokratů. Trump chce spolupráci s Ruskem, jde proti Číně a to jsou pro Republikány strašné vize.

Moderátoři a novináři amerických médií na výplatní pásce Demokratické strany a kampaně Clintonové – Super PAC (Super smečka).
Bohužel, prefabrikace ovlivnila zřejmě i krajské volby v ČR. Přišlo málo lidí, mnozí uvěřili „průzkumům“. Alternativní strany potřebují voliče, kteří mají víru a odhodlání, bez ohledu na průzkumy, počasí a okolnosti. Rezignace na volby je splněným snem pro velké politické strany. Ty potřebují přesně to, aby co nejvíce lidí zůstalo doma a k volbám šli jenom jejich straníci a aktivní podporovatelé. Pokud veřejnost rezignuje na účast ve volbách, nelze dělat žádné změny. Příklad Brexitu ukázal, co lidé dokáží, když nerezignují a nevěří průzkumům. Z toho je třeba si vzít příklad.
 – – –
*Titulky ve videu zapnete tlačítkem „CC“ v liště videa.
-VK-
Šéfredaktor AE News