VIDEO: Donald Trump rozstřílel Hillary ve druhé debatě na maděru natolik, až obecenstvo v sále začalo aplaudovat a moderátoři začali ztrácet nervy! [CZ Titulky]

– VK –10.10.2016 AENews
 

Druhá televizní debata prezidentských kandidátů Donalda Trumpa a Hillary Clinton, která proběhla v noci z neděle na pondělí středoevropského času, se zapíše do historie. Nejtvrdší, nejhrubší a nejbezohlednější debata všech dob, ve které očekávaně zvítězil Donald Trump, což se skřípajícími zuby přiznávají i mainstreamová média [1]. 
Donald Trump vypálil na Hillary Clinton celý arzenál jejích kauz a přešlapů a ještě k tomu přidal výhrůžku vězením, že pokud se stane prezidentem, pověří generálního prokurátora, aby se začal zabývat kauzami Hillary Clinton. Nejostřejší slovní výměnu zachycuje šestiminutové video nahoře, ke kterému jsem udělal titulky. Sledoval jsem na CNN celý přenos a to, co se dělo během debaty, to je naprosto neuvěřitelné.

Druhá televizní debata byla drsným divadlem pro silné povahy.

Začátek byl velmi vlažný a Trump se držel zpátky, protože moderátor CNN Anderson Cooper, který je doslova posedlý podporou Hillary Clinton, vypálil na Trumpa otázky ohledně jeho výroků o ženách z doby před 11 lety, video jsme přinesli zde. Donald Trump se za výroky omluvil, ale zcela jasně uvedl, že šlo o pokec mezi chlapy, který prostě může mít takovéto obrysy. Jde pouze o slova, jak zdůraznil. Na rozdíl ovšem od Billa Clintona, který je násilník a čelí obvinění z několika znásilnění. Donald Trump pozval několik jeho obětí přímo do sálu do první řady. Hillary Clinton se snažila nedat na sobě nic znát, ale když Trump vyjel s kauzou Billa Clintona a jeho násilí na ženách, Hillary se svého manžela vůbec nezastala a řeč odvedla bokem. Pozorovatelé si záhy všimli, že Hillary Clinton toto velmi zasáhlo a do konce debaty se už z toho nedokázala dostat a Trump jí doslova ugriloval.

Trump Hillary uválcoval, takže CNN si musela zfalšovat další průzkum!

Americká mainstreamová média jsou v šoku. CNN dokonce opět přišla se zfalšovaným průzkumem [2], že debatu opět vyhrála Hillary, ovšem opět se ukázalo, že jde o prefabrikaci, neboť opět jako minule, i tentokrát použila CNN zmanipulovaný reprezentativní vzorek, ve kterém bylo zastoupeno 58% Demokratů a 42% Ostatních, mezi něž patří nejen Republikáni, ale i nezávislí. CNN se už ani nepokouší naznačovat nezávislost, do průzkumů už zahrnuje jmenovitě jenom Demokraty a Ostatní. Podle tohoto zfalšovaného průzkumu měla Hillary vyhrát 2. debatu se ziskem 57% a Trump získal jenom 34%, což je naprosto zoufalá snaha CNN ovlivnit veřejné mínění, které se provalilo v samotném sále, kde probíhala debata. To stojí za povšimnutí, protože televize toto nedokázaly zakrýt.

Trump v jednom ze svých útoků proti Hillary.

Když Donald Trump prohodil poznámku na adresu Hillary, že by skončila v kriminálu, ozval se v sále mohutný aplaus, který v zoufalé snaze museli oba moderátoři CNN, kteří vedli debatu, začít krotit a upozorňovat publikum, že aplausem ztrácejí čas. Nervozita moderátorů ve druhé polovině debaty by se už dala krájet. Trump válcoval Hillary kousavými poznámkami, které několikrát vyvolaly opět reakce publika a moderátoři začali Trumpa přerušovat. Velmi přesně hlídali Trumpovi dvě minuty jeho řečí a když lehce přetáhl čas, začali ho přerušovat. Hillary několikrát mluvila skoro o minutu déle bez jediného přerušení ze strany moderátorů. To je další věc, které si všimly nezávislá média a pozorovatelé. Samotné reakce publika jsou však opravdu k zamyšlení.

Trumpovi aplaudovali, na Hillary bučeli!

Jde totiž o následující fakt. Osazenstvo publika vybíral Gallupův institut, což je renomovaná průzkumová agentura a hosté byli identifikováni jako nerozhodnutí voliči, tedy nezávislí. To je skupina voličů, která nemá ideologickou profilaci a volí jak demokraty, tak republikány. Z reakcí publika a aplausy na Donalda Trumpa však odhalily něco, co mělo zůstat skryto. Nálady voličů k Hillary Clinton. Když totiž Hillary několikrát zkoušela odrazit Trumpův útok a řekla, že co říká Trump, že to není pravda, tak obecenstvo začalo na ní bučet na znak ostrého nesouhlasu. I tento moment zachycuje video nahoře. Tyhle malé drobnosti v televizi zaniknou, ale při rozboru dávají velmi reálný obraz o tom, jaká je skutečná voličská nálada v USA. Jestliže nerozhodnutí voliči a nezávislí, které pečlivě vybere Gallup, skandují a aplaudují Trumpovi a bučí na Hillary, je zcela jasné, kolik hodin udeřilo.

Dcera Chelsea Clinton a otec Bill Clinton s vyděšeným výrazem ve chvíli, kdy Trump mluví o Billovo znásilněných ženách.

Za únikem nahrávky z autobusu stojí možná vedení Republikánské strany!

Poslední informace odhalují z americké alternativy další šok. Podle nich to vypadá, že uniklou nahrávku z atubousu, kde o Trump hovoří o ženách, vypustila do médií přímo republikánská strana [3]. S informací přišel Jerry Falwell a uvedl, že se dokonce může jednat o spiknutí neoconů mezi Republikány, kteří se děsí obrovské lidové podpory, která se Donaldu Trumpovi v USA dostává. Republikáni chtěli jiného kandidáta, svého neocona jako protikandidáta Hillary, ale Trump se jim doslova vymkl z podkontroly, protože Trump si hradí volební kampaň sám a nepotřebuje peníze Republikánské strany. Jeho kampaň funguje se zlomkem rozpočtu, jaký má k dispozici Hillary. A to prostě Republikány děsí. Mnoho členů Republikánské strany má své obchodní aktivity v cizině, zejména v Číně a Trumpovy vize amerických reforem a navracení podniků do USA doslova některé republikány děsí k nepříčetnosti. Nemohou ho totiž už odvolat, tím by si rozvrátili vlastní stranu před svými voliči, ale mohou alespoň se pokusit zabránit tomu, aby volby Trump vyhrál. A proto ta špína a nahrávka z autobusu. A pozor, ve videu nahoře Trump také obviňuje Republikány, že pomohli v Kongresu lobovat za beztrestnost Hillary v kauze jejích emailů. Takže to vypadá, že Trump tuší, odkud vítr fouká.

Mainstreamová média zcela zakrývají masovou podporu Trumpovi mezi obyčejnými lidmi.

Že se může jednat o spiknutí, to dokazuje závěr videa nahoře, kde Hillary už na konci je s nervama úplně v koncích a začne Trumpovi tykat. Vmete mu do očí, že jeho kampaň vybuchuje a republikáni od něj odchází. Tahle poznámka, která zazněla před miliony diváků, může ale zapůsobit přesně opačně. Voliči viděli na vlastní oči reakce publika v sále, viděli a slyšeli o skandálech a zločinech Clintonové a její rodiny a Trump řekl na televizi to, o čem už léta píše v USA pouze americká alternativa, ale mainstream o tom mlčí. Hillary Clinton si opět celý večer hlídala svůj úsměv, ale několikrát bylo patrné, že Trump zasáhl opravdu do živého, kdy jí úsměv zmizel. Od úseku debaty ohledně jejího manžela Billa Clintona to bylo velmi často.

Americký mainstream pochopil, že Hillary Clinton je obtěžkána tolika vážnými skandály, které ve srovnání s pseudoskandály Trumpa (sprosťárničky v autobuse, daňové odpisy ztrát) jsou úplně na jiném levelu, že prostě nestačí jenom manipulovat průzkumy. Veřejnost to cítí, Trumpovi dokonce aplaudují v debatě, když zaútočí na Hillary. S tím se nepočítalo, to mainstream opravdu nechtěl a průběh debaty a výkon moderátorů naznačil, že globál média v USA začínají ztrácet nervy. Třetí a poslední debata bude 19. října. Uvidíme, co se do té doby ještě stane.

*Titulky ve videu nahoře zapnete tlačítkem „CC“ v liště videa.

-VK-
Šéfredaktor AE News