Kdy zavlaje ruská vlajka nad sídlem kancléřky SRN?

Jiří Vyvadil
23. 11. 2016   Rukojmí
Turecký prezident Erdogan prohlásil, že o EU už nestojí, ale spojení s Ruskem a Čínou je perspektivní a bude se cítit volněji. Stejně tak ovšem uvítal konec Obamy a nadšeně přivítal vítězství Donalda Trumpa.
Izraelský premiér Netanjahů je jedním s největších partnerů Putina, stejně jako nadšeně přivítal vítězství Donalda Trumpa.

Egyptský prezident totéž: Putin a Trump, dvě nové osy egyptské politiky…

V Moldavsku zvítězil proruský prezident…

V Bulharsku, členské zemi EU a NATO, zvítězil proruský prezident.

V Estonsku až dosud militantně protiruské zemi byl jmenován předsedou vlády politik, jehož podporuje především ruská část estonského obyvatelstva…

A podhoubí revolty posiluje…

V Rakousku má šance na zvolení prezidentem mimořádně inteligentní a schopný kandidát Svobodných, jinak celosvětově přirozeně označovaný za populistu, extrémistu či polofašistu.

Ve Francii minimálně do druhého kola razantně vstoupí opět populistka či rasistka za Národní frontu navazující na vlastenecké ideály prezidenta de Gaulla…

Když předevčírem Merklová s Obamou vyhlásila prodloužení sankcí proti Rusku, bylo jasné, že ta odcházející číst evropských tzv. liberálních politiků je nepříčetná.

Obama už jen povídá a brát vážně jej nemusíme, Merkelová se opět drápe k novému postu kancléřky…

Věřím, že mnoho Evropanů nezapomnělo hrůzy II. světové války, které světu i Evropě přinesl předchůdce v úřadu Merkelové kancléř Adolf Hitler.

Dnes Německo opětovně řinčí zbraněmi a chce šířit jedinou pravdu, tak jako kdysi.

Zatím ne tak drasticky. Ovšem lidé jsou schopni se změnit v bestie během kratičké doby. A Němci jsou toho jednoznačným příkladem.

Byl bych klidnější, kdyby nad sídlem kancléřky ta ruská vlajka vlála…