NĚMECKO: „Plán náhrady populace je skutečností“ – Christina Baum (AfD)

14. 12. 2016     NWOO
Christina Baum, povoláním zubařka, je místopředsedkyně Alternativy pro Německo (AfD) ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko. Nazývá multikulturní úsilí mainstreamových stran za plán na „náhradu populace“ a „zánik německého lidu“. Ve svém projevu z 30. listopadu 2016 upozorňuje, že následky celého multikulturního běsnění jsou nezvratné. Citovala studii vydanou Münsterskou univerzitou, která zjistila, že v mnoha západoněmeckých městech 55 až 70% dětí ve věku do 6 let jsou cizinci. Tato realita se již nedá zaobalit tím, že se označí za konspirační výmysl xenofobů a ultrapravičáků.

Zatímco němečtí občané ztratí část své domoviny každý den, politici se starají jen o výsledky příštích voleb. Vytrvale tlačí na hlasovací právo pro nelegální přistěhovalce (na něž odkazují jako na „nové občany“) za účelem zajištění hlasů pro levicové strany.

Baden-Württemberg je známá pevnost Strany zelených, která se pokusila o legalizaci pedofilie a neomezené masové imigrace do Německa od samého počátku jejího rapidního nárůstu.

Ve Freiburgu, městě, kde byla 19 letá Maria Ladeburger znásilněna a zavražděna afghánským ilegálním přistěhovalcem, Strana zelených dosahuje téměř 40% hlasů. Volí ji především muslimští cizinci, levicově-liberální studentíci, protekční fakani a netáhla z neziskovek a Němci, kteří se nenávidí za to, že jsou Němci.
Demografická proměna, která nejen Christině Baum dělá obavy, je denně oslavována médii a levicovými poskoky placenými úzkým okruhem mocensky orientovaných zájmových seskupení a osob (Ahoj, Georgi Sorosi, chcípni).

Například politička Strany zelených Stephanie von Berg řekla, že fakt, že s Němci stanou menšinou ve vlastní zemi, je „dobrá věc“ – 

Zelená předsedkyně zemského sněmu BW je turecká žena, Muhterem Aras.