Obě strany tohoto typicky čecháčkovského konfliktu se zachovali nelidsky a buransky. Nenávistí k druhým si léčí vlastní komplexy!

Ondřej Mrázek
31.12. 2016  Rukojmí

Ani jsme ještě pořádně nedoslavili svátky klidu a míru, a už jsme se zase od lásky k bližnímu a solidarity s potřebnými dostali k zášti a cynické škodolibosti. Iracionální nenávist ke všemu ruskému máme prostě zalezlou pod nehty. 

České Vánoce  s Alexandrovci
Výborně! Elita národa podněcuje občany jednoho státu ke kopání do mrtvol občanů státu jiného. Je třeba dodat, že na onoho nejmenovaného europoslance se za jeho cynismus snesla snůška neméně cynických a záštiplných reakcí. Někteří mu dokonce vyhrožovali smrtí. Někdo by možná řekl, že má, o co si koledoval, protože kdo seje vítr, sklízí bouři, to by ovšem bylo úplně stejné barbarství jako to europoslancovo.

Obě strany tohoto typicky čecháčkovského konfliktu se zachovali nelidsky a buransky. Nehledě na rozdílné názory, kvůli nimž si vzájemně nadávají a vyhrožují, odhalují svým chováním více, než by jim možná bylo milé: nenávistí k druhým si léčí vlastní komplexy. Že je to o Vánocích, zamrzí tím víc.

– – –