Inaugurace Donalda Trumpa jako začátek nové éry dělení světové moci. Boj globalistů o udržení moci nad Evropou a nutné kroky alternativy k ochraně čtenářů a svobody slova!

– VN –
20.1.2017 AE News

Dnešní den je ve znamení inaugurace 45. prezidenta USA, Donalda Trumpa. Jeho nástup do funkce přinese řadu politických změn, a to nejen v USA, ale zejména v Evropě. 


Americký realitní magnát byl zvolen 8. listopadu loňského roku nespokojenými Američany, kteří za 8 let vlády Baracka Obamy a jeho experimentu se zaváděním socialistického systému řízení země přišli o práci a hlavně o důvěru v americkou politiku reprezentovanou zkorumpovanými elitami. Útoky ze strany amerického globalizovaného mainstreamu, který útočil na Donalda Trumpa během volební kampaně, stále pokračují a dokonce se zesilují. Americký mediální mainstream, který je finančně ovládán nadnárodním kapitálem, prosazuje v USA globalistické a proti-národní teze, takže úlohu nezávislého zpravodajství musí přebírat alternativní zpravodajské servery, které de facto nahrazují selhávající úlohu, kterou měl vždycky plnit mainstream, ale nikdy k tomu nedošlo. Avšak bezskrupulózní výroba lží a fabrikace informací proti Trumpovi jasně odhalila zvrácenost mainstreamu natolik, že i obyčejní Američané začali chápat, že mainstream není od toho, aby informoval pravdivě, ale aby manipuloval veřejným míněním ve prospěch předem určených tezí.

Donald Trump není samonosná politická jednotka, není to solitér a ani být nemůže. Politika Donalda Trumpa se bude odvíjet od názorových střetů mezi jeho obrovským egem a názory poradců. Ty lze rozdělit do dvou skupin. Tou první skupinou jsou rodinní příslušníci a ideoví soukmenovci. Vedle zetě Jareda Kushnera, židovského realitního makléře a manžela Trumpovy dcery Ivanky, to bude i Steve Bannon, šéf poradců Donalda Trumpa pro strategické záležitosti. On bude hlavním ideovým pilířem Donalda Trumpa ve funkci prezidenta. Steve Bannon byl donedávna provozovatelem amerického alternativního serveru Breitbart a jeho názory jsou velmi dobře známy. Je zastáncem amerického patriotismu, odporuje globalismu ve všech podobách a často kritizoval i americké židy a jejich vliv na politiku. To poslední bude v Trumpově administrativě moderovat právě Jared Kushner, který stojí i za tím, že Ivanka Trumpová konvertovala k judaismu a americký bulvár Vanity Fair odhalil, že to bylo bez vědomí otce, ale neprotestoval proti tomu, když Kushnera osobně poznal.

 

Trumpovy výroky na Rusko nejsou určené pro Rusko

Druhou skupinu lidí okolo Trumpa budou tvořit američtí jestřábi a neocons. Oni reprezentují ty staré a zatuchlé elity a establishment, který Trump tolik kritizoval. Mike Pence, viceprezident. Daniel Coats, šéf tajných služeb. James Mattis, ministr obrany. Faktem ale je, že bez jejich účasti v kabinetu by Donald Trump narazil v Kongresu hned napoprvé. Všechny členy jeho kabinetu musí schválit Kongres do konce ledna. Všechno, co bude z Trumpova kabinetu zaznívat do chvíle, než bude v Kongresu schválen poslední člen Trumpovy vlády, nepůjde brát vážně. Budou zaznívat moderovaná slova, hlavně ve vztahu k Rusku. Jakýkoliv náznak přátelství k Rusku v míře větší, než v malém množství, by okamžitě bylo v Kongresu vnímáno jako vlastizrada  a jako proruské naladění Trumpova kabinetu. Už samotné náznaky a zaznívání informací o možném rušení sankcí proti Rusku (i když za podmínek) představuje pro Trumpa velmi nebezpečné našlapování v kongresovém minovém poli.

James Mattis, Trumpův ministr obrany. Kongres ho již schválil a pochválil ho, že je dostatečně protiruský.

Reálnou politiku začne Trumpův kabinet provádět až po důkladném uchopení moci v USA. To může trvat až půl roku. Trump musí jmenovat nové soudce Nejvyššího soudu, nové šéfy odborů zahraničního zpravodajství, budou probíhat změny v odborech ministerstva zahraničí, a to všechno bude zahrnovat přebírání agendy, systémové změny a přípravy nových koncepcí. Na plný výkon tak začne Trumpův kabinet pracovat až počátkem května, možná června. Trump si bude v politice prosazovat hlavně své názory a své pohledy. Vliv poradců bude možné vnímat jen do té míry, nakolik případné rozhodnutí může Trumpovi zlomit vaz. A takových situací a okamžiků nastane opravdu mnoho. Hned prvním problémem bude zavádění cel a daní na dovoz amerických firem, které vyrábějí produkci v zahraničí. To se týká prakticky všech velkých amerických firem, od Applu, přes HP, Dell, až po Google a Microsoft, který např. celý poslední operační systém Windows 10 si nechal naprogramovat v indické průmyslové a technologické zóně v Bombaji. Jaký to fatální kontrast s Windows 95, které vznikaly celé v americkém Redmondu. Windows 10 jsou typickou ukázkou globalizace.

 

Vnitřní nepřítel v USA

Tyto velké průmyslové hydry budou vrhat velké peníze do lobbingu proti Trumpovi a do zástupců v Kongresu, aby blokovali všechny Trumpovy ekonomické a daňové zákony. Trump sice může přistoupit k tomu, že začne vládnout pomocí exekutivních dekretů, ale to by mu politicky udělalo díru do zad. Přesně tak se totiž choval Barack Obama v druhém volebním období, kdy podepisoval jeden dekret za druhým. Ve vztahu k Rusku dojde k normalizaci vztahů s Moskvou a bude ustanovena pracovní skupina na rozdělení sfér vlivu Ruska a USA na země v Evropě. Podle informací naší redakce ČR připadne pod vliv USA, Slovensko pod vliv Ruska. Procesy na přeměnu mocenských pozic již začaly v ČR na nejvyšších místech, které jsou uchopeny nadnárodními procesy řízení. Dosud byla Praha ve zvláštní pozici, kde globalisté a americké elity splývaly v jeden rozmazaný a těžko identifikovatelný obraz. Dokonce bylo možné pozorovat, že některé neziskovky na jedné straně podporují bruselské teze a současně prosazují těsné vazby s USA. Obojí se přitom vzájemně vylučuje, pouze to dříve nebylo tak hmatatelně vidět a různí pornoherci to prostě nepochopili. Ovšem za vlády Trumpa dojde k odhalení barikád, mezi Evropskou komisí a Trumpovo vládou dojde během jara k silné roztržce, k ní se schyluje už od konce minulého roku.

Globalistické americké firmy půjdou Trumpovi po krku.

Trump se kriticky vyjadřuje proti situaci v Evropě, proti migraci, která postihla starý kontinent, proti vítání migrantů ze strany německé kancléřky a chválí naopak Brexit. Všechny tyto výroky zvedly evropské politiky ze židle a proti Trumpovi se ohradili [1]. Že souručenství USA a EU nebude žádná selanka, to už chápou i v NATO, kde si „ofrčkovaní“ generálové po 3 letech vyvolávání agrese proti Rusku uvědomili, že v USA se objevil nový vůdce, a že bude třeba začít s Ruskem mluvit. A pověřili tím koho? Někoho ze slovanského kmene Čechů v NATO, svého šéfa vojenské komise, gen. Pavla [2]. Ten už prý 5x se snažil volat ruskému styčnému generálu Gerasimovi, ale nikdo prý v Moskvě nezvedá telefon. V Bruselu si generálové neuvědomili, že sotva před pár dny poslali k ruským hranicím americké obrněné vozy a několik tisíc amerických vojáků. Je to doslova k smíchu. Kdo by se jako s nimi chtěl bavit? Valerij Gerasimov se ani bavit nemůže, ten čeká až na to, jak se mezi sebou domluví nejprve Vladimir Putin a Donald Trump. Rozpravy na úrovni generálů mezi NATO a Ruskem proto nejsou na pořadu dne.

Boj o země v Evropě

Co ovšem je na pořadu dne, to jsou zesilující útoky evropského mainstreamu proti svobodě slova. V Německu se chystá zákon na pokutování uživatelů sociálních sítí za nevhodné nebo údajně nepravdivé výroky [3]. V Česku vzniklo pod ministerstvem vnitra cenzurní oddělení CTHH. Globalisty ovládané teze řízení v jednotlivých zemích se budou bránit vlivu USA pod vedením Trumpa. Znovu se tím potvrzuje úpadek globální moci v Evropě, že nově bude muset o svůj vliv v EU bojovat s USA a Trumpem. Globalisté jsou si ale vědomi toho, že lidé nevěří promigrační mediální propagandě, multikulti a tezím inkluze. Proto budou v roce 2017 posilovat snahy o uplatnění cenzury. Na tyto tlaky budou muset nově reagovat nezávislá alternativní média.

Gen. Valerij Gerasimov, styčný důstojník ruské armády pro NATO a vojenský poradce Vladimira Putina pro národní bezpečnost.

Bezpečnostní opatření pro rok 2017

Z tohoto důvodu došlo k rozhodnutí přesunout administrativní sídlo AE News do USA, pod ochranu 1. dodatku americké Ústavy. Od 1. ledna je tak provozovatelem AE News americká společnost se sídlem v New Yorku na opravdu prestižní adrese, kterou jsem dojednal za výhodných cenových podmínek během mojí dovolené s rodinou o Vánocích v New Yorku, a to ve spolupráci s kolegou a mým dobrým přítelem ze známého serveru americké alternativy, se kterým naše redakce spolupracovala už od léta minulého roku ve věci pokrývání zpravodajství z amerického předvolebního soupeření mezi Hillary Clinton a Donaldem Trumpem a taktéž se mnou spolupracoval ve věci podkladů pro článek „Syndikát“ [4]. Přesunutí provozovatele do USA s sebou nese výhodu ochrany slova v absolutní rovině pro autory i diskutující, což v Holandsku po Novém roce již nebylo možné, jak jsme byli dopředu upozorněni koncem minulého roku. Přesunuli jsme zatím jen sídlo provozovatele, server je zatím stále v Holandsku, v průběhu příštích měsíců přesuneme i server.

Přesunuli jsme sídlo do New Yorku.

Tato opatření již v předstihu připravují prostor pro nerušené publikování a diskutování na našem serveru, bez obav z nějakých pokut nebo popotahování na úřadech kvůli výrokům, které se nelíbí sledovačům a dohlížitelům globalizace v ČR. Snahy o cenzuru internetu budou z Německa přeneseny postupně do všech států EU, pokuty a postihy za čas zcela uzavřou diskuse, a to na většině serverů v ČR. AE News je v čele mediálního zájmu o alternativu v ČR a snažíme se v první řadě zajistit beztrestnost pro naše čtenáře za vyjadřování svobodných názorů. Je smutné, že 28 let po změnách ve společnosti se v ČR vracejí i do nejvyšší politiky prvky normalizace a tvrdého omezování osobních svobod, a to do míry, kterou si nedovolili ani komunisté v 70. letech. Stát nařizuje dětem, co si budou smět kupovat ve školních bufetech, stát zakazuje lidem kouřit v hospodách, stát zakazuje lidem topit v kamnech palivy, která kupodivu kouří z komína, stát zakazuje lidem hrát na zahradě u táboráku na kytaru po 22. hodině, stát šmíruje podnikatele sledovacím zařízením EET. A nově se bude zakazovat i publikování jiných, než oficiálních názorů.

 

Trump: Jsem jenom posel!

Ve čtvrtek v podvečer se ve Washingtonu před Lincolnovým památníkem konal koncert, na jehož závěr vystoupil s proslovem i Donald Trump. Na začátku řekl důležitou věc, že je jenom posel, ale že skutečnou změnu prosadili obyčejní lidé, kteří šli k volbám a nedali na zprávy z mainstreamu. Veškerou zásluhu na svém vítězství tak připsal právě lidem, kteří nepodlehli propagandě valící se na ně ze všech stran a ze všech mainstreamových zdrojů. Celou slavnost, proslov Donalda Trumpa a následující ohňostroj máte ve videu níže.

 

Česko pod Trumpem má naději, zbytek Evropy čeká chalífát

Posílení vlivu USA v ČR (a v Polsku) na úkor vlivu ve zbytku EU, kde budou posilovat hlavně globalisté, nemusí být žádnou výhrou, pokud nová Trumpova administrativa se nedohodne s Ruskem na normalizaci vztahů a na snížení vojenského napětí v Evropě. Pokud se však toto podaří, je zde velká naděje na to, že díky americkému „trumpismu“ a jeho charakteristickému odporu proti migraci bude ČR ušetřena procesů islamizace, balkanizace a prohlubování multikulturalismu. To je hlavní Trumpova antiteze pro USA, kterou bude uplatňovat i v důležitých partnerských státech v EU, a že ČR bude důležitý partner, to ukazují i poslední zprávy o tom, že Trump místo své ex-manželky Ivany nasadí do Prahy jiného velvyslance, se zkušenostmi [5]. Odpor proti migraci s pomocí Trumpovy administrativy v ČR bude přínosem. Stejně tak normalizace vztahů s Ruskem.

Gen. Petr Pavel, předseda vojenské sekce NATO.
  

Paradoxně však může dojít k posílení vlivu USA na ČR (a Polsko), zatímco v ostatních zemích Evropy budou posilovat globalisté své teze na přijímání uprchlíků. Miloš Zeman bude muset řešit dilema, protože Donald Trump půjde proti Číně, zatímco český prezident Číně otevírá Evropu a sám je kandidátem globalistů. Doufejme jen, že v tomto konceptu nedojde k vražedné chybě, kdy dohoda o normalizaci vztahů s Ruskem se nepovede, ale vliv USA na ČR poroste ve směru eskalace a konfrontace na východ. Tomu by mohlo zabránit to, že pro Trumpa je větším nepřítelem Čína a USA nemají na to, aby mohly jít proti Rusku a Číně současně. S jednou z těch zemí bude muset Trump uzavřít přátelství. Rusko má tudíž na své straně silnější karty.

O souvislostech a globálních otázkách nové Trumpovy administrativy, o Trumpově inauguraci a o dalších věcech budeme hovořit dnes na Svobodném rádiu od 19:00 hodin v mém pravidelném pořadu. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

-VK-
Šéfredaktor AE News