Žilin: Kyjevští opilci a neřádi prodali Ukrajinu za právo ji drancovat

Olga Mozes
5. 2. 2017   zdroj
Expert Alexandr Žilin je přesvědčen, že to nebyl prezident Ukrajiny Petr Porošenko, kdo dal znamení ukrajinským silovým strukturám k provokacím na Donbasu. Dokáže “snižovat rozpočet”, “likvidovat medicínu” a vědu, obírat lidi zvýšováním tarifů. Ale aby rozhodoval o suverenitě země, to mu ve Washingtonu nikdo nedovolí, je přesvědčen expert.


“Všechno běží jako na drátku. A ujišťuji vás, že to neplánovali opilci a neřádi v Kyjevě. Naplánovali to chytří lidé z řad Anglosasů”, je přesvědčen Alexandr Žilin. Porošenko Ukrajinu prodal pod vnější správu za právo ji drancovat.

Cílem Američanů na Ukrajině je využití původního národa na Donbasu. To, co se tam děje v posledních několika dnech, je v jazyce bezpečnostních služeb nazýváno “motivací k akci”. A podle všeho, domnívá se expert Alexandr Žilin, Ukrajinci brzy doskáčou.

“Domobrana nemá kam jít. Když se lidé dostanou do stavu beznaděje, budeme nuceni s domobranci, a já tam pojedu taky, organizovat kotle, v nichž tito ďáblové shoří”, předpověděl politolog vývoj situace na Ukrajině ve vysílání TV kanálu News Front.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová