Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku následují po událostech v Bělorusku. Globalisté chtějí 100 let po VŘSR zopakovat revoluci? Hackeři NSA uveřejnili na Medveděva výbušné kompro!

27. 3. 2017        AENews
V Rusku to vře. Udělalo se pěkné počasí a Alaxej Navalnyj dostal befel ze švýcarského Zurichu, že je načase odstartovat revoluci. Ve více než 80 ruských městech byly odstartovány demonstrace [1], které oficiálně jsou namířeny proti korupci, ale ve skutečnosti je každému jasné, že jde o demonstrace proti prezidentu Putinovi, ale hlavně proti premiéru Medveděvovi. Ten čelí obvinění z korupce, že má vilu v Toskánsku. Medvěděv je vnímán jako úplatný kůň globalistů, kterého nejprve zahraniční elity zkorumpují a potom ho odhalí, aby oslabily Putina. Je to stejný proces jako v USA s Michaelem Flynnem, kde se elity snaží prezidenty oslabit tím, že je zbaví jejich nejvěrnějších spojenců. Opoziční předák v Rusku Alexej Navalnyj.


Kauza s údajnou korupcí Dmitrije Medveděva v kauze „Démon“, přepychovými majetky, luxusním životním stylem a vilou v Toskánsku má přesně tyto parametry oslabení okolí a okruhu věrných Putina a jeho úzkého kruhu spolupracovníků. Hackeři (zřejmě americká NSA) se nabourali do emailů a telefonu Dmitrije Medveděva o odhalili jeho luxusní život [2]. Demonstrace v Rusku tak mají zřejmě podpis amerických tajných služeb, které Donald Trump prostě ani náhodou nekontroluje a bůhví, jestli někdy bude. Informace hackeři poskytli nejprve americkým fake news médiím typu Washington Post a New York Times. Americké tajné služby tak dělají to samé, z čeho obviňují Rusy, tedy z útočení na emaily čelních politiků v zemi. Prostě pokrytectví. Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi.
Navalnyj dostal do ulic jen pár tisíc lidí v Moskvě

Musíme si všimnout především charakteru demonstrací. V Moskvě se shromáždění Alexeje Navalného zúčastnilo odhadem okolo 10,000 lidí, což na 12-milionové město je naprostá kapka v moři, která nevyjadřuje názory většinové společnosti. Jenže pozor, to nevyjadřovalo ani 2,000 demonstrantů na kyjevském Majdanu v roce 2013, kteří okupovali náměstí a stříleli z loveckých pušek do policistů. Státní převrat není demokratický proces, k jeho provedení není potřeba nadpoloviční souhlas občanů. Revoluce spouští okrajové skupiny ve společnosti, které nereprezentují lid a jeho postoje, ale prosazují postoje své, nebo dokonce zahraniční.

Dmitrij Medveděv čelí podezření z korpuce. Hackeři z USA na něho vytáhli seznam obrovských majetků, na které si premiér RF rozhodně prý nemohl ze svého platu vydělat.

Západní média jsou okamžitě v pozoru. Jak už v diskusi upozornil jeden z našich čtenářů, v Moskvě jsou i novináři a redaktoři českého mainstreamu, např. Filip Horký z DVTV, tedy z vydavatelství Economia Zdeňka Bakaly. Vlna protestů v Rusku je řízena ze Švýcarska z okruhu Michaila Chodorkovského, který sponzoruje Alexeje Navalného z exilu. V roce 2015 napsal Chodorkovský přiznání, že on a Navalnyj jsou spojenci [3]. Ovšem dávat rovnítko mezi ně by bylo velkou chybou. Chodorkovský je ve skutečnosti „master“ Navalného, který je jeho loutkou. Chodorkovský před svým zatčením v Rusku ukryl své odkloněné zisky z Jukosu do švýcarské národní banky, kterou kontrolují sionistické kruhy okolo rodiny Rothschild [4]. Ruská federace se k těmto penězům nikdy nedostala po uvěznění a odsouzení Chodorkovského za daňové odklony.

Globalistický sionismus se pokouší skrze Chodrokovského a jeho koně Navalného dokončit v Rusku započatou práci z éry Borise Jelcina. Současné Rusko drží rozpočtově nad vodou kapitál, který poskytuje Vladimiru Putinovi Ruský židovský kongres a lidé okolo ruské Alfa bank, které šéfuje předseda Ruského židovského kongresu Michail Fridman. Sionisté se snaží proti nim útočit skrze prostředníky, neposlušné ruské oligarchy, protože židé mají zapovězeno útočit sami proti sobě. Takže útočí proti sobě vždy jen přes prostředníky. Když chtějí sionisté oslabit moc židovského kongresu v Rusku, pošlou Chdorkovského a Navalného, aby podkopávali vládu Vladimira Putina. Když kongresisté chtějí útočit proti sionistům, podpoří skrze Vladimira Putina amerického kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa. Protože o něm vědí, že podporuje Izrael a židovské hnutí, které je v kontra postavení vůči zájmům světového sionismu.
Ruské jaro financované z konta Chodorkovského v Zurichu

Pokus o vyvolání Ruského jara má všechny parametry ze zahraničí řízené barevné revoluce. Synchronizovaně v desítkách měst vypukají demonstrace, které mají stejná hesla, stejné transparenty, stejné proslovy. Rusko ale není Ukrajina. Neschopnost Viktora Janukovyče vypořádat se na Majdanu v Kyjevě s kriminálními živly, které střílely z pušek do policistů, se v Rusku nedá očekávat. Celou věc by změnila jedině smrt některého z opozičních předáků. Stejně jako před 2 lety zinscenovali globalisté vraždu Borise Němcova, která měla odstartovat ruský majdan, tak úplně stejně by dnes mohlo dojít ke smrti jiného předáka ruské opozice. Problém je ovšem v tom, že pokud se nepodaří smrt takového člověka hodit přímo na Putina, tak k žádným masovým demonstracím a generálním stávkám v milionových počtech v Rusku prostě nedojde. Michail Chodorkovský v Zurichu.

Musíme si všimnout i jiné podstatné souvislosti. Ruský majdan není jediný, už před několika dny začaly protesty v Bělorusku [5], což je nejbližší spojenec Moskvy. Představte si situaci, že by v Bělorusku došlo k jakési kopii Sametové revoluce a k moci v Minsku by se dostaly prozápadní síly. Můžete vzít jed na to, že nejpozději do dvou let by z Minsku zazněla informace, že Bělorusko usiluje o vstup do NATO. Šok, jaký by to vyvolalo v Moskvě, si nedovedete představit. Oproti tomu by byla Ukrajina jenom slabým čajovým odvarem, protože Bělorusko je strategicky mnohem citlivější území, než je Ukrajina. Protesty v Bělorusku a následně v Rusku nejsou náhodné. Celé je to synchronizované ze západu, načasované podobně jako rok 1989. Jakmile se začne hroutit režim v jedné zemi, jiskra přeskočí do druhé. Zažili jsme to v roce 1989 všichni.

100 let od VŘSR
Tento rok si Rusko připomene centeniál vypuknutí Velké říjnové socialistické revoluce v carském Rusku. Toto výročí může být symbolem a snahou o vypuknutí nové revoluce, která konečně dosadí do čela země globalisty, kteří otevřou Rusko a jeho zdroje sionistickému kapitálu a globalizaci. Majetky Ruska se převedou do vlastnictví cizích společností, od vodáren, přes průmysl, až po média, která budou formovat informační pole Ruska tak, aby už nikdy v Rusku neožily pro-národní putinovské teze. Proto si všimněte, že ve všech zemích bývalého východního bloku ovládají informační média, rádia a televize nadnárodní globalizační korporace. Nejde totiž jenom o to udělat revoluci a dosadit do Kremlu pro-západní šíbry. Je třeba je tam i udržet. A to nepůjde bez převzetí kontroly nad ruským informačním prostorem. Zatčený Alexej Navalnyj v autobusu ruské policie zdraví novináře.

Stejně tak to nepůjde bez destrukce a demontáže ruské armády. Za Borise Jelcina se to téměř povedlo globalistům. Ruská armáda na tom byla v roce 1999 tak zle, že prohrávala válku i s obyčejnými muslimáky v Čečensku, Dagestánu, Ingušsku a dalších regionech Kavkazu. Vojáci ruské armády neměli kolikrát ani jídlo, protože sklady s proviantem byly rozkradené a prázdné, nebo rozprodané na černém trhu. Prostě klasické procesy, které dnes probíhají v ukrajinské armádě. Rozvrat a rozpad. V pátek jsem na Svobodném rádiu říkal, že explozi v muničním skladu na Ukrajině nedaleko Charkova lze přičíst na vrub katastrofálnímu stavu ukrajinské armády, a že zmíněný muničák je vlastně plocha s obrovskými zásobami munice pod širým nebem. Odkaz na obrázky z tohoto muničáku najdete zde a je to opravdu síla. Dobře se dívejte a srovnávejte s českou armádou. Rozklad a rozpad. Na konci budou vojsko ČR představovat už jenom dámy s cestovními kabelkami, viz. německá ministryně obrany Ursula von der Leyen a zbraně bude mít jenom Bundeswehr.

Revoluce v Rusku se bez krve neobejde, budou muset zničit i armádu

Přesně takovýto rozklad armády probíhal v Rusku do roku 1999. Sionističtí globalisté vědí, že nemohou získat kontrolu nad Ruskem, pokud nezničí její armádu zevnitř. Globalisté pochopili, že ruskou armádu nelze porazit v otevřeném boji, takže se poučili a nyní uplatňují ničení armád nepřítele zevnitř skrze tzv. demokratické procesy importované ze západu dovnitř země. Funguje to tak, že občanům se řekne, že díky „demokracii“ a pomoci NATO (rozuměj USA) už není tak velká armáda potřeba, zruší se kasárny, prezenční služba a všechno se začne rozprodávat.

Jenže zbraní je tolik, že není nikdo, kdo by je koupil. Takže se všechno narve do skladů a aby se ušetřilo, zruší se pravidla o tzv.  kritickém množství. Každý voják ví, že před rokem 1989 platila i v ČSLA pravidla na to, kolik maximálně munice o jakém explozivním účinku může být uskladněno na jednom místě. Po roce 1989 se tato pravidla zrušila a v provozu zůstal jen zlomek muničních skladů, a aby se ušetřilo na jejich provozu, tak se převedly pod správu soukromých firem. Jak to dopadlo ve Vrběticích, to dnes už víme. Více než 40 let stará munice zkrátka poslala muniční areál do vzduchu a posléze do titulních stránek českých médií. Alexej Navalnyj v čele moskevské nedělní demosntrace.
Putina podporují mocní židé, ale Medveděv ho může stáhnout ke dnu

Vladimir Putin začal posilovat armádu, znovu jí vrátil bojové kapacity a ohromil americké jestřáby v Sýrii, kde Rusko zvítězilo a Pentagon si začal uvědomovat, že ruská armáda je zpátky. A spolu s ní i ruská institucionální moc. Takže odpálit v Rusku nové barevné jaro bude znamenat nejenom vyměnit vládu, ale i získat kontrolu nad médii, bankami a hlavně ozbrojenými silami. Udělat v Rusku revoluci, to znamená zbraněmi vtrhnout do Kremlu a převzít moc. Přesně podle vzoru VŘSR, protože v Rusku nelze udělat revoluci z ulice s transparenty v ruce, ale jenom s pomocí zbraní. To ovšem neznamená, že Vladimir Putin není v ohrožení. Jde o to, že stabilita ruské moci se opírá o stabilitu ruského státního rozpočtu. A ten krvácí kvůli sankcím. A přežívá jen díky kapitálu od židů a od Židovského kongresu. A ti to nedělají za pěkný úsměv, ale kvůli tomu, že ruská vláda potom těmto židovským oligarchům dáva volné ruce v různých státních zakázkách. A přesně to potom kritizuje Navalnyj a říká, že jde o korupci.

Nejde o korupci o nic větší, než v České republice je korupční vztah české vlády s německým průmyslem a kapitálem. Česká vláda si půjčuje u Bundesbank každý rok na krytí státních schodkových rozpočtů a česká vláda na oplátku manipuluje kurzem české koruny v neprospěch českých občanů a jejich mezd a naopak ve prospěch Německa, aby německý průmysl měl odběr zboží od českého dělníka za pakatel. Ruka ruku myje. Korupce to je, ale nikde jsem si nevšiml, že by to vadilo některým sluníčkovým organizacím. Rozdíl tam ale také je. Rusko si půjčuje u židů, aby si udrželo svojí pro-národní suverenitu, zatímco ČR si půjčuje, aby se lépe a rychleji integrovala do modelu Nové Evropy se supernízkými mzdami pracovníků a supervelkým zadlužením domácností. Ruské jaro je tak připomínkou toho, jak to vypadalo v roce 1989 v ČSSR. Skupina ze zahraničí financovaných individuí se staví do čela manifestací a mluví jménem lidu, se kterým ale nemají nic společného.

Putin je ve stejné situaci jako Trump. A bude hůř!

Ovšem údajná korupce Dmitrije Medveděva je velký problém. Ten je v Rusku vnímán jako pro-západní politik a pokud opravdu by byla pravda, že někde přijal od západních elit nějaké všimné, bude to muset Vladimir Putin řešit a Medveděva se bude muset zbavit, protože pokud by to neudělal, podepsal by si tím rozsudek smrti a konec v politice. Putin se tak nachází ve stejné situaci jako Donald Trump. Sionisté a necons se je snaží oslabit a zbavit je jejich nejbližších spojenců, aby se prezidenti neměli o koho opřít uvnitř mocenských struktur.

Výbuch Donalda Trumpa v pátek v Kongresu při neúspěšném pokusu prosadit nový zákon o zdravotním pojištění je jasným důkazem toho, že Trump nemá podporu ani vlastní partaje, i když Republikání mají v Kongresu naprosto pohodlnou většinu. Vladimir Putin se může dostat do stejné situace. Pokud začne ztrácet spojence zabředlé byť i jen do podezření z korupce, tak jeho moc bude postupně upadat. Rusové mu přestanou věřit. Pamatujte na Pjakina, co říkal. Putin je obklopený tolika podpindosníky, že kdokoliv z nich může přivodit Putinův politický pád zevnitř Kremlu. Takže je jasné, že pokud si ruský prezident nebude dávat pozor a nebude provádět pravidelné čistky a prověrky, tak se u moci neudrží.

-VK- Šéfredaktor AE News 

Do konce měsíce zbývá 5 dnů a z částky potřebné na zachování provozu Aeronetu bylo zatím vybráno necelých 73%. Všem, kteří již přispěli, děkujeme a děkujeme i všem, kteří zde i tento měsíc přispějí tak, aby stránky fungovaly i příští měsíc.