Magický stisk ruky ruského velvyslance v USA vyvolává u amerických politiků paniku

11. 3. 2017      zdroj
Západní média se snaží přesvědčit celý svět, že ruský velvyslanec v USA Sergej Kisljak, který připomíná nomenklaturního pracovníka brežněvovské éry, zverboval málem veškerou americkou elitu.


Tisk, za nímž je podle důvěryhodného zdroje samotný ukřivděný Obama, se nehodlá vzdát: “Putinův stín se bude nad Trumpem vznášet stále”. Na konci minulého týdne to Donald natřel exprezidentovi USA Baracku Obamovi a obvinil ho ze závažného trestného činu: “Jak hluboko Obama klesl, když odposlouchával můj telefon během posvátného volebního procesu. To je Watergate. Špatný (nebo nemocný) chlap!”

Mnozí experti již předpovídají nejrozsáhlejší politický skandál od doby Watergate. Samozřejmě, je nepravděpodobné, že by Obamovi hrozil reálný trest, ale jeho pověst se pokusí co nejvíce vyválet v blátě. Může to zajít až do krve, což není přehnané. V těchto dnech proběhla po celé Americe vlna střetů mezi stoupenci Trumpa a Obamy. Jak ujišťují svědci, zvítězili trampisté. Mimochodem, v Rusku se fandilo právě jim.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová