Marine Le Pen zbavena poslanecké imunity! VIDEO

4.3.2017 ISSTRAS (Institut slovanských strategických studií)
Kandidátka na úřad prezidenta Francie byla zbavena plénem Evropského parlamentu poslanecké imunity pro vyšetřování údajného šíření zobrazování násilí. Zveřejnila v sítí fotografie vraždy rukojmích teroristy z uskupení Islámský stát.

Na plénu EP Marine Le Pen řekla velmi ostrá slova přítomným německé kancléřce Angele Merkelové a francouzskému prezidentovi Francoisi Hollandovi.

Z vystoupení Marine Le Pen v Evropském Parlamentu

Díky, Merkelová, že ses tu objevila se svým vice-kancléřem (Hollandem – pozn.red.) – administrátorem provincie zvané Francie. Dorazili jste na toto plénum z velmi prostého důvodu – váš evropský svazek kolabuje, a snaží se zachránit před záhubou pomocí vydírání, hrozeb a ponižování. Váš model je sloužení USA, skákání jak pískají bankéři, nečestná konkurence, sledování občanů a jejich ožebračování.

Zastávám jiný model, založený na nezávislosti, multipolaritě světa, ochranářství a úplném zastavení masové migrace.

Někdo řekne, že jsem „anti-Merkel“. Ale to je pro mne čest! Madam, já tě neuznávám! Německé zájmy neopravňují k vasalizaci zbytku Evropy. A já jsem zde jako hlas jiné – svobodné Evropy – těch Evropanů, kteří se obrátili zády k EU, protože potřebují národy, a ne EU. A jsem hlasem těch Francouzů, Hollande, kteří se otočili zády k tobě, stejně jako dříve odmítli Sarkozyho, protože jsou oddaní Francii.

Doplnění z 2. února 2017:

Europoslanci odhlasovali zbavení Marine Le Penové, lídra francouzské strany „Národní Fronta“ poslanecké imunity. Informovala o tom ruská tisková agentura Interfax.

Kandidátka na prezidentské křeslo Francie Marine Le Penová byla zbavena poslanecké imunity na návrh Výboru EP pro právní záležitosti.

Marine Le Penová je obviňována z „šíření zobrazování aktů násilí. Vyšetřování bylo zahájeno poté, co v prosinci 2015 prezidentská kandidátka zveřejnila na Twitteru fotografie, jak teroristé z uskupení „Islámský Stát“ vraždili rukojmích.

Takže teroristé vraždit zřejmě smí, ale informovat o tom veřejnost se nesmí. Institut slovanských strategických studií se setkal s podobnou zvráceností, když po masakru v Oděsse 2. května 2014, vystavil na jím pořádané demonstraci fotografickou dokumentaci těchto zvěrstev, a Policie ČR přinutila ty fotografie stáhnout. Prý „co kdyby to viděly děti“. (Na demonstraci žádné děti shodou okolností nebyly.)

Evropský parlament tak nepřímo podpořil zrůdnosti IS, protože bude-li evropská veřejnost neinformovaná, může se stát snadným terčem teroristických útoků „neidentifikovaných beženců“, jak se už stalo ve Francii a v Německu.

– – –