Nejnovější informace uvádějí, že na Nelu Liskovou, představitelku rady celorepublikové Národní domobrany a honorární konzulku Doněcké lidové republiky vydal prezident Ukrajiny Porošenko zatykač !

Břetislav Olšer

5.3. 2017   Rukojmí
 Impuls k tomuto pochází z TOP 09, kdy se její předseda Kalousek vyjádřil k Nele Liskové , že to, že v České republice otevřela první konzulát Doněcké lidové republiky v Evropě a to, že podporuje separatisty a domobrance v Donbasu je nehoráznost a svinstvo, jaké nemá v ČR obdoby. To tvrdí člověk, který spolu se svými kumpány rozkradl, co se dalo.

Takže EU poslanec Štětina a předseda TOP 09 Kalousek spojili síly, připojil se i pornoherec Janda a snaží se prostřednictvím svých kontaktů na Ukrajině spolu s prezidentem Porošenkem zbavit, jak uvádějí velmi nebezpečné teroristky Nely Liskové.

Denně běží na ukrajinských TV kanálech šot s Nelou Liskovou, kde je označována za nejnebezpečnější teroristku v Evropě, protože podporuje obyvatele Donbasu a veřejně se staví proti vyvražďování obyvatel na východě Ukrajiny a snaží se jim prostřednictvím konzulátu pomáhat. . To, že EU poslanec Štětina veřejně podporuje fašistický pluk AZOV a hlavu tohoto seskupení pozval do EU parlamentu, kde ho označoval za hrdinu, je podle naši vlády naprosto v pořádku.

Požádal jsem o vyjádření přímo Nelu Liskovou a sdělila nám následující:

“Ano, je mi známo, že pan Porošenko na mě vydal zatykač. Tomuto předcházely nábojnice v mé poštovní schránce, mnohokrát rozbité auto, propíchané gumy a mnoho anonymů, kde je mi vyhrožováno fyzickou likvidací. Já jsem panu Štětinovi a panu Porošenkovi, stejně , jako naši vládě vzkázala, že se s podporou fašismu , respektive fašistického režimu Porošenka, který je přímo dotován a podporován naši vládou nebudu ztotožňovat a že rozhodně své aktivity, proti těmto zvěrstvům a genocidě obyvatel Donbasu nezmírním a to ani přes veškerá zastrašování a výhružky. Pochopitelně pociťuji i nátlak ze strany BIS, kdy vyhrožují mým přátelům formou “doporučení”, že by bylo pro ně vhodnější se mnou rozvázat veškeré kontakty..”
Náš zdroj dále uvádí, že je plánován Váš únos z Donbasu a následné věznění a týrání na Ukrajině, můžete se k tomuto vyjádřit ?
“Ano, byla jsem na to, řekněme formou vzkazu upozorněna. To mě ovšem stejně, jako jiné snahy intervenovat na mé  odstranění z politické scény nijak nevzrušuje. Když jsem pozici konzulky přijala, byla jsem si dobře vědoma toho, že s ohledem na skutečnost, že jsme pouhou kolonií USA a vláda ČR jedná výhradně v cizích zájmech, což podpora fašismu na východě Ukrajiny jasně dokazuje, budu považována za “nepřítele” státu a bude takto ke mě přistupováno. Protože jiný názor,  než ten v zájmu americké administrativy se v naši zemi nerespektuje…”

Mezi hosty tiskovky k ustavení honorárního konzulátu DLR byl též Pplk. v.z. MUDr. Marek Obrtel… Snímek Břetislav Olšer