Plán na likvidaci Donalda Trumpa prý jede na plné obrátky. Má za ním stát vlivný lobbista a sponzoři Clintonové a Obamy

David Brock na clintonovsko-obamovské CNN

Thierry Meyssan a redakce PL
5. 3. 2017 VoltairParlamentní listy

Proti 45. prezidentovi USA Donaldu Trumpovi se prý zformovala mohutná fronta odporu. Tedy přesněji řečeno, zformoval ji jeden muž, který se před několika lety postaral o zničení pověsti exprezidenta Billa Clintona. Později ovšem změnil strany. Dnes „tajemný muž“ údajně pracuje pro Hillary Clintonovou a vytrvale usiluje o zničení Donalda Trumpa. Seznamte se s Davidem Brockem, mužem, který rozpohyboval stroj určený ke Trumpovu zničení.

Komentátor Thierry Meyssan na serveru voltairenet.org představuje muže stojícího v pozadí americké politiky Davida Brocka. Popisuje ho jako velkého manipulátora, šiřitele propagandy a ničitele kariér prezidentů. Právě tento muž se údajně před několika lety postaral o zničení pověsti exprezidenta USA Billa Clintona, když zajistil, aby na světlo vyplula aféra s Monikou Lewinskou. Jenže dnes je prý všechno jinak. David, dříve pracující pro americké republikány, změnil strany, přešel k demokratům a podle Thierryho Meyssana dnes usiluje o zničení Donalda Trumpa.

Právě David Brock měl stát za lednovými protesty proti Trumpovi. Šlo o pochod za práva žen, který se zvrhl v mohutný protest proti Trumpovi. A to byl teprve začátek. Na duben se údajně chystají další protesty. Jejich cílem je ukázat, že Trump není jen nepřítelem žen, ale také tmářem, který odmítá akceptovat nezpochybnitelné vědecké závěry. Protesty se přitom nemají omezit jen na USA, údajně se rozhoří v celém západním světě.


Na zničení Trumpa podle Meyssana pracují čtyři organizace.

První v pořadí má být Media Matters, společnost, jejímž úkolem je sepisovat chyby Donalda Trumpa a v patřičný moment jich využít.

Druhá v pořadí následuje American Bridge 21st Century neboli Americký most do 21. století, jejímž úkolem je sbírat videozáznamy na Trumpa a členy jeho kabinetu, na nichž se opět dají najít a využít různá pochybení.

Třetí skupinu, která díky Brockovi pracuje na destrukci Trumpa, reprezentují vysoce postavení právníci z Washingtonu sdružení v organizaci Občané pro odpovědnost a etiku ve Washingtonu.

Poslední je komunita Sdíletblue, kterou lze charakterizovat jako početnou skupinu internetových trollů, kteří se starají o to, aby si mezi Američany dostaly „ty správné články“. Mezi správná témata patří texty o tom, že Trump je zloděj, Trump podléhá vlivu ruského prezidenta Vladimira Putina,

Rozpočet 100 milionů dolarů

Thierry Meyssan má za to, že právě této čtveřici dnes musí Donald Trump čelit. Organizace mají k dispozici stovky zaměstnanců a dalších dobrovolníků. Podle Thierryho Meyssana mají k dispozici také 100 milionů dolarů rok co rok, takže stroj pro zničení Donalda Trumpa pracuje na plné obrátky. Peníze mají pocházet zejména od sponzorů elit Demokratické strany, především Hillary Clintonové a Baracka Obamy.