Ve Francii se opět střílelo, teroristé zbrojní průkazy nepotřebují. Útočník ve škole měl i granáty. Stopy podle policie vedou na internet. Čeká nás v praxi Minority Report?

– VK –
18. 3. 2017

Ve Francii se opět střílelo, teroristé zbrojní průkazy nepotřebují. Útočník ve škole měl i granáty. Stopy podle policie vedou na internet. Čeká nás v praxi Minority Report?

Na gymnáziu ve francouzském Grasse spustil včera (16.3.2017 – pozn.NR) střelbu údajně jeden ze studentů, ovšem informace jsou velmi podivné [1]. Mainstreamová média zprávu ihned pohřbila hluboko mimo hlavní stránky, na hlavních serverech evropských médií není prakticky nic. Útočník měl být podle informací student, ovšem co nedává smysl, to jsou zprávy, že prý byl vybavený puškou a několika granáty. Kolik studentů v dnešní Francii, kde ke zbraním nemají přístup dokonce ani pochůzkoví policisté, má přístup k puškám a granátům?

Podle médií šlo o studenta školy, který měl spor s ředitelem školy a útočník začal střílet. Jenže tato oficiální historka je lživá a kulhá na obě nohy. Na místě zůstalo podle posledních zpráv až 11 zraněných, střelba se neodehrávala v ředitelně, ale útočník střílel na všechny kolem, kdo se pohnul na chodbách. Francouzská média včera informaci publikovala na titulních stránkách, ale přesně po 18.00 hodině všechny články z mainstreamových serverů v Evropě záhadně zmizely. Navíc se zdá, že Francie chce incident zneužít k prosazení sledování síťových komunikací a preventivnímu zatýkání osob ještě předtím, než něco spáchají. Tedy model dystopického světa z filmu Minority Report.

Francie se snaží uklidnit veřejné mínění, že nešlo o terorismus, ale z reakcí médií je patrné, že establishment má obavy z posílení protimigračních nálad v zemi před nadcházejícími prezidentskými volbami, ve kterých má Marine Le Pen velké šance stát se prezidentkou Francie. Může se však jednat o vládní false flag s cílem prosadit ve Francii zákon o tzv. autorizovaném přístupu k síti internet. O něm se hovořilo už dříve, ale zatím nenašel mezi francouzskými politiky podporu. Podle zákona by měly být prodeje veškerých zařízení schopných přístupu na internet (počítače, tablety, mobily, síťové karty, routery) registrovány podobně jako zbraně. Člověk by musel při nákupu zařízení, které umí přistupovat na internet, předložit občanský průkaz nebo cestovní pas a prodejce by do centrální databáze zanesl sériové číslo síťového zařízení, tzv. MAC adresu a číslo občanky kupujícího.

 

Mobil, počítač nebo síťovou kartu koupíte v budoucnu jen na doklad totožnosti nebo cestovní pas

Každý člověk by potom mohl být dohledatelný, kdy a kde se připojoval a na jaké stránky šel. Zařízení by již nebyla anonymní, takže i když byste se připojili z kavárny, MAC adresa vašeho zařízení by vás identifikovala, stačilo by k tomu pouze to, že v prohlížeči webu máte povolený javascript. MAC adresa se sice dá spoofovat, ale to jde mimo schopnosti běžných uživatelů internetu. Proto si všimněte, že některé britské weby už dnes vás nepustí k obsahu a k jeho zobrazení, dokud nepovolíte javascript. V této souvislosti bych chtěl jenom uvést, že javascript používáme i na AE News pro zobrazování dynamického obsahu a diskusního pluginu, ale zde v tomto článku mluvíme o speciálních javascriptových aplikacích, které umí vytahovat z počítače identifikační údaje a pokud javascript nepovolíte, vůbec se vám stránka ani nezobrazí.
 
 
MAC adresa je tzv. fyzická adresa síťového zařízení.
 

Francouzská média totiž pustila do oběhu informaci, že útočník z Grasse sledoval na internetu videa s masovým zabíjením. Chápete, kam to míří? Je to snaha o prevenci, o zavedení systému z amerického filmu s Tomem Cruisem s názvem Minority Report. Tento false flag může být postaven médii a vládou ve Francii do pozice, že kdyby tajné služby měly přístup ke sledování internetu, tak by zavčas o mladíkovi věděly, že je divný, sleduje videa s masovými vraždami a policie by mohla proti mladíkovi preventivně zasáhnout a zatknout ho ještě předtím, než něco spáchá. Zní to naprosto neuvěřitelně, ale vsaďte se, kolik lidí a ovčanů by pro něco takového hlasovalo. Někoho prostě zavřou, i když nic neudělal a jako důvod uvedou, že někdo vyhodnotil, že osoba chodí na stránky, které obsahují věci, které by mohly vést k trestnému činu. Kam to může vést, k jakému fašismu, to snad nemusím rozvádět, jak by to režim mohl zneužívat.

 

Útočník byl vyzbrojen jako do války bez zbrojáku, EU ale chce bezbranné občany

Francouzská policie v Grasse zajišťuje prostor.
 
 
Policie zatím neuvolnila totožnost mladíka, ovšem ta otázka je položena naprosto úchylně a naprosto mimo. Proč by mělo někoho zajímat, co mladík sleduje na internetu? Neměl by se někdo spíš ptát, jak se mladík ke zbraním dostal? Kromě pušky a granátů měl i dvě pistole. Proboha, to je výzbroj doslova jako do války. Policie identitu útočníka tají, ale zřejmě půjde o člověka arabského původu. A kde asi tak Arab může sehnat zbraně a munici ve Frankostánu? No v obchodě na zbrojní průkaz určitě ne. Před 2 dny Evropský parlament přijal zpřísnění zbraňových zákonů v zemích EU. Uběhl jeden den a celá novela je úplně k ničemu, protože ukazuje, že útočník nejenom, že se dostal k dlouhé střelné zbrani, ale dostal se i k pistolím a dokonce i ke granátům, které dokonce novela ani nebrala v potaz, protože by nikoho nenapadlo, že by někdo chtěl mít zbroják na granáty.

Celé to pouze ukazuje na realitu a fakt, že zatímco evropští občané nebudou moci mít brzy právo se bránit vlastní zbraní, tak teroristé budou bez problému chodit do gymnázií a škol s výzbrojí jako na manévry. A nikdo nebude schopen se jim bránit. Je to genocida evropského prostoru a kultury. Domorodci budou vražděni muslimskými migranty jako škodná, ale evropští politici budou přemýšlet, jak zamezit občanům v přístupu k legálním zbraním, aby se těmto útokům Arabů nemohli bránit. Je to klasická autogenocida. Vlastní vlády evropských zemí vyhlazují vlastní obyvatelstvo. Zní to děsivě, někdo řekne, že to je přehnané takto tvrdit, ale když se podíváte na fakta, přesně o tomto jsou podobné zákony, jako je ten, který europoslanci schválili před 2 dny. Prostě klasická Kalergiho teze vyhlazení západní civilizace.

O výsledku voleb v Holandsku, o úloze Turecka, o střelbě na škole ve Francii, o novém evropském zákonu o zbraních a o dalších věcech budeme hovořit dnes od 19:00 hodin na Svobodném rádiu v mém pravidelném pořadu. Všichni jste srdečně zváni k poslechu a doufám, že dnešní pořad už bude po technické stránce v pořádku a podaří se nám dokončit pořad až do konce.

-VK-
Šéfredaktor AE News