Jak se změním

xcnemo in Ptákoviny a jedovatosti
1. 4. 2017  Nautils II (druhý ponor)

Rozhodl jsem se, že se změním. A udělám to dnes, od základů a navždy. Stanu se jiným, lepším a všichni ze mne budou mít radost. A ne jako ten Méďa Béďa z kresleného filmu, co říkal: „Nemůžeš-li je porazit, přidej se k nim.“ Upřímně, radostně a celým srdcem.

Stanu se sluníčkářem, P&L-řem, multikulturalistou, vítačem, rusobijcem, islamofilem a negrofilem, zapáleným antikomunistou. Napíšu obdivný dopis Čulíkovi, Diestbierovi a Knížeti. Vstoupím do strany Zelených a napíšu článek o pozitivním vlivu genderové rovnosti na globální oteplování. Pořídím si 5 různobarevnejch kontejnerů, aby vytříděný odpad mohl ležet v různých částech té samé skládky ekologicky oddělen.

A podepíšu minimálně 10 petic a 4 výzvy, co mi moudřejší a zodpovědní předloží, a ani je nebudu číst, natož abych o nich pochyboval. Zajdu na Prage Pride, a s kalhotama u kotníku budu provolávat právo na neomezenou sexuální orientaci. A tady začnu chodit na dámské záchodky, protože taková diskriminace je v 21. století nepředstavitelná. Z důvodů solidarity se znevýhodněnými se budu nadále prezentovat jako homosexuální, mentálně retardovaný Rom muslimského vyznání, původem ze Sýrie.

Už nebudu říkat, že Havel a TGM byli zahraniční agenti a pro národ katastrofičtí politici. Ani to, že jsme zase protektorát a nebudu plivat na Brusel. Rozcupuju toho ožralého a sprostého populistu, co kdoví proč pořád sedí na Hradě. Volit budu jen lidi důstojné, sluneční a multikulturně kované. A založím neziskovou organizaci na ochranu menšin, uprchlíků, muslimů a toulavých psů a požádám o státní dotaci.

Začnu sledovat ČT, iDnes a HN abych v každém okamžiku jasně věděl, co je dobře a co špatně, kdo je zrovna kamarád a kdo ten zlosyn. Svět je totiž složitý, obyčejný člověk potřebuje moudrého mentora a nesešel z cesty pravé Stanu se prostě ideálním občanem, takovým, jakého naše média, elity a jejich zahraniční sponzoři chtějí a jakého vychovávají. Zapadnu to toho krásného, mladého, kreativního a rozjásaného kolektivu, jehož zjevené pravdy provedou člověka celým světem a životem, bez nejmenší nutnosti ten svět poznat. Bude to krásné.

P.S.: Ne, nejblo mi. Jen Vám přeji krásné slunečné ráno a veselý Apríl!

– – –