P.C.Roberts: Bombový útok na Bostonském maratonu po čtyřech letech


17. 4. 2017         PaulCraigRoberts
Včera, to je 15. dubna, uplynula čtyři léta od tzv. bombového útoku při  doběhu maratonských závodníků v Bostonu. Podvodné události s herci pro kritické situace a s krví jasně červenou, aby udělala větší dojem. Sheila Casey odvedla dobrou práci, když do tohoto podvodu vrhla světlo využitím jak časové linie události, jak šly za sebou, tak i příslušných fotografií. Sledujme tedy události v časové linii. Nejdřív se herci pro kritické situace na určitém místě shromáždí, pak se přikládají protézy a nakonec se objeví i krev.



Všimněme si fotografii muže, ležícího na boku a držícího si spodní část svého levého stehna. Opravdu těžké zranění. Člověk takto postižený by jistě nebyl při vědomí a nebyl by ani nepovšimnut zdravotními pracovníky, zabývajícími se současně zraněními mnohem lehčími.

Všimněme si na snímku též jasně červené krve. Mnoho chirurgů a zdravotních pracovníků už dosvědčilo, že krev, vytékající z poraněných míst těla, je spíš tmavě červená.

Sheila vás ale tímto podvodem provází dál…

Jsem přesvědčen, že jedinými obětmi bombového útoku v Bostonu byli zatčení bratři Tsarnajevovi. Starší byl zabit, když se ocitl v rukou policie, a zabit měl být při přestřelce s policií i mladší z bratrů – ale akce se jaksi nepovedla. A tak mladší Tsarnajev přežil, byl vzat do vazby a byl mu přidělen prokurátor, který se o jeho usvědčení z největší části přičinil.

Nyní tento usvědčený čeká na popravu, když jeho žádosti o milost byly zamítnuty. Dnes tedy máme v rukou jeho domnělá přiznání, včetně jednoho,psaného jeho vlastní krví a ve tmě. To když krvácející ležel pod člunem, kde byl objeven a obdařen další kulkou.

John Rewiaton předložil soudu důkazy o nevině mladšího z bratrů. Viz: ZDE

Člověk musí být zvlášť lehkověrný a nepozorný, aby oficiálnímu příběhu uvěřil. Ale to většina Američanů je.
Vybral a přeložil Lubomír Man