EU nevadí vraždící teroristé, vadí jim naštvané komentáře Evropanů

Jitka Přikrylová
25.5. 2017   Rukojmí
V době, kdy v manchesterské aréně pořád ještě ležely mrtvé kusy dětí, EU neřeší, jak to zastavit. Jak zabránit a předejít dalšímu prolévání evropské krve. Vrásky jí dělají rozčilené statusy na twitteru a FB.Neomarxisty ovládaná média se ani trochu neštítí cpát vám před obličej mrtvolky malých Syřanů, aby ve vás probudili soucit a hlavně vinu. Děti, které umírají v evropských metrech, ulicích, restauracích nebo stadionech, ty vám neukáží. Jako by si tyhle děti nezasloužily váš soucit. Nebo se snad žurnalistické elity bojí debat o vině?

Zatímco dobroserská mašinérie od celebrit po novináře vyjadřuje svůj šok, zatímco obyčejní chlápci v igelitových oblecích a nejspíš opravdu v šoku kousek po kousku sbírali do pytlíků co zbylo z něčích dětí, tak EU konečně jedná, rázně tak zareagovala na krvavý sebevražedný útok v Británii.
Evropská unie zavádí zákon, co má přísně trestat „nenávistné příspěvky“ na sociálních sítích. Bomba. Pardón.
Chci říct, už se cítíte bezpečněji, ne?
Jak to bude probíhat v praxi, o tom už se mohla přesvědčit britská komentátorka Katie Hopkins, která na twitteru mluvila v souvislosti o 22 mrtvých v Manchesteru o potřebě „a final solution“, tedy konečného řešení. Já tedy vážně pochybuju, že měla na mysli etnické vraždy, jak ji obvinili. A zatímco v Británii panuje nejvyšší bezpečnostní opatření s maximálním rizikem útoku a armáda je v ulicích, metropolitní policie vydává prohlášení, že už se twitterem milé Katie zabývají.
Když jste coby komentátorka kapku radikální, už vás vyšetřují, když jste úplně blbí, nic se neděje.
Po nedávném útoku ve Stockholmu, kdy zemřeli 4 lidé a leckterá česká média o tragédii informovala, jako že “zabíjel náklaďák” a Češi vtipkovali, jak se nám ta auta poslední dobou radikalizují. Švédská neomarxistická novinářka Eva Franchell přišla s docela vážně míněným návrhem na zákaz aut. V editoriálu oblíbeného švédského deníku nazvala auta “efektivním nástrojem k zabíjení” a coby prevenci, aby se podobné útoky kamióny (v Nice, Berlíně, Stockholmu a než tenhle blog publikuju, radši mrknu na čerstvé zprávy…) neopakovaly do budoucna.
Pobavil komentář pod článkem: Nechte zbraně a auta a zakažte liberály.
V reakci na 22 zmasakrovaných dětí, co se neprovinily ničím, než že si chtěli poslechnout jeden koncert, tak to se od Merkel dozvídáme, jak nás to posílilo. A média, právě ta liberální nelegální migraci opěvující média, tak ti vyzývají, že to nejlepší, co můžeme v reakci udělat, je NEDĚLAT VŮBEC NIC. Chovat se, jako by se vůbec nic nestalo.
Nevím, třeba aspoň zakázat koncerty, co?
To řekněte rodičům a sourozencům těch 22 lidí, ať se chovají, jako že vše v pohodě.