Merkelová přijala na 700 tisíc imigrantů, o kterých vůbec nic neví!

30.5.2017   Rukojmí
Vydat 700 tisíc dokladů lidem, kteří vyznávají islámskou ideologii bez jakéhokoliv řízení jen proto, že si je pozvala do Německa, je dalším potvrzením řízené invaze.
Informaci o přijetí tolika imigrantů, o kterých se nic neví, sdělil v rozhovoru pro server ParlamentníListy.cz bezpečnostní expert a bývalý náčelník vojenské zpravodajské služby ČR generál Andor Šándor, který mimo jiné v souvislosti na opětovný tlak vedení Evropské unie na dodržování uprchlických kvót řekl: „To řešení není složité. Jestliže přijde do Evropy ekonomický migrant nelegálně, nemá právo žádat o azyl. Neexistuje nikde na světě univerzální právo na to, aby se měl každý co možná nejlépe
.

  Uprchlíci jsou jiná kategorie, ti musí být řádně zaevidovaní podle Dublinských dohod a mají právo na azyl, ale to řízení musí absolvovat a nesmí dojít k tomu, co udělala Merkelová, že si i ty nelegální pozvala bez jakéhokoliv řízení do Německa, takže tam potom vystavili na 700 tisíc dokladů lidem, o nichž nic neví. Ten tlak ze západní Evropy na nás bude sílit zvlášť, když kancléřka Merkelová vyhraje volby, protože oni už neví, co s nimi dělat.“
Pokud se už i bezpečnostní experti (a že jich není málo) vyjadřují tímto a podobným způsobem, nelze mluvit o ničem jiném než o řízené invazi islámského světa do Evropy. Jde o potvrzení toho, co již delší dobu ve svých některých článcích píši. Je to patrné hlavně z toho, jací imigranti do Evropy proudí. Jsou to hlavně Afghánci, Syřané, Iráčané a pak také imigranti ze subsaharské Afriky, takže světe div se všechno a pouze jen ti, kteří vyznávají středověkého proroka Mohameda.
Nejhorší pro mě je ale takové zjištění, že potom všem co se v Evropě za poslední více než dva roky přihodilo a to jak už po stránce obtěžování a znásilňování žen, obsazování evropských ulic nebo všemi těmi teroristickými útoky, popularita kancléřky Merkelové v Německu aktuálně opět stoupá a Francie si zvolila za prezidenta jednoho z největších vítačů islámských imigrantů. Je z toho patrné, že jsou občané Evropy nepoučitelní a pokud se jich nějaké nebezpečí netýká přímo a nezažijí to sami na vlastní kůži, je jim to zřejmě jedno. To není pro budoucnost Evropy dobré zjištění!