Špatné zprávy pro DAEŠ: syrské vdovy odstřelovačky začínají hon na teroristy (foto)

26. 6. 2017    zdroj
Jak oznámila Russkaja vesna, v oblasti syrského města Salaam na východě Hama byla zformována vojenská skupina k útoku na baštu DAEŠ – město Akerbat. K shromážděným silám se připojují nové jednotky. Součástí skupiny se stala nová jednotka Syrské armády, kterou tvoří výhradně ženy… Pro DAEŠ to je špatná zpráva, protože podle pověry teroristů islamista, zabitý ženou, se nedostane do ráje.


Bylo zjištěno, že součástí skupiny se stala nová jednotka Syrské armády, kterou tvoří výhradně ženy – především to jsou ženy vdovy, jejichž manželé zahynuli při obraně své vlasti před terorismem.

Absolvovaly speciální přípravu v syrském středisku pro odstřelovače a jsou připraveny pokračovat v boji, který začali jejich manželé; tyto ženy jsou plné sil a odhodlání pomstít se teroristům za všechny útrapy, které ony, jejich blízcí a všichni syrští občané prožili.

Pro DAEŠ to je špatná zpráva, protože podle pověry teroristů islamista, zabitý ženou, se nedostane do ráje.

Nová formace je vyzbrojena odstřelovací puškou SVD ráže 7,62mm a také je vybavena zařízením pro noční vidění. Tato jednotka výrazně zvýší možnosti pozemních sil.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová