Trest smrti

20.6.2017 OstrovJaniky

Trest smrti v naší pravdoláskařské demokracii soudce vynést nemůže. Ani nad několikanásobným brutálním vrahem, ani nad vrahem a znásilňovatelem malé holčičky. 

 

Zato jej může vynést zhrzený policajt. Prostě jen proto, že mladý řidič na jeho pokyn nezastavil, ale začal naopak ujíždět. A trest smrti nevynesla tato NEJvyšší instance nad řidičem, ale nad jeho spolujezdcem. Sedmnáctiletým. Řidič měl devatenáct. Řidič je asi extra hloupý. A jeho mladý kamarád zřejmě taky neprojevil dost rozumu, když k němu nasedl do auta.

Ale zasloužil si za to zemřít?

Pozoruhodný režim, ve kterém už ani naštvaný člověk nemůže říci úředníkovi ostřejší slovo. Jinak se vystavuje úřednímu popotahování a tučné pokutě.

Pozoruhodný režim, v němž se obecní radnice finančně hojí na řidičích, kteří špatně zaparkovali nebo jeli o více jak 3km/hod rychleji, než stanoví dopravní značka.

Pozoruhodný režim, který vybírá tučné výpalné za používání „dálnice“, která ovšem po většinu roku jako dálnice vůbec nefunguje.

Pozoruhodný režim, který dovoluje odstřelit sedmnáctiletého kluka jako divokého psa, jen proto, že nasedl do auta ke kamarádovi, který přišel o řidičák.

A je celkem jedno, jestli v ČR nebo SR.

Popis zde.