Ukažte politikům toto video! Začíná léto a evropská neziskovka ve Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! Kolínský Ford nařídil přestávky kvůli Ramadánu, oběd pro muslimy v továrně v noci! A co Škoda Auto? Už brzy? Zastavte to, apelujte na vládu a spočítejte to politikům na podzim ve volbách!

– VK –
2.6.2017 AE News

Začíná léto a spolu s ním nejen čas dovolených, ale především hlavní sběrná sezóna ve Středozemním moři. Neziskové organizace z Evropy, které provozují záchranné lodě ve Středozemním moři, začínají připlouvat k libyjským břehům a pomocí vysílaček a organizátorů v Libyi tak zahajují každoroční sezónu masivních jednosměrných zájezdů do EU pro arabské a africké migranty. 


Minulý rok v prosinci jsme tady na AE News měli článek [1] o tom, jak vybrané evropské neziskovky provozují lodě ve Středozemním moři a ve spolupráci s evropskou pohraniční službou Frontex pašují migranty do EU. Součástí článku bylo i děsivé video námořního lokačního systému Maritime, který ukazuje transpondéry, resp. pohyby lodí neziskovek mezi Libyí a Sicílií, jižní Itálií a Maltou, tam a zpátky.

Loď neziskovky připluje k libyjskému pobřeží, nabere z lodiček migranty a odveze je do Itálie. Vzápětí se loď obrátí, pluje zpátky, opět nabere migranty a zase pluje do Itálie. Video sklidilo mohutné ohlasy na alternativě, ale do mainstreamu se nedostalo. Proč? Hádejte, nehodí se do krámu informačního pole mainstreamu o migraci do EU, jak probíhá a kdo ji skutečně řídí. Ne pašeráci s vousy, ale přímo Brusel! Pokud jste článek nečetli, určitě to napravte, protože tento článek na něj plynule navazuje.

Loď neziskovky Sea Watch, který pašuje migranty z Libye do Itálie.

Nechvalně známá neziskovka v tomto oboru je Sea Watch. Operuje ve Středozemním moři, má moderní vybavení a posádky lodí mají mnohonárodnostní složení. Neziskovka pochází z Berlína a za rok 2015 importovala do EU přes 5x000 migrantů. Chlubí se tím na vlastním webu [2]. Neziskovka koncem minulého roku rozjela velkou kampaň a za půl roku vybrala peníze na novou loď, takže už mají dvě, Sea Watch 1 a Sea Watch 2. Do médií se nyní ale dostalo video, které i s českými titulky můžete zhlédnout ZDE*. Libyjská pobřežní stráž totiž na poslední chvíli neziskovce vyfoukla várku přeplněného člunu s migranty a hlídkový člun migranty odvlekl zpátky do Libye [3]. Pracovníci neziskovky Sea Watch z toho byli evidentně naštvaní, protože když se vrátí do Itálie s prázdnou, přijdou o granty a dotace. Každá neziskovka totiž je součástí mohutné krakatice, která ovládá evropské dotace na integraci uprchlíků v Evropě.

Mamutí business pašování plaváčků pro vybudování islámské Evropy

Dovoz uprchlíků přes moře z Libye do EU je obrovský business. Neziskovka na moři oficiálně vykáže přivezené migranty do Itálie jako „trosečníky“, kteří byli ve stavu nouze a volání o pomoc. Námořní pravidla stanovují, že trosečník je odvozen do domovského přístavu záchranářské lodi, takže pokud neziskovka nabere migranty na svoji palubu, mají otevřený vstup do EU a Frontex dokonce ani nesmí takovou loď na cestě do evropského přístavu zastavit. Neziskovka za zachráněné migranty dostává peníze z neprůhledné sítě fondů a trustů, od fondů EU, přes sociální fondy soudržnosti až po čistě privátní fondy. V přístavu v Itálii se dostanou migranti do rukou italských neziskovek. Ty čerpají peníze přímo z EU. Neziskovky vybaví migranty oblečením, penězi, telefonem a hlavně instrukcemi a kontakty na partnerské neziskovky v západní Evropě.

Z pořadu CNN: V těchto místech nabírají evropské neziskovky migranty z jejich člunů.

Migranti opouští Itálii obvykle do 2 týdnů od vyzvednutí na moři. Jejich cesta z Itálie pokračuje už v rámci Schengenu obykle do Francie. Cesta přes Alpy do Rakouska a dál je uzavřená, protože Rakousko tunely bedlivě střeží, i když v roce 2015 čelilo Rakousko migrační vlně z Maďarska. Problémem jsou i kontroly na německo-rakouské hranici. Migranti proto volí v poslední době hlavně cestu do Francie přímo z Itálie, po silnici a také po moři. Ve Francii se migranti dostanou do rukou místních integračních neziskovek. Ty pobírají peníze podle počtu klientů od francouzské vlády a ministerstev. Čím více migrantů mají v péči, tím více peněz od francouzského státu neziskovka dostává. Je to přímá ekonomická závislost neziskového sektoru na objemech migrantů pašovaných ze Středozemí do EU! Systém je absolutně zvrácený v tom, že celá finanční stránka věci motivuje neziskovky ke sběru migrantů na moři a jejich dovozu do Francie a potom do dalších zemí.

Automobilka Ford v Kolíně nad Rýnem zavedla přestávky kvůli Ramadánu

Od našeho čtenáře z Kolína nad Rýnem jsme včera dostali zajímavý email, který zaměstnancům kolínské automobilky koncernu Ford rozeslal administrátor firemní sítě. Je to seznam přestávek v pracovním procesu továrny kvůli Ramadánu v těchto dnech, který začal 27. května. Z emailu jsme odstranili adresáta kvůli ochraně identity českého zaměstnance automobilky:

From:
Brumpreuksch, Markus (M.) [mailto:mbrumpr1@ford.com]
Sent: Mittwoch, 31. Mai 2017 16:08
Subject: Pausenverschiebung Ramadan
Importance: High

Info !!!!
Heute ändern sich die Pausen für den Ramadan wie folgt:
Mittagspause von 19:30 – 19:55 Uhr ( 25min )
Kurzpause von 21:00 – 21:09 Uhr ( 9min )
Kurzpause von 21:50 – 21:59 Uhr ( 9min )

Markus Brumpreuksch
System Administrator PVS / ILVS
T +49 221 90 -18993
M +49 221 90-29756
mbrumpr1@ford.com

Ford-Werke GmbH
MBox D-NY/M-1211
Henry-Ford-Straße 1
50735 Köln
ford.de

Ford-Werke GmbH
Henry-Ford-Straße 1,50735 Köln
Sitz der Gesellschaft: Köln
Registergericht Köln, HRB 54183
Vorsitzender des Aufsichtsrats: James D. Farley

Geschäftsführung: Gunnar Herrmann (Vorsitzender), Wolfgang Kopplin (Stellvertretender Vorsitzender), Jörg Beyer, Dr. Clemens Doepgen, Dirk Heller, Dr. Benno M. Hilgers, Rainer Ludwig, Werner Pütz, Bernd Rose

Diese E-Mail ist vertraulich. Sollten Sie diese E-Mail versehentlich erhalten haben, bitte löschen Sie diese und informieren Sie den Absender.

This e-mail may contain privileged and confidential communications. If you have received it in error, please delete it immediately and notify the sender.

Továrna Fordu v Kolíně nad Rýnem.

Německo je ztraceno, Česko má ještě naději!

Jak můžete vidět, Německo se plně přizpůsobuje muslimské kultuře, podřizuje jí i pracovní proces, což je něco nevídaného pro českého občana. Jenže proces likvidace křesťanské Evropy je součástí plánu NWO, celý systém sběru migrantů na moři a jejich dovoz do EU je součástí drakonického plánu na islamizaci celé Evropy. Automobilky v Německu tak zavádí tzv. observaci Ramadánu a závodní kuchyně v továrně Fordu, podle informací našeho čtenáře, pro muslimy prodlužuje provoz a podává obědy muslimským zaměstnancům až po západu slunce, jak nařizuje korán. Neustále slyšíte v EU a v Bruselu slova a tlak na členské země EU, aby respektovaly povinné kvóty na přijímání migrantů. Ale nikde nezazní, že ti migranti do EU se dostávají nikoliv jako uprchlíci, ale jako účastníci jednosměrných zájezdů neziskovek, které je dováží do EU od břehů Libye ve spolupráci s Frontexem.

Zblbnutí Němci v roce 2015 vítali migranty.

Dámy a pánové, tohle je vážné a není to už žádná legrace. Na podzim jsou v ČR volby a musíte na politiky udeřit. Napište poslancům, rozesílejte články a videa AE News, sdílejte, informujte! Zástupci ČR v Evropské komisi musí toto téma předložit a nastolit jako téma. Musí přestat dovoz migrantů z Libye, musí dojít ke změně doktríny a zachránění uprchlíci na moři musí být vráceni zpátky do Libye. Musí být nastoleno pravidlo, že neziskový sektor nesmí b**vvv****Neziskový teror je třeba zastavit! ýt existenčně a finančně motivován k dovozu migrantů do EU. Neziskovému sektoru musí být zakázáno sbírání uprchlíků na moři.

Protože pokud tomuto nebude učiněna přítrž, tak do pár let bude v EU nastěhována polovina Severní Afriky a Blízkého východu. Kdo potom má tu drzost říkat Praze nebo Varšavě, že nepřijímají svůj díl zodpovědnosti za migraci? A kdo ty migranty do EU pouští? Brusel, neziskovky a Frontex! Německo je otřesným příkladem, jak vypadá druhá fáze migrace. Firmy se uzpůsobují Ramadánu a Islámu, školy ruší jídelníčky a vaří jenom halal, v televizi se objevují zahalené ženy ve zprávách, objevují se zahalené policistky a vousatí policisté, které je těžké rozeznat od teroristů.

Neziskový teror je třeba zastavit!

Neziskové organizace mají své lidi přímo v Libyi, kde organizují svozy migrantů na pobřeží. Nejde o žádné záchrany náhodně objevených migrantů na moři, jde o organizované pašování lidí pod kuratelou Frontexu a Evropské komise. Vysílačkami se domlouvají posádky lodí neziskovek a operátoři člunů s migranty, kde se na moři setkají. Mají GPS navigace, celé operace jsou dokonale naplánované. Profesionální pašování ukryté pod humanitární činnost neziskového sektoru. Důkazy jsou k dispozici, politické strany však nechtějí konat. Volte takové strany a mimoparlamentní subjekty, které se nebudou bát tuto problematiku řešit. Nebudou mít strach říct, že to, co probíhá ve Středozemním moři, že to nejsou záchrany tonoucích, ale human trafficking, pašování lidí! A tito lidé nepřichází do Evropy se asimilovat a integrovat, ale přichází Evropu kolonizovat a demograficky ji překreslit na islámský prostor.

O pašovaní lidí neziskovkami ze Středozemí do EU s nadcházejícím létem, o hrozícím megatunelu národního bohatství v podobě lithia na severu Čech, o rozhodnutí Donalda Trumpa o odstoupení USA od Pařížské smlouvy na snížení emisí skleníkových plynů a o dalších zásadních věcech budeme hovořit dnes od 19:00 hodin na Svobodném rádiu v mém pravidelném pořadu. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

*Titulky ve videu v úvodu článku zapnete tlačítkem „CC“ v liště videa.
-VK-
Šéfredaktor AE News

– – –