Copak se severokorejský Kim úplně zbláznil?!

Ladislav Kašuka
30.8. 2017   zasláno redakci NR

Nepřijde Vám lidičky na celé té americko – korejské frašce mezi Kimem a Trumpem něco podezřelé?! Dokáže snad někdo z Vás vysvětlit, proč by za normálních okolností Kim tolik provokoval Američany a dával jim tak záminku k vojenské akci proti Severní Korei?! Svým způsobem chápu, že se Kim snaží o to, aby jeho země vlastnila na svou obranu jaderný arzenál a chápu jeho námitky proti tomu, aby země, které „atomovky“ sami vlastní, jiným zakazovali jejich vývoj! Vždyť, když může tyto zbraně hromadného ničení vlastnit Indie, která dodnes dělí vlastní obyvatelstvo na vyšší a nižší kasty, nebo Pákistán, kde zdejší domorodci křepčí kolem rakety jako kolem svaté zbraně proti nevěřícím, či Izrael, který se považuje za bohem vyvolený národ a skrytě pohrdá všemi ostatními, proč by si Korea nemohla vyrobit vlastní!

Tím nechci říct, že bych snad fandil Kimovi a jeho režimu, to „chraň bůh“! Kimovská absolutistická monarchie, která zneužívá některých komunistických symbolů, přestože již po minimálně dvě generace nemá s touto ideologií nic společného, je mi odporná. Nakonec stačí kouknout na toho tlustého a rozmazleného spratka Kima a jeho křivá prasečí očka a musí Vám být jasné, jaký je to šmejd! Tímto, se však v dnešním článku zabývat nechci! To, co mně udivuje a zajímá je to, proč se Kim tolik snaží urazit autoritářského a egoistického Trumpa a umožnit tak USA napadnout Severní Koreu?!

Zbytečně časté raketové testy, nebo hlášky typu, že je vyhotoven a připraven plán na napadení amerických ostrovů a jaderné rakety mohou zasáhnout celé území USA jen nahrávají americkým válečným jestřábům, aby mohli co nejdříve přesvědčit Trumpa k vojenskému zásahu proti Kimovi a jeho zemi! Otázka zní, v čím zájmu je další a tentokrát nemalá válka a kdo na tom nejvíc vydělá?! Nebude to určitě ani Severní Korea, která musí být nakonec logicky v této válce, pokud se nenajde někdo, kdo by kvůli ní strkal prsty do ohně (o čemž dost pochybuji) zákonitě poražena, ale ani USA, které to bude stát spoustu peněz, zdrojů a v neposlední řadě lidských životů!

Zbývá se tedy zamyslet nad tím, komu taková válka prospěje?! Inu komu jinému, než nadnárodním zbrojařským koncernům a globalistům, kteří ruku v ruce viníkem situace označí národovce jako je Trump a Putin a „komunisty“ jako je Kim, nebo Číňané a nakonec zavelí k větší semknutosti USA a EU a k vytvoření jednotné, nadnárodní struktury, které smaže hranice jednotlivých členských zemí a podřídí je globální vládě, která „přinese světu prosperitu a mír“. Víme, kdo asi našeptává Trumpovi a můžeme se jen dohadovat, koho k sobě pustil Kim, nebo zda to ještě vůbec je opravdový Kim, protože to co vyvádí (třeba dnešní přelet jeho balistické rakety nad Japonskem) doslova bije do očí!

Jedna věc je však jasná!!!

Nějaká velice mocná a vlivná organizace se snaží vyvolat velkou válku, aby na jejím základě mohla nakonec utáhnout pořádně šrouby a umlčet vlastence, kterých začalo v USA a v EU poslední dobou přibývat, což se jim vůbec nehodí do krámu! Proces globalizace a umělého smíšení národů a kultur musí být prostě dotažen do konce a to za jakoukoli cenu!!!