Neziskovky páchají kriminální aktivity, které by se měly postihovat!

Radek Rozvoral
3.8. 2017   Rukojmí
Co se týká těch nevládních organizací, tak to je diskuse o ničem. Ony prostě jednoznačně překračují zákon, dělají prakticky to stejné, co nelegální převaděči.
Takto reagoval na otázku ohledně nezvládání náporu imigrantů z Afriky do Itálie v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz bývalý nejvyšší vojenský velitel české armády generál Jiří Šedivý, který k tomu ještě mimo jiné dodal: „Podílejí se na neštěstí těch lidí, kterým pašeráci naslibovali modré z nebe a kteří budou muset dále podstoupit všechna nebezpečí i frustrace, jakmile se na evropskou pevninu dostanou, včetně rizika navrácení zpět.

Pokud nechtějí, aby se uprchlíci topili, tak přece musí udělat všechno pro to, ať se na moře nedostanou. Ano, ať pomohou těm, kteří mají skutečně důvod a prchají před válkou či terorem, ale už ne ostatním – ekonomickým běžencům, kteří v Evropě bez řádného azylového řízení nemají co dělat. To jsou ze strany těch organizací neférové, kriminální aktivity, které by se měly postihovat.“
Takovýmto pijavicím státních rozpočtů, které se zabývají politickým programem, by měla být ihned ukončena veškerá státní podpora. Krmení těchto neziskovek z veřejných peněz je vlastně kopání si vlastního hrobu, jelikož drtivá většina imigrantů je nelegální a do Evropy se hrnou pouze pro svůj vlastní prospěch a za lepším sociálním životem a vědí, že se o ně postaráme, což nemůže trvat do nekonečna. Evropa není schopna se postarat o všechny, kteří si o to řeknou a všichni eurohujeři v čele s Merkelovou a Junckerem by si to již konečně měli uvědomit.
Druhou a velice závažnější věcí je také to, že všichni tito nelegální imigranti jsou vyznavači Alláha a středověkého proroka Mohameda vyznávající svatou válku proti jinověrcům a nevěřícím a mají jasné zadání – šíření islámské ideologie do celého světa. Pokud tedy vlády evropských států tyto neziskovky krmí z veřejných peněz páchají svou vlastní sebevraždu, jelikož islám je neslučitelný se svobodou, demokracií a evropskou kulturou.
Činnost těchto takzvaných neziskových organizací s politickým a ideologickým programem považuji za zásadní ohrožení demokracie. Dnes jsou tyto organizace úzce propojeny na činnost státní správy a realizují ideologické a politické cíle za veřejné prostředky. Je proto třeba zakázat jejich financování z prostředků státního rozpočtu. V případě neziskových organizací financovaných a řízených ze zahraničí je potřeba použít legislativní příklad z USA nebo z Izraele k zajištění transparentnosti v jejich činnosti, financování a řízení ze zahraničí.