Islám patří k Německu, Saudi střeží v OSN lidská práva, ČR má moře a další perly ! Super prezidentský kandidát, jen mu sehnat vhodný národ, který by ho zvolil. (M. Fendrych o T. Halíkovi)

Tomáš Vyoral
5.9. 2017   Rukojmí
Zanedlouho nám budou tvrdit, že alpské lyžování a lední hokej patří do subsaharské Afriky, nebo že pologramotní afričtí ekonomičtí migranti jsou lékaři a inženýři prchající před válkou ze Sýrie. Aha, to už se stalo, tak nic…

Srdečná a všem (inženýrům a lékařům) nápomocná paní Angela předvolebně debatovala se svým kolegou (EU soudruhem) Schulzem (vzděláním knihovníkem – dle mého zřejmě neúspěšným, vzhledem k jeho rozhledu končícímu na hranicích nařízení a směrnic EU sojuzu). V zásadě si notovali (alespoň dle informací z našich médií) a jednalo se spíše o duet nežli duel. Ostatně nic překvapivého u dvou multikulturalistů neomarxistického smýšlení nekriticky milujících EU. Uvědomělé loutky byly opět předem vybrány, by po volbách nebyl problém.
A paní Angela zmínila krásný oxymorón (protimluv), že Islám patří k Německu, přičemž údajně dvě třetiny (neuvědomělých) Němců si myslí opak.
Tak jsem tak nějak zavzpomínal a sám doplnil další podobná na hlavu postavená spojení. ne všechny jsou oxymoróny – některé jsou, alespoň dle mého, prachobyčejnými hloupostmi).
Respektujeme rozmanitost (a proto mažeme kříže – pozn. autora / Lidl)
Osobní bezpečnost migrantů by měla být upřednostňována před bezpečností států (František / Bergoglio)
Humanitární bombardování (V. Havel)
Saúdská Arábie v čele rady OSN pro lidská práva
My se nebojíme (ale raději stupeň ohrožení zvýšíme a další ročníky fesťáků rušíme)
Al Kaida je umírněná opozice
Dokument “Svět podle Daliborka” (ve skutečnosti stylizovaný polohraný film)
Super prezidentský kandidát, jen mu sehnat vhodný národ, který by ho zvolil. (M. Fendrych o T. Halíkovi)
Kdyby na světě nebyly větší tragédie, než že se někde kradou kabelky, že se někomu šáhne do výstřihu nebo na zadek, tak bych byl šťastnej. (K. Schwarzenberg ke Kolínu n. Rýnem)
Nikdy jsem neslyšel žádného Čecha říkat: Už máme moře, to je skvělý! A přitom jako Evropané moře máme. Když vyhráli Němci mistrovství světa ve fotbale…napsal jsem na FB – Hurá, vyhráli naši! …zjistil jsem, že nikoho nenapadlo – jo vyhráli jsme, my Evropané. (M. Horáček)
Vypadá to, že zanedlouho nám budou tvrdit, že alpské lyžování, lední hokej a skoky na lyžích patří do subsaharské Afriky, nebo že pologramotní severoafričtí ekonomičtí migranti jsou lékaři a inženýři prchající před válkou ze Sýrie nebo že třicetiletí svalnatí mladí muži jsou ohroženými dětmi… A jo, to už se stalo. Tak nic…