Glosa ke dni: Gay-pohádka Král a král“ Pěkný, ale na něco naši ctění indoktrinátoři dětí zapomněli

Adam Mikulášek
4.10. 2017   Rukojmí
A stále mi to vrtá hlavou. Který z nich nosí burku? Bertík nebo Krasomil? Vždyť je to přece tak úžasně pokrokové! Tak proč by naše děti měli být připraveny o tu slast, vidět krále v burce nebo v nikábu?
A to zdaleka není všechno. Skutečný pokrokový „duhový“ král by měl jít svým poddaným příkladem i v ostatním. Měl by být vegan, nebo když už si dovolí ten zločin pojídat chudáčky zvířátka, tak jedině halal! Také by měl být ekolog tělem i duší. Vzhledem k tomu, že svíce, louče a podobné nesmysly zamořují ovzduší, měl by být zámek od nejhlubšího sklepení až po nejhořejší patro vybaven úspornými LED žárovkami a jeho střecha ozdobena z jedné půle solárními panely a z druhé půle nějakou zelení.
A už vůbec se mi nezamlouvá, že si adoptovali zrovna holčičku, vždyť to je sexizmus jak vyšitý! Správně to mělo být prostě dítě, které si svoje pohlaví svobodně zvolí, až bude chtít, jen tak by se dosáhlo té pravé a nefalšované genderové korektnosti! A nelze také opomenout etnickou a rasovou vyváženost, aby se učinilo za dost požadavkům multikulturní výchovy. Takže máme tři základní rasy a tři hlavní postavy – oba krále a holčičku, tedy vlastně dítě s blíže nespecifikovaným pohlavím. Není tedy žádný problém, aby jeden král byl řekněme Maďar, druhý Nigerijec a dítě bylo třeba z Barmy, když si je našli kdesi v džungli…
Takže, vážení, když už chcete našim dětem naládovat mozky tou vaší „pokrokářskou“ ideologií, tak to dělejte aspoň pořádně, ne tahle fušeřina!